Victoria Milan

Victoria Milan, de datingsite voor affaires en vreemdgaan, is sinds kort ook in België actief. De datingsite is in veel Europese landen een groot succes.

victoria milan logo

Victoria Milan is discreet en anoniem. ‘Herleef de passie – begin een affaire’, en het inschrijven is gewoon gratis. Bezoek VictoriaMilan.be.

Lees onderstaande beschrijving, en/of onderaan de pagina recensies van mensen die ervaring hebben met deze site.

Schrijf u nu gratis in bij VictoriaMilan.be >>>

Wat is Victoria Milan?

De datingsite die naar eigen zeggen ‘de passie doet herleven wanneer je een affaire begint’ is een groot succes in Europa. Opgericht door de Noorse eigenaar Sigurd Vedal is de datingsite voor overspel nu in de meeste grote Europese landen actief, en nu dus ook in België. Het inschrijven is helemaal gratis, voor extra functies moet betaald worden.

De site is in diverse landen actief, en heeft sinds de oprichting in 2010 al ruim 6 .2 miljoen leden verleid tot een aanmelding.

victoria-milan-website

Deze datingsite is bedoeld voor gebonden mensen, die wat extra spanning zoeken. Dit kan een chat zijn, wat online geflirt, maar ook echte dates uiteraard. Vreemdgaan is een optie, maar bedenk dat diverse leden het alleen bij flirten willen houden. Een dele is natuurlijk wel echt op zoek naar een (buitenechtelijke) affaire.

Ze noemen zich ‘de nummer 1 dating-site voor getrouwde en mensen in een relatie’. Ze bestaan sinds 2010, en hebben als doel u aan een ‘geheime liefdesaffaire’ te helpen. Er zijn echter vrij veel klachten over Victoria Milan te vinden. Zo zouden er (te) weinig actieve prikkelen zijn, met name onder vrouwen. Daarnaast is het site behoorlijk prijzig.

Victoria Milan in het nieuws

Misschien heeft u al eens van deze datingsite gehoord, ondanks dat deze vrij nieuw is. Dat kan kloppen; de datingsite was namelijk nogal opvallend in het nieuws. Dit was naar aanleiding van een reclamecampagne waar een foto van Koning Albert II in werd gebruikt.”Een goede raad, mijn zoon, wees altijd discreet”, werd Albert in deze reclamestunt toegezegd.

Al na twee dagen werd de campagne ingetrokken op verzoek van het koningshuis, maar Victoria Milan had er al wel duizenden nieuwe leden bij. Een hoop Belgen konden er wel de humor van in zien, maar het is logisch dat het koningshuis een dergelijke campagne niet over haar kant kan laten gaan.

Victoria milan banner

Verder komt Victoria Milan vaak met onderzoekjes naar buiten, waaruit zou blijken (maar dit is preken voor eigen parochie natuurlijk) dat vreemdgaan steeds normaler wordt gevonden. Ook gaan vrouwen net zo vaak vreemd als mannen, zo wordt er gesteld. Dit zou kunnen kloppen want dit komt in meer serieuze onderzoeken naar overspel ook naar voren. Vreemdgaan duurt bij vrouwen vaak ook langer (een affaire…) daar waar de heren vaak een one-night-stand hebben.

Concurrent SecondLove.be deed ook een hoop stof opwaaien vanwege hun reclame-campagnes. In Nederland bemoeide de politiek zich er zelfs mee.

Victoria Milan is een nieuwe Europese datingsite met miljoenen echte gebruikers voor gehuwde en gehechte mensen die op zoek zijn naar vertrouwelijke zaken.

Datingsites voor Affaires en Vreemdgaan

De datingsite voor vreemdgaan is omstreden, maar we kunnen er niet om heen dat dit type datingsites succesvol blijkt te zijn. Eerder al bood Secondlove.be haar diensten aan voor overspel, en ook C-date en het Amerikaanse Ashley Madison mikken op mannen en vrouwen die buiten hun vaste relatie op zoek zijn naar seks of gewoon wat aandacht of een flirt. Over Secondlove schreven we al eerder een artikel, en ook C-date.be kwam al aan bod op Datingbureau.

Sites als victoriamilan zouden vreemdgaan propageren, maar of dit ook echt zo is valt te bezien. Als iemand met een relatie met een ander wil flirten of zelfs seks wil zal hij dat ook op een andere wijze kunnen doen. Wellicht is het juist genoeg om alleen via de PC contact te hebben, en voorkomen dergelijke sites erger. Dat monogamie steeds minder vanzelfsprekend wordt staat vast.

Schrijf u nu gratis in bij VictoriaMilan.be >>>

Aantal Leden

Hoeveel Belgen er lid zijn van deze vreemdgaan datingsite is onbekend. Op de voorpagina staat en teller di rop moment van schijven een kleine 8 miljoen aangeeft, maar dit is het totaal van alle landen waar deze site actief is.

Of je nu op zoek bent naar een onschuldige en vriendelijke webflirt, een informele one-night-stand of een langdurige real-life affaire, Victoria Milan belooft je een veilige, anonieme en vertrouwelijke online omgeving te bieden.

