Facebook Dating komt er aan…

Daten op Facebook: het duurt niet lang meer..Facebook Dating komt er aan.

Misschien krijg je al zo af en toe eens een berichtje op Facebook van iemand die je niet kent. Iemand die zegt je aantrekkelijk te vinden of iemand die je uitnodigt voor een privégesprek. Nu vinden we dit nog wat vreemd. Velen weten niet hoe ze daarop moeten reageren.

Toch is de kans groot dat dit in de nabije toekomst steeds vaker gaat gebeuren op Facebook, want er is een Facebook datingfunctie in de maak. Mark Zuckerberg werkt aan Facebook Dating om singles op Facebook samen te brengen. Wie weet kun je dus binnenkort wel jouw droomdate gewoon op je sociale kanaal vinden. 

Een nieuwe dating app binnen Facebook

Facebook wordt al vaak betrokken bij datingsites. We maken allemaal steeds meer gebruik van social media en Facebook loopt hierin toch voorop. Veel datingsites maken hier slim gebruik van door leden de mogelijkheid te bieden in te loggen via Facebook.

Het voordeel hiervan is dat er al veel vooraf kan worden ingevuld en een leuke foto kun je ook gewoon importeren van Facebook. Nu wil Facebook zelf ook meedelen in deze datingwereld. Dit moet gaan gebeuren in de vorm van een dating app die echt onderdeel uit gaat maken van Facebook. 

Verliefde mensen zorgen voor inkomsten

De meeste mensen weten het natuurlijk al: Mark Zuckerberg doet niets als hij er zelf helemaal niks aan verdient. Het is nog niet bekend of je moet gaan betalen voor het gebruik van de nieuwe Facebook dating app, maar naar verwachting is dit niet het geval.

Hoe moet er dan geld worden verdiend met de nieuwe datingfunctie? Dat ligt best voor de hand. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid gaan gebeuren door middel van advertenties. Facebook advertenties, die je gewoon op je tijdlijn ziet verschijnen, leveren Mark Zuckerberg jaarlijks miljoenen op. Een succesformule dus die waarschijnlijk ook zal worden toegepast binnen de dating app van Facebook. 

Een dating app voor iedereen

De eerste screenshots van Facebook Dating zijn al verschenen en hierin is één ding heel duidelijk: de app is er echt voor iedereen. Er is namelijk ook duidelijk aandacht besteed aan de LHBT-gemeenschap. Iedereen kan zich eenvoudig aanmelden om van de dating app gebruik te maken in de zoektocht naar ware liefde via Facebook.

Voor veel mensen zal dit een mooie stap in de juiste richting zijn. Je inschrijven bij een datingsite is voor velen toch nog een behoorlijke drempel om te nemen. Van Facebook maken we allemaal al gebruik, waardoor dit obstakel weg wordt genomen en waarschijnlijk meer mensen durven te starten met online daten. 

We moeten nog even geduld hebben

Op dit moment wordt Facebook Dating nog uitvoerig getest, waardoor het nog niet mogelijk is om er gebruik van te maken. Wanneer alles loopt zoals het zou moeten lopen, dan zal de dating app waarschijnlijk eerst in Amerika worden uitgerold. Dit is eigenlijk altijd het geval bij nieuwe Facebook functies. Als dit eenmaal gebeurd is, dan kunnen we in België waarschijnlijk ook op korte termijn gebruik maken van facebook Dating. 

7 dingen die je vooral niet moet doen tijdens je eerste date!

Je wilt dat je eerste date perfect is. Nu kan er natuurlijk altijd wel iets mis gaan, maar je kunt wel voorkomen dat je date van tevoren al gedoemd is om te mislukken. Wij geven je 7 dingen die je vooral niet moet doen tijdens je eerste date, zodat je een goede kans maakt op de ideale eerste date. 

1. Te laat komen

Te laat komen op de eerste date is echt ‘not done’. Je spreekt niet voor niets een tijd af om elkaar te ontmoeten. Houd je aan deze tijd. Komt er een noodgeval tussendoor, waardoor je er echt niets aan kunt doen dat je iets later verschijnt? Zorg dan dat je date hier zo snel mogelijk van op de hoogte is. 

2. Naar de bioscoop gaan

Het klinkt zo romantisch. Samen naar de bioscoop, in het donker.. Heerlijk! Natuurlijk is het romantisch, maar niet voor een eerste date. Je zit dan eigenlijk met een vreemde in het donker en je voelt je te ongemakkelijk om echt van de film te kunnen genieten. De eerste date is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en dit kan niet in de bioscoop. Ga liever uit eten. 

3. Veel alcohol drinken

Het is heel belangrijk om jezelf te zijn tijdens een eerste date. Door de spanning valt dit niet mee, maar het is niet de bedoeling om je spanning weg te drinken. Die dranklucht om je heen is alles behalve aantrekkelijk. Drink ook niet voorafgaande aan je eerste date. Ga nuchter en blijf nuchter. Je date zal het zeker op prijs stellen.

