Elite Dating

Het publiek op deze datingsite is de stabiele, goed opgeleide, ambitieuze vrijgezelle man of vrouw. Volgens de site komen er wekelijks 1.500 nieuwe leden bij. U kunt zich er gratis inschrijven, of verder lezen in onze review.

logo elite dating

Dating Voor Singles Met Niveau: dat is de tagline waarmee datingsite Elite Dating zich presenteert, onder andere op televisie. Bezoek Elitedating.be.

Wat is Elite Dating?

Elite Dating is een datingsite voor hoger opgeleiden singles. Kenmerkend aan de site zijn de persoonlijkheidstest die moet leiden tot partneraanbeveling, en de vrij hoge abonnementskosten. Als u geen test wilt maken en een stuk minder wilt betalen is Match4me.be een goed alternatief.

Schrijf u nu gratis in bij Elite Dating >>>

België kent inmiddels 2 miljoen singles, maar voor de beter opgeleide man of vrouw is maar een zeer klein gedeelte potentiële partners echt interessant. Op Elite Dating moeten zij elkaar makkelijker kunnen vinden. 85% van de leden is namelijk hoger opgeleid, althans dit meldt deze site zelf. De site ziet er buitengewoon gelikt uit, een beetje in dezelfde stijl als Parship.be.

EliteDating is een serieuze datingsite die uitsluitend bedoeld is voor serieuze singles. Alle profielen worden gecontroleerd op echtheid en oprechtheid.

De dienst is ooit opgericht in Duitsland, en inmiddels in flink wat landen actief, waaronder nu ook België.

Net als bijvoorbeeld Parship maakt Elite Dating dus gebruik van een uitgebreide persoonlijkheidstest om singles te kunnen matchen. En net als Parship vallen ze hiermee onder de ‘matchmaking’ sites. Voorheen stonden ze bekend onder de naam eDarling, wellicht dat dat nog wat zegt. Een proefabonnement en de test maken en deels inzien is kosteloos.

elite dating website
De nieuwe website van EliteDating.be

Werkwijze Elite Dating

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Meetic moet u na aanmelding een uitgebreide persoonlijkheidstest online invullen. Dit is nodig, want zo leert het systeem uw persoonlijkheid en wensen kennen, en is het beter in staat geschikte partneraanbevelingen te doen.

U wordt op deze manier in contact gebracht met singles die bijvoorbeeld dezelfde interesses hebben of op dezelfde wijze in het leven staan.

De matches worden gepresenteerd op basis van de persoonlijke test; u hoeft dus niet zelf in het systeem op zoek naar geschikte kandidaten. En snel swipen tussen profielen zoals bij dating apps is er al helemaal niet bij. Kwaliteit boven kwantiteit is waarschijnlijk het idee.

De methode is gebaseerd op erkend wetenschappelijk onderzoek naar relaties, en de comptabiliteit tussen twee personen. Aan de hand van de resultaten denkt Elite Dating u goed te kunnen matchen met andere leden die goed bij u passen. Dagelijks wordt u voorgesteld aan drie tot zeven passende singles.

In de ‘Raadgever’-sectie kunt u artikelen lezen over het thema liefde. Deze gaan bijvoorbeeld over het single-leven, seksualiteit, familie en psychologie. Ook staan er wat succesverhalen en kunt u meer te weten komen over het ‘Succesplan‘.

Op de site staat ook een online handboek waarin de dienst meer vertelt over hoe ze te werk gaan. Meer informatie over de werkwijze vindt u op de website.

Het samenbrengen van singles is onze passie én we zijn er goed in; elke maand opnieuw vinden meer dan 2500 singles liefde via EliteDating.

Aantal Leden

Hoeveel leden de Belgische variant van Elite Dating heeft is lastig te zeggen, want dit wordt niet vermeld. We lezen dat er wekelijks 1500 nieuwe leden bij komen.

Wij bieden een platform aan waar gelijkgestemde vrijgezellen elkaar eenvoudig kunnen ontmoeten. Meer dan 90% van de EliteDating-leden is 30+ en meer dan 70% heeft een universitaire opleiding afgerond.

Ook staat er dat er op alle matchmaking-sites van overkoepelend organisatie Spark Networks 13 miljoen mensen in 25 verschillende landen lid zijn. Maar hier tellen leden uit landen als Zuid-Afrika, Hongarije, Tsjechië en Zwitserland dus ook voor mee. Daar heeft u weinig aan als Vlaming.

