Elite Meets Beauty: Online dating voor succesvolle mannen en mooie vrouwen

EliteMeetsBeauty is een nieuw online datingplatform in België. Via deze website kunnen rijke, succesvolle mannen contact kunnen leggen met knappe jonge vrouwen. Deze rijke mannen worden ook wel ‘Sugardaddy’s’ genoemd. De nieuwe site deed aardig wat stof opwaaien.

Elite meets beautiful logo

Volgens de website van EliteMeetsBeauty kunnen we deze Sugardaddy’s als volgt typeren: ‘Succesvolle mannen en vrouwen die weten wat ze willen. Ze zijn gedreven en genieten van mooi gezelschap aan hun zijde. Geld is geen probleem, dus zijn ze erg gul bij het verwennen van een Sugarbaby.’ De Sugarbaby is op haar beurt jong, aantrekkelijk en ‘op zoek naar de verfijnde dingen in het leven’.

Door in contact te komen met een Sugardaddy kunnen deze vrouwen kennismaken met rijke, financieel stabiel mannen en een levensstijl vol luxe. Het idee van Elite Meets Beauty is in feite het creëren van een relationele situatie waar beide partijen profijt uit kunnen trekken. Bezoek RichMeetBeautiful.com

banner elite meets beautiful

Een relatie of daten onder bepaalde voorwaarden

Via de website van EliteMeetsBeauty kunnen Sugardaddy’s en Sugarbaby’s met elkaar in contact komen en relaties aangaan. Zo’n relatie kunnen we ook wel omschrijven als een ‘regeling’ omdat beide partijen voorwaarden mogen stellen. Zo kunnen de Sugardaddy’s bepaalde diensten vragen terwijl de Sugarbaby’s financiële eisen mogen stellen.

Een controversiële publiciteitscampagne

EliteMeetsBeauty (voorheen Rich Meets Beautiful) is momenteel druk bezig om haar activiteiten in ons land te promoten. Met een groots opgezette reclamecampagne op vrachtwagens worden studenten opgeroepen om lid te worden van de website van Elite meets Beauty. Via de website kunnen de studenten als Sugarbaby’s in contact komen met Sugardaddy’s en wat extra inkomsten krijgen.

Deze campagne is niet onomstreden. Zowel bij het grote publiek als in de politiek heerst veel verontwaardiging. In het gewest Brussel is de campagne inmiddels verboden door Minister-President Rudi Vervoort. Hij heeft geen goed woord over voor de reclamecampagne en uitte zijn minachting hierover tegen Het Nieuwsblad: “Het is een smerige publiciteitscampagne die losbandigheid bij jongeren en prostitutie bij studenten bevordert.”

Aanmelden als Sugardaddy of Sugarbaby

Wil je je aanmelden als Sugardaddy of Sugarbaby? Dan kun je heel eenvoudig gratis lid  worden bij RichMeetBeautiful. Aan het lidmaatschap worden geen voorwaarden gesteld. Een ieder die zichzelf als rijk en succesvol of jong en mooi  beschouwd mag  zich aanmelden. Of je nu single bent of al jaren getrouwd. Na je aanmelding kun je zelf een profiel aanmaken en door de profielen van andere Sugardaddy’s en Sugarbaby’s bladeren. Als je op een profiel wilt reageren moet je echter wel upgraden naar een Premium lidmaatschap. Schrijf je gratis in. Een uitgebreider verhaal over deze datingsite vind je op onze review-pagina van Elite Meets Beauty

Ervaringen met EliteMeetsBeauty

Heb jij ervaring met deze Sugardating-site, of andere sites van dit type? We horen graag hoe je jouw lidmaatschap hebt ervaren. Heb je er een sugar daddy of sugarbabe aan overgehouden?


C-date dating banner

1 gedachte over “Elite Meets Beauty: Online dating voor succesvolle mannen en mooie vrouwen”

  1. He hallo ben een mooie knappe man uit België ,denk dat het wel eens naar het geluk zoek ,naar een rijke vrouw zijn er nog zo vrouwen uit België Nederland buitenland knappe vrouwen die met een mooie knappe en voudeghe man een vaste relatie willen ben benieuwd

    Beantwoorden

Plaats een reactie