4. Te veel over jezelf praten

Als er iets is dat je tijdens een eerste date echt niet moet doen, dan is het wel te veel over jezelf praten. Hiermee laat je zien dat je eigenlijk helemaal niet zo veel interesse in de ander hebt. Dit komt niet goed over. Als jij tijdens de eerste date voortdurend aan het woord bent en alleen maar vertelt over je eigen leven, dan is de kans op een tweede date klein. 

5. Over exen praten

Soms sluipt het er per ongeluk in.. Je wilt ergens op inhaken en komt met een voorbeeld van je ex aanzetten. Het hele woord ‘ex’ zou niet voor moeten komen in de gesprekken tijdens een eerste date, tenzij je het over een expeditie hebt (bij wijze van). Exen zijn verleden tijd en mogen zeker niet worden betrokken bij de eerste date. 

6. Het vriendengevoel opwekken

Je weet hoe je je gedraagt als je met een goede vriend of vriendin bent. Vertoon dit gedrag niet op je eerste date. Je bent hier voor de liefde en niet voor een vriendschap. Als jij je te vriendschappelijk opstelt, dan voelt de ander zich al snel in de beruchte ‘friendzone’ geplaatst. 

7. Te veel aandacht aan je uiterlijk besteden

Natuurlijk wil je er op je eerste date goed uitzien. Dat is logisch en het is dan ook niet erg als je je wat extra verzorgt voor dit afspraakje. Ga alleen niet overdreven aandacht aan je uiterlijk besteden. Gebruik geen make-up of gel in je haar als je dit normaal gesproken ook niet doet. Ga naar je eerste date zoals je er elke dag uitziet. Dan ben je het mooist. 

8. Totaal anders zijn dan op de datingsite of datingapp

Als je iemand hebt leren kennen via een dating-app of datingsite, en je spreekt voor het eerst af, is het nogal een afknapper als je heel anders bent dan tijdens het chat-contact. Op dating-apps en -sites presenteer je je natuurlijk zo goed mogelijk, maar dit moet wel een beetje in verhouding staan tot de realiteit. Als je in het echt ineens heel anders bent, zowel in gedrag als wat betreft uiterlijk , is dat een afknapper. Er zijn veel soorten datingsites en sinds enkele jaren ook vele datingapps bijgekomen.

Tips en aanvullingen van lezers van datingbureau.be

Heb jij nog suggesties voor deze lijst van dingen die je écht niet moet doen tijdens een eerste date? We horen ze graag! Wat zijn jouw grootste eerste-date blunders geweest?

Is jouw relatie gezond? 6 Factoren die een gezonde relatie nodig heeft

6 factoren die een gezonde relatie nodig heeft

De meeste mensen die actief zoeken naar een date doen dit om er uiteindelijk een vaste relatie aan over te houden. We zoeken natuurlijk allemaal naar die ene ‘ware’ en deze proberen we onder meer via datingsites te vinden. Als je dan eenmaal iemand gevonden hebt om mee op date te gaan, dan is het belangrijk om goed rekening te houden met de 6 factoren die een hoofdrol spelen in de ontwikkeling van een gezonde relatie. Als jij tijdens het daten al laat zien dat je deze kwaliteiten bezit, dan maak je een betere kans op een serieuze relatie. Hieronder vind je de 6 belangrijke factoren. 

1. Verantwoordelijkheid 

Verantwoordelijkheid is heel belangrijk in een relatie. Het is goed om te laten zien dat je fouten toe kunt geven als je deze hebt gemaakt. Daarnaast is het belangrijk om de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen gedrag en handelen. 

2. Medewerking 

Een relatie is natuurlijk vooral samenwerken. Om te kunnen samenwerken moet je medewerking kunnen verlenen aan je partner. Soms is het nu eenmaal nodig om allebei een beetje toe te geven om tot een oplossing te komen. Laat zien dat je flexibel bent en dat je echt mee wilt werken om een relatie te laten slagen. 

3. Veiligheid

Een man ziet het vaker als zijn taak om een vrouw zich veilig te laten voelen. In relaties waarin zich twee mannen of twee vrouwen bevinden is het ook vaak zo dat er één iemand het gevoel heeft dat deze ervoor  moet zorgen dat de ander zich altijd veilig voelt. Er bestaat een soort beschermingsdrang. Uiteindelijk moeten beide partijen veiligheid kunnen bieden aan de andere partij. Veiligheid bied je ook door bijvoorbeeld respectvol met elkaar om te gaan. 

4. Eerlijkheid

Eerlijkheid is één van de belangrijkste zaken in een gezonde relatie. Als je gaat daten, zorg er dan voor dat je altijd eerlijk bent. Het komt vaker voor dat mensen tijdens het daten een leugentje om bestwil vertellen, vooral omdat zij bang zijn dat de waarheid niet geaccepteerd zal worden. Bij het daten draait het niet om perfect te zijn in het algemeen, maar om het perfect zijn voor elkaar. De ander zal jouw ‘gebreken’ accepteren als hij of zij echt voor jou wil gaan. Maak de zaken dus niet mooier dan zij zijn.