Verschillen Gratis en Premium Abonnement

Wat u wel en niet kan doen met een gratis lidmaatschap, ziet u in onderstaande tabel.

FunctieGratis AbonnementPremium Account
Inzage resultaten persoonlijkheidstest
Ontvangen van partnervoorstellen
Foto’s toevoegen
Versturen en ontvangen van glimlachen en likes
Onbegrensd communiceren
Foto’s bekijken
Zien wie uw profiel bezocht hebben
Uw profiel wordt vaker getoond aan andere leden
Volledig gebruik van de Elite Dating app
Leesbevestigingen
Diepgaand wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel
Kismet: dagelijks tot 20 extra partnervoorstellen
U kunt reacties achterlaten op profielen en foto’s

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij Elite Dating

Elitedating.be kent twee abonnementsvormen, het gratis en premium abonnement. Wat kost Elite Dating? Nou, de kosten, die nergens duidelijk op de site te vinden zijn (slecht teken), zijn als volgt:

LooptijdTotale KostenGemiddelde Maandkosten
3 maanden€ 179,70€ 59,90
6 maanden€ 269,40€ 44,90 
1 jaar€ 418,80€ 34,90 
de kosten van het premium membership

Afhankelijk van het lidmaatschap dat u kiest kunt u gebruik maken van verschillende opties. Let wel: Elite Dating behoort niet tot de goedkopere datingsites, maar aanmelden is gratis en geeft u de ruimte om te zien of deze site geschikt is voor u. Hoe langer de abonnementsduur, hoe lager de maandelijkse kosten.

In tegenstelling tot veel andere datingsites kunt u bij Elite Dating met een gratis abonnement geen foto’s zien. Sowieso werkt deze site met partnervoorstellen / partneraanbevelingen.

Voor alle duidelijkheid: u gaat dus niet zelf zoeken in de database maar de site berekent op basis van de testresultaten welke singles goed bij u zouden kunnen passen. Die krijgt u dan voorgesteld.

Algoritmes en Matching-Systemen

Of dit systeem enigszins werkt lijkt me twijfelachtig. Werkt dit nu echt beter dan gewoon een uitgebreide zoekfunctie? En veel hangt ook af van wat Elite Dating compatible vindt: dezelfde eigenschappen, of juist complementaire eigenschappen? Voor een kosteloze inschrijving bezoekt u deze pagina van Elite Dating

Als u het prettig vindt om gematcht te worden zijn Elite Dating en Parship misschien de betere opties. De meeste leden zijn 30 jaar of ouder, hoger opgeleid en zoeken andere hoger opgeleiden. Zoekt u een groot ledenbestand waar u zelf kunt zoeken is Meetic.be waarschijnlijk een betere keuze.

Elite Dating App

Er is ook een app ontwikkeld, voor zowel iPhone als Android toestellen. U kunt een account aanmaken op de website en vervolgens de app downloaden en inloggen met uw aangemaakte gegevens.

Download de Elite Dating app in de App Store of Google Play Store. De reviews in de stores zijn overigens bijzonder slecht. Veel 1 * ervaringen.

voorbeeld van partnervoorstellen in de app
voorbeeld van partnervoorstellen
elitedating app profiel voorbeeld
voorbeeld van een profiel in de app
berichtensysteem
berichten systeem

Bedrijfsinformatie

Elitedating.be is onderdeel van Affinitas GmbH. In veel landen is het bedrijf bekend onder de naam eDarling
Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlijn, Duitsland
Website: www.elitedating.be
E-mail Adres: info@elitedating.be, of gebruik het contactformulier
Telefoonnummer: staat niet vermeld op de site

elitedating banner

Klantenserivce

Er is een uitgebreide sectie Veelgestelde Vragen met zoekfunctie te vinden. Een telefoonnummer heeft de klantenservice niet, wat bijzonder irritant is. Ze raden aan om, als u contact wilt opnemen, dit te doen via het contactformulier of per brief (!!). Hoe ouderwets is dat. Ik zou bovenstaande e-mail adres gebruiken, dan weet u zeker dat het bericht in uw outbox staat.