Verschillen Betaald en Gratis Abonnement

Om echt goed online te kunnen flirten of vreemd te kunnen gaan heeft u eigenlijk wel een betaald abonnement nodig. Dat wordt duidelijk door onderstaande tabel, waar de gratis en betaalde functies zijn vermeld.

FunctieGratis LidmaatschapVIP Premium
Profiel aanmaken
Foto’s in prive-modus plaatsen
Maak gebruik van AnonymousBlur™
Bekijk alle profielen van vreemdgangers
Basis Zoekfunctie
Geavanceerde Zoekfunctie
Knipogen versturen & ontvangen
Berichten lezen
Berichten versturen
Aangepaste zoekopdrachten saven
Uw profiel is zichtbaar voor gratis members
Chatten

Hoeveel kost Victoria Milan?

De kosten van een betaald VIP Premium abonnement zijn als volgt:

LooptijdTotale KostenGemiddelde Maandkosten
Premium Gold 3 maanden€ 117.00 € 39.00
Premium Platinum 6 maanden € 174.00 € 29.00
Premium Diamant 12 maanden€ 228.00 € 19.00
de kosten voor het premium VIP lidmaatschap bij V.M.

Victoria Milan App

Ja, er is een app, althans die was er, voor Android. Deze is echter uit de Google Play Store gehaald. Voor iPhone is er nog wel een app. Deze kun je hier downloaden.

Victoria milan app
de Victoria Milan app
VM overzicht gezichten
zoeken in de app
berichten box
berichten box

Contact Informatie

Victoria Milan:
Bedrijfsnaam: Digisec Media Limited
Ondernemingsnummer: C56612
106 Old College Street
SLM1377 Sliema, Malta
Website: www.victoriamilan.be
E-mail Adres: support@victoriamilan.nl
Telefoonnummer: onbekend

Klantenservice

De klantenservice van deze datingsite kunt u e-mailen voor hulp, uitleg en/of klachten. Ook kunt u via deze weg fake-profielen (deze proberen ze zo veel mogelijk te mijden) melden. Het adres is dus support@victoriamilan.nl

secondlove banner

VictoriaMilan.be opzeggen

Als u uw lidmaatschap wilt opzeggen en/of uw account wilt verwijderen, dan doet u dit als volgt:

 • Zorg dat u ingelogd bent op de victoriamilan.be
 • Ga naar ‘instellingen’
 • Kies voor ‘Deactiveer uw profiel’ of ‘Voorgoed verwijderen’
 • Wacht op de bevestigingsmail
 • Log via de link in de mail opnieuw in
 • Bevestig hier het verwijderen van uw account

Alternatieven voor Victoria Milan

Zoals vermeld zijn er nog meer datingsites voor vreemdgaan en affaires: Ashley Madison en Second Love zijn de bekendste. Lees ook het artikel over Gleeden, een datingsite voor buitenechtelijke relaties waar ‘vrouwen de baas zijn’ en de show runnen.

Heeft u ervaringen met Victoria Milan? Laat hier een review achter

Hoewel Victoria Milan nog niet zo groot is in ons land zijn er al wel Belgen die al enige tijd een lidmaatschap hebben bij deze datingsite. Op datingbureau.be kunt u uw ervaringen met Victoria Milan achterlaten.; klopt het dat er inderdaad nauwelijks nepprofielen zijn, in tegenstelling tot veel andere datingsites? Bent u tevreden met het geboden aanbod?

Uw review is handig voor andere bezoekers van deze website, dus klim in de pen en laat gerust een reactie achter.

20 gedachten over “Victoria Milan”

 1. De vrouwen zijn quasi allemaal nep-profielen en/of professionele sekswerkers. Niet hetgeen je zoekt op VM. Daarenboven teken je in voor enige tijd, nadien gaat er automatisch geld van je rekening … naar Malta ???

  Beantwoorden
 2. Je zou verwachten dat deze site een reputatie aan te houden heeft, maar de dames op deze site zijn voornamelijk fake. Begin er niet aan, verloren geld!

  In de provincie OVL heb ik amper 3 echte dames kunnen terugvinden, tientallen fake profielen. Hun patroon: geen tekst in hun profiel (enkel cijfers als leeftijd en categorie vragen), ze bezoeken jou spontaan en starten een gesprek met jou, ze spreken enkel engels, ze reageren enkel heel generiek en niet relevant met het onderwerp, type “oh great – how was your weekend?” (zelfs op vrijdag en zaterdag).