5. Vertrouwen

Bij vertrouwen binnen een relatie denkt men al snel aan monogamie. Het is voor veel mensen belangrijk dat de partner trouw is. Dit is een gezonde verwachting van de ander als je zoekt naar een vaste relatie. Vertrouwen is alleen wel meer dan alleen trouw zijn aan elkaar. Je moet ook kunnen laten zien dat je geheimen kunt bewaren, bijvoorbeeld. 

6. Steun

Partners steunen elkaar in iedere situatie. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar zeker in het openbaar hoor je zij aan zij te staan. Het is niet netjes om de ander af te vallen in bijzijn van anderen. Ook tijdens het daten kun je al laten zien dat jij een persoon bent waar de ander op kan rekenen als het nodig is. Zoek je nog een date? Check deze pagina over dating apps.

Tips voor een gezonde relatie

Heb jij nog andere adviezen voor het onderhouden van een gezond relatie? En als je jouw relatie ongezond vindt, zijn er stappen die je gaat ondernemen nu je dit artikel hebt gelezen?

5 tips voor meer succes op dating apps

Veel singles maken gebruik van dating apps zoals Happn en Tinder. We maakten eerder al een uitgebreid overzicht van dating apps op onze site.

Happn is een bekende dating app, vooral onder hoger opgeleiden in grote steden[/caption]Fantastisch natuurlijk, maar de manier van werken op deze apps zorgt er vaak wel voor dat je bij de verkeerde singles uitkomt. Waarom? Omdat we allemaal veel te snel op date gaan. We zien een twinkeling in de ogen van die ander en maken al een afspraak. Uiteindelijk zijn dit vaak dates die leiden tot één avontuurtje waarna je elkaar nooit weer ziet. Zo vind je natuurlijk nooit ware liefde! Toch is dit wel mogelijk via deze dating apps. Wij geven je 5 praktische tips!

1. Maak een wishlist

Nee, het is niet de bedoeling dat je een waslijst maakt met allemaal eisen waaraan een date moet voldoen. Dan vind je natuurlijk ook nooit iemand. Maar het is wel verstandig om eens wat zaken te noteren die voor jou echt belangrijk zijn. Mensen die niet aan deze kernvoorwaarden voldoen matchen waarschijnlijk niet goed met jou, dus voor al die dates hoef je geen tijd meer vrij te maken in je agenda. Voldoet iemand wel aan jouw kernvoorwaarden? Dan is het zeker een goed idee om een afspraakje te plannen. 

2. Blijf wie je bent

Veel singles zijn onzeker over wie zij zijn, over wat zij doen en over hoe zij eruit zien. Deze onzekerheden hoeven in het dagelijks leven geen belangrijke rol te spelen, maar tijdens het daten zijn we ons allemaal extra bewust van zaken waar we zelf misschien niet zo tevreden over zijn. Een iets te grote neus, een baan waar je niet heel trots op bent of een eigenschap die je liever niet zou hebben. Toch, het hoort allemaal bij jou en het is belangrijk om daar eerlijk over te zijn. Maak jezelf of jouw leven niet mooier dan het is. Iemand moet juist vallen op wie jij bent en niet op wie jij eigenlijk niet bent. 

logo datingapp happn

3. Meer vis in de zee

‘Er zwemt nog meer vis in de zee’ is een bekende uitspraak als een relatie net over is. Dit is ook zo. Er zijn nog veel meer leuke mensen om te leren kennen en uiteindelijk vind je jouw ideale ‘vis’. Dit betekent niet dat je duizend hengels uit moet zetten om te zien welke vissen er happen en welke niet. Gebruik een dating app niet om gewoon zo veel mogelijk dates te scoren in de hoop dat er iemand bij zit waar het echt mee klikt. Juist omdat je hierdoor veel minder selectief wordt loopt je de ware misschien wel mis. Dat zou toch zonde zijn. 

4. Blijf niet te lang chatten

Gesprekjes over en weer om elkaar beter te leren kennen is natuurlijk prima. Het is goed om te weten of het echt klikt voordat er een ontmoeting plaats gaat vinden. Bedenk je wel dat deze fase, waarin er enkel online contact is, niet te lang moet duren. Duurt het te lang voordat er een afspraakje wordt gemaakt, dan ontstaat het idee dat er geen echte interesse is. Dit kan er zomaar voor zorgen dat iemand bij je wegloopt die je eigenlijk op date had willen vragen. Vind je iemand dus echt heel leuk? Wacht dan niet te lang met een eerste date. 

5. Werk aan je openingszinnen

Openingszinnen zijn gewoonweg lastig. Met welke zin wek je nu iemands interesse en welke zin werkt misschien wel averechts? Het valt niet mee om origineel te zijn zonder dat het afstoot. Besteed veel aandacht aan je openingszin en voorkom dat deze op meerdere manieren kan worden opgevat. Zeker openingszinnen die dubbelzinnig zijn werken vaan afstotend. Kies je openingszin bewust.