Aanvullende informatie en Kenmerken Elite Dating

 • Doelgroep: voor hoger opgeleide singles met niveau die bereid zijn te betalen voor dating.
 • Volwassen ledenbestand. Meeste leden zijn 30+
 • Matching, niet zelf door profielen browsen. De datingsite stelt profielen voor
 • Daarmee totaal anders dan het swipe-principe van Tinder en Happn.
 • In veel Europese landen actief. U kunt ook op zoek naar leuke singles in het buitenland
 • Behoorlijk aan de prijs, om niet te zeggen knetterduur, en klachten zijn er meer dan genoeg. Zie ook onder
 • Gelikt design, met uitgebreid diepgaand wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel
 • Dagelijkse profielkwaliteitscontroles tot een toegewijd fraudeteam
 • Blog met diverse artikelen over dating, verliefdheid, schoonmoeders en flirten

Elite Dating Opzeggen

U kunt de automatische verlenging van uw Premium lidmaatschap via een online annuleringfsormulier stopzetten. Om een succesvolle annulering te garanderen doet u dit:

 • Ga via Menu naar Instellingen en Lidmaatschap
 • Klik op de annuleringslink Annuleren
 • Geef een reden op en klik op Ga verder
 • Voer uw paswoord in en klik op Bevestig
 • u ontvangt een bevestigingsmail. U kunt tot de termijn eindigt gebruik maken van alle Premium-voordelen.

Als u via de app en lidmaatschap heeft afgesloten kunt u via uw telefoon het abonnement stoppen. Hebt u het wel definitief gezien op deze site en wilt u uw Elite Dating account verwijderen? Volg dan deze stappen:

 • Ga in Menu naar InstellingenPersoonlijke gegevens en Verwijder mijn account
 • Klik op de link Klik om uw profiel te verwijderen hier
 • Geef uw reden aan en klik op Ga verder
 • Voer uw paswoord in en klik op Bevestigen

Herroepingsrecht

Heeft u een betaald lidmaatschap afgesloten en bent u niet tevreden? U kunt gebruik maken van het herroepingsrecht. U kunt uw geld terug krijgen door de volgende stappen door te lopen:

 • Neem contact op met de klantenservice om een herroeping aan te vragen. Doe dit per e-mail zodat u altijd kunt aantonen dat u dit binnen 14 dagen hebt gedaan. Schrijf in uw mail duidelijk, onder andere in het onderwerp-veld, dat u een herroepingsverzoek indient.

Houd rekening met het volgende voordat u uw verzoek indient:

 • Het herroepingsrecht geldt tot 14 dagen na aanvang van uw Premium lidmaatschap.
 • Het herroepingsrecht geldt niet na een verlenging van een Premium lidmaatschap

Neem contact op met Apple App Store of Google Play als u uw abonnement via de Elite Dating hebt aangeschaft.

Alternatieve Datingsites voor Hoger Opgeleiden

Andere datingsites die mikken op de hoger opgeleide single zijn Parship en Match4me. Net als Elite Dating heeft Parship ook een persoonlijke test die wordt afgenomen bij nieuwe aanmeldingen. Match4me.nl is een stuk goedkoper dan die 2 sites, en daar hoeft u geen test in te vullen. Bij Match4me.be maakt u gewoon een profiel aan en gaat u zoek naar singles die u leuk lijken.

Ervaringen met Elite Dating

Bent u lid of was u voorheen lid van deze datingsite? Dan lezen we graag uw ervaring terug. Laat een korte (of lange) review achter voor de andere lezers. U kunt hier onder ervaringen van andere lezers vinden.

27 gedachten over “Elite Dating”

 1. Een zeer slechte ervaring met deze site, geef uw geld hier niet aan uit.

  Zeer duur voor wat ik enkel kan beschrijven als een gigantische teleurstelling. Het is volledig onwaar dat er iets wordt gedaan met die persoonlijkheidstest. 90% van mijn matchen stonden lijnrecht tegenover mij op meerdere cruciale vlakken. Wanneer ik hierover klaagde en mijn geld terug vroeg, werd hier simpelweg op geantwoord dat dat spijtig voor mij was en dat geld terugkrijgen nooit ging gebeuren. De slogan “singles met niveau” is ook volledige onzin. Met al je voorkeuren wordt echt nul komma nul rekening gehouden, zowel op gebied van toekomstvisie, als persoonlijkheid, als afstand… Een deel van mijn matchen woonden zelfs in Tunesië! Sinds wanneer ligt dat op maximum 40 km van Brussel?