  Beantwoorden
 3. Omg, ik had nooit gedacht dat het zou werken, maar een miljoen mannen uit Amsterdam wil me ontmoeten! Ik heb geen enkel dinertje moeten betalen afgelopen week 😉

  Beantwoorden
 4. Eerst adres nakijken : Malta= fake, ze hebben je liggen.
  Daarna in de gebruikersvoorwaarden : Begrijp aub dat het bedrijf, of zijn partners, van tijd tot tijd test-gebruikersprofielen kan creëren met als doel het testen van de functionaliteit van de Dienst en Website-processen en om de kwaliteit van de Dienst te verbeteren.
  Als dat er staat dan kun je er donder op zeggen dat de profielen vals zijn.
  Indien je toch, zoals ik toen, met een creditkaart betaald hebt, en je wil absoluut zeker zijn dat ze je niets meer kunnen aanrekenen : geef je creditcard als verloren op. Ze wordt direct geannuleerd en je krijgt gratis een nieuwe, met een ander nummer. Een geannuleerde kaart kan niet meer gedebiteerd worden.
  Zo maar een paar tips…..

  Beantwoorden
 5. niet doen!!!!!! na opzeggen blijven ze gewoon geld van je creditcard halen!!!!!
  don’t use it!!!! after cancelling your account they keep charging your creditcard!!!!!

  Beantwoorden
 6. Het is een zeer dure site en er zitten zoals op iedere site veel fake profielen. Je moet zoals op alle datingsites erop letten dat dat je ‘contract’ op orde is en je moet steeds de algemene voorwaarden zeer grondig lezen om niet in de zak gezet te zijn.

  Steeds de automatische verlenging uitzetten!!! Verder zijn er voor mij een 30jarige man vrouwen die willen afspreken en ja ook voor sex. De leeftijdscategorie voor mij is tussen de 32 en de 40. Zoals op alle datingsites mag je ook niet te kieskeurig zijn.

  Het 20 jarige fotomodel gaat heus wel een fake profiel zijn. Dus als je jong bent, er leuk uitziet bereid bent een cent te betalen, je durft een foto online zetten, een beetje respect hebt voor vrouwen en zeker niet te kieskeurig bent kan je zeker een date versieren en dat kan je zeker niet van andere sites zeggen. Al bij al een 3/5

  Beantwoorden
 7. Nu al enkele weken op VM. Ik heb al enkele berichten gestuurd naar rondom profielen en ze worden zelfs niet gelezen, laat staan beantwoord. Als je via je mail dan eens een ‘knipoog’ krijgt van iemand en je wil haar profiel bekijken, blijkt het profiel ondertussen reeds gedeactiveerd. Er zijn ook ontzettend veel profielen zonder foto (!) en profielen die volledig leeg zijn, hetgeen het zoeken naar een match bijzonder moeilijk of beter ‘quasi onmogelijk’ maakt. Op die manier heb je natuurlijk duizenden leden. Ik heb op aanraden van vrienden een datingsite geprobeerd maar het is verloren moeite én geld….

  Beantwoorden
 8. Nu twee weken op VM en een complete ontgoocheling. Ofwel zijn het fake profielen, ofwel oersaaie vrouwen die geen interessante conversatie kunnen houden, laat staan tot een date komen. Geef je geld beter uit aan een real world activiteit waar je vrouwen van vlees en bloed ontmoet; de kans is veel groter daar een match te vinden dan bij VM.

  Beantwoorden
 9. Ben er nu enkele weken op en heb de indruk dat het allemaal fake is. En inderdaad, om van een volledige service te genieten, moet je er veel geld voor over hebben. Ik stop ermee.

  Beantwoorden
 10. Je kunt je inderdaad gratis inschrijven maar daarmee kun je buiten naar de profielen kijjken (en die zijn meestal bewerkt zodanig dat je de persoon niet kunt herkennen) niets anders doen. Dus geen contact opnemen, geen boodschappen sturen of lezen. Dus je moet wel een abonnement nemen. Prijzen zijn : 239,88€ voor 12 maanden, 149,94€ voor 6 maanden, 89,97 voor 3 maanden en 54,99€ voor 1 maand.
  Ik zit er op en ik ben geen fake profiel. Ik heb al met verschillende mannen gechat die ook geen fake profiel zijn. Qua afspreken is moeilijker omdat het meestal om getrouwde of gebonden mannen gaat op deze site en ze hbben misschien ook wat schrik dat ik als vrijgezelle hen daarna zou kunnen gaan stalken als het enkel om een 1-night stand gaat. Kwestie van mensenkennis want kan ook door getrouwde voorvallen en duidelijke afspraken te maken.
  Ik heb mijn automatische verlenging afgezet, benieuwd of dat zal werken.

  Beantwoorden
 11. vind het een grote bende bedriegers. Abonnement voor 1 maand genomen en ze houden via domiciliering nu al 3 jaar elke ‘gaande geld van mijn rekening. Geen enkel contact adres om mail te sturen of naar te bellen.
  Afblijven!

  Beantwoorden
 12. Niet Doen,
  Site lijkt me fake,100% geautomatiseerd, op vragen krijg je geen antwoord, uitschrijven kost je 29 euro!
  95% van de profielen zijn fake, allemaal mooie dames, die hoeven hier toch geen vluggertje te scoren?
  Eén maal per dag op hetzelfde uur krijg je per toeval meerdere bezoeksters?
  Loop er niet in!
  Luke

  Beantwoorden

Plaats een reactie