Heb jij ook tips voor betere contacten en dates op dating apps? We lezen jouw adviezen graag terug. Wat is jouw favoriete dating-app, en waarom? Kies je voor apps als Tinder of Happn, of ga je liever voor de apps die zijn ontwikkeld door de ‘ouderwetse’ datingsites als Parship en Meetic?

Problemen om je studie te betalen? Sugar Dating: een suikeroom kan helpen!

Amerikaans fenomeen waait over naar België en Nederland: een suikeroom om je studieschuld af te betalen

Vooral in de Verenigde Staten gebeurt het vaak: het gebruiken van datingsites als SeekingArrangement.com en RichMeetBeautiful (die eigenlijk bedoeld zijn voor het zoeken van een zogeheten “sugar daddy” om een luxeleventje te krijgen) om iemand te vinden die kan helpen met het bekostigen van de studie.

Opleidingen in de VS zijn meestal zo duur dat studenten moeite hebben om het jaar door te komen. Sommige studentes hebben dit op een zeer creatieve manier opgelost. In Nederland kennen we dit fenomeen sinds kort ook, op sites als RichMeetBeautiful.com en Suikerarrangement.nl. Aanmelden bij Rich Meet Beautiful is gratis, voor zowel mannen (sugar daddy’s / suikerooms) als vrouwen.

suikeroom dating

Studieschulden

De economische crisis van de laatste jaren heeft studeren, zeker in een hoge of zeer technische opleiding, zwaar bemoeilijkt. In de VS betaal je voor een standaardopleiding al makkelijk tussen de €13,500- en €26,000- euro per jaar.

Ouders kunnen hun kinderen financieel niet zo goed meer ondersteunen als vroeger en bijbaantjes vinden in deze tijd is moeilijker dan vroeger. Vooral bij een intensieve opleiding kunnen studenten het zich soms niet veroorloven om elke dag tijd kwijt te zijn aan een bijbaan. Aan het einde van hun studie hebben studenten vaak een torenhoge studieschuld, ook in Nederland.

Schulden laten betalen door een suikeroom

Sommige studentes hebben hiervoor een zeer creatieve oplossing gevonden in de vorm van een suikeroom. Deze mannen geven hun “sugar babes” vaak al €2,000- of meer per maand aan cadeaus en geld, in ruil voor hun gezelschap en zo nu en dan een afspraakje. Studentes gebruiken dit geld om hun maandelijkse kosten en studieschuld te betalen. Hierdoor kunnen ze na hun opleiding schuldenvrij aan hun toekomst beginnen.

Scholen in de VS met sugar babes

Onlangs heeft SeekingArrangement een lijst vrijgegeven met de scholen en universiteiten die het meest genoemd worden in profielen van vrouwelijke leden. Hieruit blijkt dat de grootste groei over de laatste jaren komt door vrouwelijke studenten in de zuidelijke staten van de VS. De universiteit met de meeste leden is de universiteit van Georgia, die in 2012 opliep tot 292. Op de tweede plaats, met 285 leden, staat de universiteit van New York.

De rest van de top twintig wordt ingenomen door scholen uit de zuidelijke staten van de VS zoals Californië, Florida en Texas. In een interview met Don Hale, onderdirecteur van de universiteit van Georgia, zegt de man: “Wij leren onze studenten hoe ze zelfstandig kunnen zijn, en hadden zeker niet verwacht dan onze studentes deze weg zouden inslaan.”

RichMeetBeautiful.com

Ook in België is dit fenomeen niet onbekend. Een voorbeeld van een site waar studentes rijke mannen ontmoeten is www.RichMeetBeautiful.com. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich gratis inschrijven voor deze datingsite. Dit is een website waar succesvolle en vooral rijke mannen in contact kunnen komen met mooie, jonge vrouwen. De site is in België eerder gelanceerd dan in Nederland.

Destijds werd er vooral reclame gemaakt die gericht was op jonge, knappe studentes. Dat werd destijds niet door iedereen gewaardeerd, en sindsdien is de reclame aangepast. De site is volledig Nederlandstalig. Lees ook onze uitgebreide review over RichMeetBeautiful.

Suikerarrangement.nl

Sinds de economische crisis krijgt vooral deze datingsite steeds meer te maken met studentes die kampen met geldproblemen. Deze studentes zoeken op datingsites actief naar rijke mannen die hen kunnen helpen met het bekostigen van hun studie, in plaats van een suikerleventje te helpen leiden.

sugar dating bij suikerarrangement.nlHierbij valt op dat voor deze activiteit vooral sites worden gebruikt die bedoeld zijn als ontmoetingspunt voor hoogopgeleiden, zoals Parship. Ook www.suikerarrangement.nl is ook volledig in het Nederlands en gericht op de Nederlandse datingmarkt, maar Vlamingen zijn vast welkom.

Suikerooms in Nederland en België

Sinds kort duiken er in ons land en vooral Nederland steeds meer van dit soort suikeroom aanbiedende sites op. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld www.suikerarrangement.nl, www.sugardaters.nl, www.suikermaatje.nl en www.richmeetbeautiful.com. Of deze sites betrouwbaar zijn of niet, is nog niet te zeggen. Het fenomeen van suikeroompje is nog niet zover in kaart gebracht. Wellicht bestaan er nog meer van dit soort sites, en meer afspraken dan iedereen denkt.