  Geef je geld hier dus niet aan uit…

  Beantwoorden
 2. Zeer teleurstellend, een absolute afrader.
  Alhoewel men hoge matchingscores als uitgangspunt propageert krijg ik vooral voorstellen met een eerder lagere matchingscore.
  Ik geloof in het geheel niet in de matchingmethode, mijn eigen analyse klopt voor niet meer dan de helft, nochtans zeer precies ingevuld.
  Het merendeel van de dames plaatst niet eens een foto of foto’s waar je niets aan hebt. Hoed, zonnebril, op 3km afstand…
  Ook valt op dat van de berichten die ik schrijf meer dan de helft niet eens gelezen wordt.
  En verder is de passiviteit zeer in het oog springend. Na een half jaar lidmaatschap precies één bericht ontvangen van meer dan één regel.
  WORDT GEEN LID, ALLEEN MAAR TIJD- EN GELDVERLIES.
  Ik denk dat ik een dezer dagen mijn lidmaatschap definitief delete, het geldelijk verlies dan maar pak maar me verdere ergernis bespaar.
  DEZE SITE ZIET MIJ IN IEDER GEVAL NOOIT MEER TERUG.

  Beantwoorden
 3. Raar zaakje, vooral de opzegprocedure. In hun voorwaarden staat dat je een maand op voorhand moet opzeggen maar dat het “zou kunnen zijn” dat ze er geen rekening mee houden (huh !!!) Je abonnement wordt aldus automatisch verlengd en zo blijft Elite dating zich al even zo automatisch bedienen van je kredietkaart. Geloof het of niet, je blijft wel het recht houden om nadien dan nogmaals je abonnement op te zeggen. Hoe kunnen dergelijke zaken in hemels naam legaal zijn ???

  Deze site stinkt en ik er ben gelukkig maar een tijdje basislid van geweest; In het begin krijg je een hoop profielen aangeboden maar dit zou best allemaal nep kunnen zijn met de bedoeling de naieve klant te verleiden tot het nemen van een peperduur abonnement van minstens 3 maanden. (164,70 €) en hier krijg je dan nog niet eens toegang tot alle diensten, daar moet je minstens een abonnement van 6 maanden (231 €) voor nemen. Uit verschillende recensies heb ik kunnen opmaken dat je er nadien moogt op rekenen ofwel geen ofwel waardeloze profielen aangeboden te krijgen.

  Beantwoorden
  • MERCI aan allen ..vooral Frank ..kort maar duidelijk :-))..ik heb in t verleden hier reeds opgestaan …na drie weken betalend lid my opgezegd ..aanbod “elite” ? kon het geduld niet opbrengen…ik dacht ..ligt aan mezelf ,was aan t overwegen nog es een poging te wagen … merci voor bevestiging van gevoel uit t verleden ..dus maar geen lid! …wat moet ne mens doen plakaatje op voorhoofd :-)..hier voel ik nochtans wel gelijkgestemden ..dit virtueel gedoe blijft een speciale planeet …teveel fake waardoor je t geduld verliest :-(.

   Beantwoorden
 4. Ik ben er lid en krijg tot mijn verbazing al 2 gehuwde mannen. Ook veel profielen van ver uit mijn regio. Bij herroepingsplicht is het hetzelfde liedje als bij anderen, elke smile wordt aangerekend. Wil je klacht indienen dan verwijzen ze je naar de ombudsman van ministerie van financiën. Deze persoon is echter enkel bevoegd voor geschillen tussen particulieren en hun bank, heeft totaal niets met datingsite geschillen te maken….. Ik heb wel op mail verkregen (nadat ik mijn lidmaatschap had opgezegd) dat mijn lidmaatschap niet zal verlengd worden en ze geen kosten meer zullen afhouden. Ik had er wel ingezet dat mijn raadsman had gezegd dat ze verplicht waren mij een bevestiging te sturen. Hoog tijd dat men vanuit ministerie ook eens actie onderneemt!!! Valt toch onder bescherming van consument!!!