Hoe maak je de perfecte foto voor je datingprofiel?

Op je datingprofiel wil je natuurlijk zo goed mogelijk overkomen. Velen besteden dan ook behoorlijk wat aandacht aan de foto. Toch worden er nog veel foto’s op datingprofielen gezien die zacht gezegd ‘minder aantrekkelijk’ zijn. Hoe zorg je nu voor de perfecte foto voor op je profiel en wat moet je juist niet doen?

Buitenfoto’s zijn beter

Foto’s die gemaakt zijn in de buitenlucht zijn beter dan foto’s die binnen genomen zijn. Het natuurlijke licht zorgt voor een betere en gezondere uitstraling en brengt de foto meer tot leven.

Maak een selfie recht van voren

We zien regelmatig foto’s voorbij komen waarbij de camera zich ver boven de persoon bevindt. Op de foto verschijnt dus een persoon waar je als het ware op neer kijkt en de persoon kijkt je omhoog aan. In veel gevallen wordt de foto ook nog wat schuin genomen. Dit is niet aan te raden, want vanaf de bovenkant gezien is je gezicht heel anders dan deze in werkelijkheid is. Neem een selfie gewoon van voren. Lachen: vrouwen doen dit beter wel, mannen niet.

Laat de foto door iemand anders maken

Soms is een selfie je enige optie, maar als je de mogelijkheid hebt om de foto door een ander te laten maken, dan is dit een betere keuze. Als je een selfie maakt, dan ben je je te bewust van hoe je eruit ziet. Je kunt de foto nemen op het moment waarop jij jezelf ‘perfect’ vindt. Dit kan niet als een ander de foto maakt en dat is nu juist de bedoeling. Wanneer iemand anders de foto maakt, dan sta je er veel meer als jezelf op en dat is uiteindelijk toch aantrekkelijker voor je mogelijke dates. Denk ook aan het licht wanneer je je perfecte foto wilt maken. Het zogenaamde ‘golden hour’ geeft je profielfoto soms net dat beetje extra.

Maak geen gebruik van filters

Tegenwoordig zijn er eindeloos veel apps en filters te gebruiken om foto’s te bewerken, zodat je er mooier uitziet. Je kunt rimpeltjes wegwerken en je huid helemaal glad en effen gekleurd maken. Het is mogelijk om je ogen net iets meer helder of iets groter te maken, waardoor deze wat meer ‘spreken’. Leuk allemaal, maar in feite verdoezel je wie je bent. Dit is niet de bedoeling. Je moet durven daten als de persoon wie je bent. Uiteindelijk krijgt je date ook de echte jij te zien.

Voorkom te veel bloot

Waarschijnlijk ken je ze wel, van die foto’s waarop gewoonweg te veel bloot te zien is. Mannen vinden het bijvoorbeeld erg leuk om met een ontbloot bovenlichaam voor de spiegel te gaan staan en dan een foto te maken. Vrouwen maken dan weer graag een foto voor een lange spiegel en nemen daarbij de minirok duidelijk in beeld. Hier moet het niet om draaien. Te veel bloot zou de juiste mensen zomaar af kunnen schrikken. En op veel soorten datingsites en dating apps is te veel bloot ook niet eens toegestaan.

Lekker losjes op de foto

Professionele foto’s, waarop je in pak op een krukje zit met de handen netjes op de schoot, zijn perfect voor LinkedIn. Op datingsites doen deze foto’s het een stuk minder goed. Je geeft je profielbezoekers al snel het idee dat je wat aan de saaie kant bent en dat wil je natuurlijk niet. Ga voor een foto waar je gewoon lekker losjes op staat, relaxt, zoals je bent.

Twijfel je ook aan je profieltekst op je datingsite? De Volkskrant schreef er een leuk artikel over. Weliswaar een paar jaar oud en gericht op hoger opgeleide dates, maar toch.

Tips van lezers voor de perfecte foto

Heb jij nog tips over wat de perfectie profielfoto is op een datingsite? Of wat voor een ‘set’ aan foto’s je het beste kunt gebruiken? Laat het achter in de comments.

RichMeetBeautiful: Online dating voor succesvolle mannen en mooie vrouwen

RichMeetBeautiful is een nieuw online datingplatform in België. Via deze website kunnen rijke, succesvolle mannen contact kunnen leggen met knappe jonge vrouwen. Deze rijke mannen worden ook wel ‘Sugardaddy’s’ genoemd. De nieuwe site deed aardig wat stof opwaaien.

richmeetbeautiful.comVolgens de website van RichMeetBeautiful kunnen we deze Sugardaddy’s als volgt typeren: ‘Succesvolle mannen en vrouwen die weten wat ze willen. Ze zijn gedreven en genieten van mooi gezelschap aan hun zijde. Geld is geen probleem, dus zijn ze erg gul bij het verwennen van een Sugarbaby.’ De Sugarbaby is op haar beurt jong, aantrekkelijk en ‘op zoek naar de verfijnde dingen in het leven’.

Door in contact te komen met een Sugardaddy kunnen deze vrouwen kennismaken met rijke, financieel stabiel mannen en een levensstijl vol luxe. Het idee van RichMeetsBeautiful is in feite het creëren van een relationele situatie waar beide partijen profijt uit kunnen trekken. Bezoek RichMeetBeautiful.com

rich meet beautiful image

Een relatie of daten onder bepaalde voorwaarden

Via de website van RichMeetBeautiful kunnen Sugardaddy’s en Sugarbaby’s met elkaar in contact komen en relaties aangaan. Zo’n relatie kunnen we ook wel omschrijven als een ‘regeling’ omdat beide partijen voorwaarden mogen stellen. Zo kunnen de Sugardaddy’s bepaalde diensten vragen terwijl de Sugarbaby’s financiële eisen mogen stellen.

Een controversiële publiciteitscampagne

RichMeetBeautiful is momenteel druk bezig om haar activiteiten in ons land te promoten. Met een groots opgezette reclamecampagne op vrachtwagens worden studenten opgeroepen om lid te worden van de website van RichMeetBeautiful. Via de website kunnen de studenten als Sugarbaby’s in contact komen met Sugardaddy’s en wat extra inkomsten krijgen.

Deze campagne is niet onomstreden. Zowel bij het grote publiek als in de politiek heerst veel verontwaardiging. In het gewest Brussel is de campagne inmiddels verboden door Minister-President Rudi Vervoort. Hij heeft geen goed woord over voor de reclamecampagne en uitte zijn minachting hierover tegen Het Nieuwsblad: “Het is een smerige publiciteitscampagne die losbandigheid bij jongeren en prostitutie bij studenten bevordert.”

Aanmelden als Sugardaddy of Sugarbaby

Wil je je aanmelden als Sugardaddy of Sugarbaby? Dan kun je heel eenvoudig gratis lid  worden bij RichMeetBeautiful. Aan het lidmaatschap worden geen voorwaarden gesteld. Een ieder die zichzelf als rijk en succesvol of jong en mooi  beschouwd mag  zich aanmelden. Of je nu single bent of al jaren getrouwd. Na je aanmelding kun je zelf een profiel aanmaken en door de profielen van andere Sugardaddy’s en Sugarbaby’s bladeren. Als je op een profiel wilt reageren moet je echter wel upgraden naar een Premium lidmaatschap. Schrijf je gratis in. Een uitgebreider verhaal over deze datingsite vind je op onze review-pagina van Rich Meet Beautiful.

Ervaringen met RichMeetBeautiful

Heb jij ervaring met deze Sugardating-site, of andere sites van dit type? We horen graag hoe je jouw lidmaatschap hebt ervaren. Heb je er een sugar daddy of sugarbabe aan overgehouden?

Naar welke eigenschappen zoeken mannen en vrouwen op een datingsite?

Welke eigenschappen heb je nodig op een datingsite?

Een profiel aanmaken op een datingsite als Parship of Meetic is vaak niet makkelijk. Je wil natuurlijk goed in de smaak vallen, maar je wilt ook zo dicht mogelijk bij jezelf blijven.

eigenschappen invullen op rendez-vous

De meeste datingsites hebben vrije tekstvelden waar je o.a. je eigenschappen moet invullen. Dit is de site Rendez-Vous.be

Het is dan ook niet de bedoeling dat je alles veel mooier maakt dat het in werkelijkheid is, want dit zou enkel leiden tot teleurstellingen op een later punt. Het invullen van de persoonlijke eigenschappen wordt vaak gezien als het moeilijkst, vooral omdat het niet meevalt om origineel te zijn.

Waarom laten datingsites als Rendez-Vous.be dan toch singles hun datingprofiel met vrije teksten invullen? Omdat het in-the-end nou eenmaal vele meer zegt dan het beantwoorden van wat multiple choice vragen. Daarbij moeten leden een beetje moeite nemen, en dat is niet verkeerd met het oog op het opbouwen van een serieus ledenbestand.

Mannen en vrouwen zoeken andere eigenschappen

Iedereen lijkt zichzelf ‘leuk en lief’ te vinden en zoekt naar iemand die deze eigenschappen ook bezit. Gelukkig is dat niet moeilijk, want deze eigenschappen worden op bijna ieder profiel genoemd. Spontaan is ook zo een eigenschap die je veelvuldig op datingprofielen tegenkomt. Niet erg origineel dus! Het is zo standaard dat mensen er gewoon overheen lezen. Hierdoor zou je zomaar eens de liefde van je leven mis kunnen lopen.

Om dit te voorkomen is het belangrijk om je eigenschappen origineler te maken dan enkel ‘leuk en lief’ en ‘spontaan’. Daarbij is het zo dat mannen andere eigenschappen zoeken in vrouwen dan de eigenschappen die vrouwen juist in mannen zoeken. Wij hebben de meest gewilde eigenschappen voor je op een rijtje gezet.