  Beantwoorden
 5. Beste , ik heb voor een half jaar betaald bij u . Vanaf vorige maand. Nu krijg ik sinds 2 weken de melding dat mijn mailadres en wachtwoord plots niet kloppen.
  Dat is onmogelijk want is niet veranderd.
  Dus ik kan al 2 weken niet meer op de site van elitedating.
  Ik wil ofwel mijn geld terug ofwel dat ik terug op de site kan.
  Groeten

  Beantwoorden
 6. Na een half jaar lid te zijn kan ik zeggen dat deze website waardeloos is. Duur en geldklopperij… Laat je niet vangen, want het is niet zoals ze zich voordoen. 0/10!

  Beantwoorden
 7. Ze weten wel waarom je een volledig jaar moet betalen. Je krijgt nauwelijks partnervoorstellen uit de buurt (50 km), wel massa’s uit Nederland. Als je met één persoon een pak berichten hebt gewisseld, zien ze dat als voldoende contacten. Klantendienst geen beetje beleefd, alleen kort waar het op staat volgens hen. Zeker als je abonnement van een jaar is verlopen. Bezint eer je begint (want dat pak geld ben je kwijt)!!

  Beantwoorden
  • Klopt helemaal. Bijna geen profielen in de buurt (50 km) en ze sturen voorstellen van leden die bijna altijd uit Nederland (300 km of meer) komen. Waardeloze site, ik schrijf me uit voor de betaalde termijn voorbij is.

   Beantwoorden
 8. Inderdaad zeer slechte dating site! Veel te duur. Voorstellen van veel te ver of van leden die niet betaald hebben. Met die voorstellen ben je niets!
  Dan kun je bij 50+match of match4me veel meer voor minder geld!

  Beantwoorden
 9. ik ben ook lid geweest krijg ook altijd matchen die me niet aanstaan waarom moet die rotte boel altijd zoveel geld kosten als ze dan toch mensen willen samen brengen

  Beantwoorden
 10. allerslechtste dating website en afzetters
  je krijgt helemaal nik sin ruil voor die astronomisch hoge lidmaatschap bijdrage
  je kan niet zoeken / bladeren doorheen de profielen, je moet voor elke landelijk 10 keer klikken, de interface is onhandig en slecht gelay-out
  En ze verlengen ZONDER bericht uw lidmaatschap. opgelet dus voor die kleine lettertjes, het zijn afzetters!

  Beantwoorden
 11. Neen…..Dit is het helemaal niet. Ik krijg constant matches die helemaal niet mijn ding zijn. Je geeft toch min of meer een voorkeur in toch? Maar nog geen enkele match komt nog maar een beetje in de buurt. Weggesmeten geld. Hier heb ik enorm spijt van.

  Beantwoorden
 12. Ik zou elite niet aanbevelen. Na een paar dagen had ik al spijt van mijn lidmaatschap. Een maand later is dat nog steeds zo. Zeer weinig interessante matches uit een dagelijkse selectie die sowieso al zeer laag is. De zeer beperkte (!) interessante matches wonen dan veel te ver of voldoen niet aan andere criteria die aangeduid werden als belangrijk. Hier wordt dus duidelijk geen rekening mee gehouden. Het feit dat je zelf niet naar profielen kan zoeken als je dat wenst is eveneens vervelend. Verder ook veel te duur voor wat het aanbiedt. Kortom, te vermijden. Match4me of Twoo zijn dan veel geschikter.

  Beantwoorden
 13. Ik ben een 41 jarigen singel met een zoontje van 4 en een half
  Ik ben zelfstandig ik heb een zaak in textiel
  Ik woon in mijn eigen huid
  Hobby’s lezen gezellig uit eten gaan
  Ik hou van stevige rockmuziek
  1nadeel ik rook
  Ik ben 1m74 en weeg63 kg

  Beantwoorden
  • Eveline, heb een zoon van 5, ik rook ook (niet binnenhuis noch wagen), hou van stevige rock, ben niet zelfstandig, ben steeds werkzaam in project ondersteuning.
   ben 1.70, weeg 75 kg

   Beantwoorden
 14. Tot mijn verwondering en afkeer, heb ik in de twee maanden dat ik lid ben al drie voorstellen gekregen van getrouwde mannen: zover dus voor de screening.
  Voor de rest, profielen van aan de andere kant van het land, 15 jaar oudere mannen, en noem maar op………….elite dating op zijn best
  Wil je een leuke liefde? Spaar je geld hier uit, en ga ermee op café, of sportclub.