De 5 beste eigenschappen voor vrouwen

Mannen die op zoek zijn naar vrouwen worden het meest aangetrokken door vouwen die de volgende eigenschappen in het datingsite profiel hebben staan: ambitieus, verzorgd, intelligent, zorgzaam en avontuurlijk.

Mannen zoeken vooral naar vrouwen die goed op eigen benen kunnen staan, die veel aandacht besteden aan hoe zij voor de dag komen en die een goed stel hersenen hebben. Wanneer we kijken naar uiterlijke kenmerken waar mannen naar zoeken, dan zien we iets opvallends dat voor veel vrouwen erg interessant is. Er zijn namelijk over het algemeen meer mannen die zoeken naar een volslanke vrouw dan mannen die zoeken naar een slanke vrouw.

De 5 beste eigenschappen voor mannen

Vrouwen die een man zoeken op een datingsite zoeken vooral naar mannen met de volgende eigenschappen: succesvol, initiatiefrijk, reislustig, zelfverzekerd en een goed gevoel voor humor. Veel vrouwen houden van reizen en willen dan ook een man vinden die deze passie ook heeft.

Om deze reisdromen waar te kunnen maken is het vanzelfsprekend ook nodig dat de betreffende man succesvol is. Betekent dit dat een man geld moet hebben om aantrekkelijk te zijn voor een vrouw? Nee, zeker niet! Het blijkt namelijk dat een goed gevoel voor humor voor vrouwen echt het belangrijkst is. Als je haar kan laten lachen, dan win je haar hart. Wanneer we kijken naar de uiterlijke kenmerken waar vrouwen naar zoeken, dan zoeken zij vooral naar mannen met een lengte boven de 180 cm en een slank tot gespierd lichaam.

Tijd om je profiel bij te werken!

Presenteer jij jezelf op de datingsites nog steeds als ‘leuk, lief en aardig’? Dan is het tijd om direct je profiel open te zetten en je eigenschappen te vervangen door unieke eigenschappen waar mannen of vrouwen echt naar op zoek zijn. Blijf natuurlijk wel dichtbij de waarheid! MEer lezen? Bekijk dan deze tips voor je datingprofiel.

Naar welke eigenschappen zoek jij?

En wat zoek jij in een potentiële date? Lees jij altijd grondig de profielteksten van mensen of ga je vooral af op uiterlijk? Welke eigenschappen van jezelf neem je op in je eigen datingprofiel?

Datingsites: jouw profiel gaat niet over jou! Tips voor je datingprofiel

Een profiel aanmaken op een datingsite is vaak niet gemakkelijk. Je wilt natuurlijk iemand vinden, maar dan moet je jezelf wel op een leuke manier neerzetten in je eigen datingprofiel. Een goede foto kiezen voor op de datingsite is nog wel te doen, maar dan komt de omschrijving van jezelf. Waar je eerste simpele basisinfo als lengte, kleur ogen en opleiding zijn het nu vrije tekstvelden die gevuld moeten worden!

En dat valt niet mee. Vaak worden er opsommingen van eigenschappen gezien op datingsites of opsommingen van wat iemand wel of niet leuk vindt. Hier wordt de profielbezoeker niet echt door aangetrokken.

Wat veel mensen niet weten is dat een profiel op een datingsite veel meer gericht is op die ander dan op de persoon van wie het profiel is. Wij willen je dit graag duidelijk maken aan de hand van twee voorbeelden. Hieronder vind je twee profielbeschrijvingen van een datingsite, zoals het niet moet en vooral zoals het wel moet.

Zo moet het dus niet:
“Mijn naam is Peter, ik ben 34 jaar en ik woon in Antwerpen. In het dagelijks leven werk ik op kantoor bij een verzekeringsmaatschappij. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en breng ik veel tijd door met de hond. Ik heb een zoon, maar die komt alleen om het weekend bij mij. Ik ben al 6 jaar vrijgezel en ik hoop hier liefde te vinden.”

Zo is het perfect:
“Mijn naam is Peter. Ik ben zelf 34 jaar en ik zoek naar een leuke dame die dit zeker niet te oud of te jong vindt. Ik ben ervan overtuigd dat ik hier mijn ware liefde ga vinden, jou dus! Het zou leuk zijn als je in mijn woonplaats Antwerpen woont, maar ik heb een rijbewijs en vind het niet erg om voor jou een stukje te rijden.

Op het werk breng ik mijn dagen binnen door, op een kantoor, en het zou leuk zijn als jij me eens mee kunt nemen voor een frisse wandeling in een mooi gebied. Mijn zoon vindt het na 6 jaar wel weer tijd worden dat zijn papa een nieuwe vriendin krijgt, maar hij wil natuurlijk wel goed met haar op kunnen schieten. De hond denkt hier hetzelfde over, dus het zou fantastisch zijn als jij net zoveel van kinderen en dieren houdt als ik. Als groot fan van films ben ik zeker niet te beroerd om ook jouw favoriete films te bekijken, gezellig samen. Ik zorg voor een lekker drankje waar je van houdt voor een gezellig sfeertje. Lijkt het je wat? Stuur me dan eens een bericht!”

datingprofiel invullen

Een grote drempel voor veel (beginnende) internetdaters: het verzinnen van teksten voor het datingprofiel

Dezelfde informatie in verschillende omschrijvingen

Zoals je in de voorbeelden kunt zien zijn er heel verschillende manieren om vorm te geven aan je profieltekst. De eerste tekst gaat puur over Peter, waardoor hij niemand aanspreekt en aanmoedigt om eens contact op te nemen.

De tweede tekst legt de focus vooral op de ander, die het profiel bekijkt en leest. Wanneer deze persoon zich door de tekst aangesproken voelt, dan zal deze zeker contact opnemen voor een gezellige filmavond. Zo zie je dat jouw profiel meer om die ander draait dan om jou.

Tips voor je datingprofiel van lezers

Als er lezers van datingbureau.be zijn die nog nuttige tips hebben hoe die vrije tekstvelden in je datingprofiel te vullen, laat je horen! Jouw tips zijn zeer welkom. Ook daters die wel eens een professional hebben ingeschakeld om hen te helpen hun profiel samen te stellen horen we graag. Dit geldt zowel voor goede als slechte ervaringen.

Veilig gaan daten via een datingsite: Tips!

Veilig gaan daten via datingsite, hoe doe je dat nou eigenlijk? De normaalste zaak is het tegenwoordig: om online op zoek te gaan naar een levenspartner. Online daten is handig, hip en steeds vaker komen relaties dan ook via dating websites tot stand. Het is wel belangrijk om te weten met wie je afspreekt. Helaas zijn er altijd wel wat leden actief op datingsites die met de verkeerde intenties afspreken. Probeer daarom altijd zo veilig mogelijk te daten!

Zeker nu veel singles gebruik maken van dating-apps (meer info over dating apps hier) in plaats van datingsites is de drempel om af te spreken steeds lager geworden. Soms al na een korte chat besluiten 2 mensen elkaar in het echt te gaan ontmoeten. De Tinder-Horror-verhalen zijn dan ook niet van de lucht. Uiteraard willen we je niet bang maken, maar veiligheid voor alles, nietwaar?

Denk bij de eerste (en tweede) date eens aan deze tips:

Geef jezelf niet teveel bloot, zeker niet in het begin

Natuurlijk verloopt het merendeel van de afspraakjes veilig. Het is voor de hand liggend dat de meeste singles die zich hebben ingeschreven op dating- of relatiesites te vertrouwen zijn. Maar toch, veiligheid gaat boven alles. Wees altijd voorzichtig met je contacten.

Verstandig is het in elk geval om zo min mogelijk persoonsgegevens van jezelf aan de ander te geven. In het meest extreme geval kan persoonlijke informatie namelijk tegen je gebruikt worden. Gegevens van jezelf die je in ieder geval altijd voor je moet houden zijn je woonadres en achternaam. Vertel eventueel alleen in welke provincie of gemeente je woont.

veilig gaan daten via een app

Zeker ook dankzij dating apps als Tinder is de drempel om af te spreken steeds lager geworden.

Je deelt niet met de ander waar je werkt, wat je favoriete uitgaansgelegenheid is of waar je studeert. Dat betekent niet dat je niets over je werk of opleiding kunt vertellen, je moet natuurlijk wel iets te vertellen hebben.

Maar zorg er wel voor dat je toekomstige date je nooit kan volgen. En wat te doen met Facebook of Instagram? Gewoon niet toevoegen! Ook geen telefoonnummers uitwisselen. Doe dat alleen vlak voordat je gaat afspreken.

Als vrouw afspreken in een neutrale omgeving

Ontmoet elkaar in een veilige omgeving. In elk geval daar waar altijd mensen aanwezig zijn. Een stationsrestauratie bijvoorbeeld, een museum, de IKEA of in een cafeetje. Ga nooit daten in een omgeving waar jij alleen bent met je date. En bij jou of hem thuis afspreken? Wees verstandig en doe dat niet! Er kan alleen maar narigheid van komen. Niet iedereen is te vertrouwen, zelfs niet wanneer hij online o zo betrouwbaar overkomt.

Sein vrienden of familie in waar je bent

Vertel je vrienden of een familielid dat je een afspraakje hebt geregeld. Geef aan waar je hebt afgesproken, met welk persoon en hoe laat. Spreek af dat je na een bepaald tijdstip contact opneemt.

Ook een goede tip: vraag of een van je vrienden je op een bepaald tijdstip tijdens je date belt. Als je er geen zak aan vindt met je date, kun je het al excuus gebruiken. Bijvoorbeeld dat je dringend weg moet voor een noodgeval. Een beetje flauw, maar voorkomt wellicht een slepende avond!

Help anderen veilig gaan daten

Als de lezers van datingbureau.be nog goede tips hebben met betrekking tot veiligheid en internet-dating, dan horen we die natuurlijk graag! Meer weten over de verschillende datingsites van ons land? Lees eens de reviews van bijvoorbeeld Parship en Elite Dating. Uiteraard zien we jouw dating-ervaringen graag terug op onze site.