  Beantwoorden
  • Collete , heb gelijkgestelde kritieken en heb spijtig genoeg een jaar lidmaatschap gekozen maar moet zeggen van alle sites, zijn ze wel ver uit de minst interessante en slechtste en kom ik na meer dan een maand lid, reeds maar om de 14 dagen eens kijken !

   Beantwoorden
 15. Heb mij op de franstalige Elite dating ingeschreven, gratis zogezegd. Een heleboel werk’om alles in te vullen maar zogauw men verder wil kijken moet men betalen. Van probeersel of test gesproken ….. Pppfffffftttttt

  Beantwoorden
 16. Ben (voor en na) een jaartje lid van Elite. De partner voorstellen zijn ok (hoe meer critisch je bent in je zoekcriteria hoe beter op dat vlak – zeker als ik hier boven lees ivm de locatie).
  Veel respons is er echter niet (en niet enkel bij mijzelf maar zal hier niet in naam van andere spreken). Het lijkt me, van de enkele contacten die ik heb gehad, dat de dames werkelijk “elite” verwachten. Vooral dan in de zin van mooie vermogens…
  Idee achter de naam is goed maar krijg toch de indruk dat het bij sommige verkeerde richting is uitgeslagen. Zeer regelmatig profielbezoekers (zal ook met de zeer gelimiteerde partnervoorstellen te maken hebben) maar blijkbaar zoeken ze een Brad Pïtt die hen ophaalt in prive jet of yacht. Helaas val ik buiten deze categorie en heb dan ook geen verlenging van lidmaatschap genomen.

  Beantwoorden
 17. Na zes maand lidmaatschap bij Parship heb ik me ingeschreven bij Elite-dating. Bij Parship was ik heel tevreden en kwamen verschillende dates tot stand, helaas ontmoette ik niet de vrouw van mijn dromen. Nu schreef ik me dus eens in op een andere site met het idee eens een totaal ander aanbod te hebben. Helaas kreeg ik al snel spijt van mijn keuze.

  Het systeem van parship werkt veel beter, ook krijg ik niet wat ik vraag. Gezien mijn situatie is het belangrijk een partner te zoeken die wat in mijn buurt woont. Ondanks het feit dat ik dit in mijn profiel als heel belangrijk heb aangekruist krijg ik voor het merendeel partnervoorstellen vanuit Antwerpen, Limburg… de andere kant van het land dus. Het liefst zou ik onmiddellijk annuleren, helaas is er zelfs geen klantendienst zoals bij Parship waar je steeds terecht kunt.

  Beantwoorden
 18. Ik Heb even kunnen zien wat elite datingsite inhoud door de gratis probeerversie . Mijn eerste indruk is dat het merendeel van de matches niet echt dichtbij waren , ze kwamen wel redelijk goed overeen met mijn profiel . lid te worden? Ik weet het nog niet , de prijs vind ik nogal hoog .

  Beantwoorden
 19. Ik ben pas recent ingeschreven en dus nog gratis lid, maar zowel de hoge prijs, het feit dat er geen foto’s te zien zijn en dat de eerste voorstellen niet echt bij de deur zijn (als je in Gent woont mag je na een tiental voorstellen toch wel 1 Gentse dame verwachten, nee?) weerhoudt me ervan betalend lid te worden. Dat laatste doet dan weer vermoeden dat er niet zoveel leden uit de buurt zijn, wat hierboven bevestigd wordt door de twee sterren, op vijf..

  Beantwoorden
 20. Voordelen: echte matches die passen en inderdaad een zeker niveau hebben, omdat, en dat is weer een nadeel, de site vrij prijzig is.
  Maar om nu te zeggen dat de ‘elite’ lid is van Elite Dating gaat me te ver, zeker waar het de mannen betreft, is mijn ervaring.

  Beantwoorden
 21. Na een half jaar lid te zijn geweest van elite dating mag ik wel zeggen dat ik gematigd positief ben. De contacten zijn vrij passend geweest maar ik blijf mij verbazen over de prijs, die zou een stuk naar beneden moeten. Ook ben ik nu niet in een relatie wat toch wel het uitgangspunt was toen ik mij inschreef.

  Beantwoorden

Plaats een reactie