Match4me.be

De datingsite Match4me.be richt zich alleen op hoger opgeleide singles. Het is een van de grootste Belgische datingsites voor singles met een betere opleiding. Hoger opgeleiden melden zich vaak liever aan op een datingsite waar ze alleen mensen van hun eigen “niveau” vinden. Bij Match4me.be zit je dan goed; vrijwel alle leden hebben hier een hogere of universitaire opleiding genoten, net als bij Parship het geval is.

Iets meer dan de helft van de daters is vrouw; niet verwonderlijk aangezien vrouwen de mannen de laatste jaren hebben ingehaald wat betreft opleidingsniveau. Inschrijven is bij Match4me net als bij andere datingsites 100% kosteloos, en verplicht u tot niets. Als gratis member kun je alle profielen bekijken, je eigen zoekprofiel aanmaken (waar ben je naar op zoek?) en foto’s plaatsen. Bezoek de site Match4me.be

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij Match4me

 • 1 maand: € 17.50
 • 3 maanden: € 35 (gemiddeld € 11.67 per maand)
 • 6 maanden: € 60 (gemiddeld € 10 per maand)
 • 1 jaar € 85 (gemiddeld € 7.08 per maand)

Inschrijven is dus altijd vrijblijvend; je kunt na wat rondsnuffelen bepalen of deze datingsite wat voor je is. Inschrijven verplicht je nergens toe bij Match 4 Me.

match4me dating hoger opgeleidenMatch4me.be biedt gratis psychologische tests, en je kunt ook via de speciale Match4me App mobiel daten. Vrij uniek is dat je gratis kunt reageren op betalende leden; als gratis lid heeft u dus veel functies waar u gebruik van kunt maken. Elke maan worden zo’n 1000 nieuwe hoger opgeleiden lid; keuze genoeg dus. 51% van de deelnemers zijn hoog opgeleide vrouwen; meer vrouwen dan mannen dus. De meeste leden zijn jong hoger opgeleiden: 37% is tussen de 18 en 35 jaar oud.

Bent u een stuk ouder? Ook hoger opgeleide senioren zijn goed vertegenwoordigd. 18% Procent is 50 jaar of ouder. Van alle leden heeft 42% een hogeschool opleiding; 58% maar liefst is afgestudeerd aan de universiteit. Een datingsite met meer hoger opgeleiden is niet te vinden. Als u al ervaring heeft met deze Match4me zien we graag uw review in de comments tegemoet. Uw ervaringen kunnen andere hoger opgeleide singles helpen bij het bepalen van de juiste datingsite. Hoger opgeleiden dating in België met Match 4 Me; Veel dating succes gewenst!

Aanvullende informatie Match4me

Wat misschien nog leuk is om te vertellen is hoe de website in elkaar steekt en wat de mogelijkheden zijn. Vooropgesteld: deze datingsite heeft het keurmerk van SafeShops, een soort thuiswinkel Waarborg. Online dating in een vertrouwde omgeving. De website in enigszins basic van uiterlijk maar werkt daardoor wel lekker snel. En vergis je niet: er is genoeg te voed: zo kun je zelf blogs schrijven op de site (waardoor je weer meer interesse van andere Match4me leden ontvangt), je favoriete Youtube Videos posten, en heeft de dienst enkele leuke facts & figures beschikbaar gesteld.

Wist je bijvoorbeeld dat België momenteel 1.5 miljoen singles telt? De leeftijdscategorie 18-30 is het best vertegenwoordigd op www.matchme.be. Studenten / Studentes, pas afgestudeerden, job zoekenden en starters dus. Een leuke jonge hoger opgeleide doelgroep. Ben jij hoog opgeleid (tot universitair niveau) en wil je een partner met ambitie? Schrijf je dan kosteloos in, of kijk eerst eens rond bij Match4me.be

Mocht je al lid zijn: je eigen ervaringen of review lezen we graag terug op onze website! Zo kunnen andere lezers ook zien wat men van deze datingsite vindt.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 3.1/5 (11 votes cast)
Match4me.be, 3.1 out of 5 based on 11 ratings

Comments

 1. Veel fake profielen, niet hoger opgeleid. Ook meer en meer openlijk aanzetten tot promiscuïteit via het Things2Share forum. Dit is eerder een ontmoetingsplaats voor seksueel actieve singles die veel contacten zoeken dan voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

 2. Ik heb een eerder positieve ervaring na twee (van de zes) maanden lidmaatschap: zowat iedere dame kan een deftige zin in elkaar knutselen, je ontmoet er zowel kapsters, laborantes als directiesecretaresses, en inderdaad: ook gratis leden kunnen je bereiken, en als je reageert kunnen ze je opnieuw iets sturen. Als de Things2share-kolom je stoort kan je ze trouwens uit zetten. De dames zijn misschien iets te kieskeurig/afwachtend/voorzichtig…

 3. Bij mij intussen al enkele jaren geleden dat ik de site gebruikte. Ik lees veel over fake profielen, als (echte ;-)) vrouw geen last van gehad. Voordeel van de site vond ik inderdaad dat de meeste mensen een degelijke zin kunnen schrijven, al zijn er ook mensen die zich inschrijven zonder werkelijk een hoger diploma te hebben.

  Van de mannen die ik ontmoette hoorde ik wel regelmatig dat het niet makkelijk was om de vrouwen met wie ze chatten/mailden te overtuigen van in real life af te spreken, terwijl een virtuele relatie voor de meesten natuurlijk niet het einddoel is. Zelf kreeg ik wel eens berichten van mannen die zoveel ouder waren dat ik echt dacht: Hoe kom je er toch bij van mij te contacteren, ik kan je dochter wel zijn. En dan maar opscheppen dat ze chirurg zijn… In elk geval, ik ben intussen vier jaar samen en enkele weken getrouwd met iemand die ik via match4me leerde kennen. Het is dus niet onmogelijk :-).

 4. Match4me is maar een snob site
  Hoogopgeleid?
  Studie niveau zegt niets over een persoon.

 5. Erwin says:

  Deze site is absoluut niet aan te bevelen. Vele profielen lijken fake, volgens mij ingevoerd door de redactie om de balans man/vrouw in evenwicht te houden. Overige profielen zijn vaak ‘gratis’ wat tevens de toewijding van deze mensen aangeeft. 20 € om een partner te vinden is te veel?!

  Antwoorden krijgen via deze site is haast onmogelijk. Vrouwen zijn heel afwachtend en veeleisend. Als je rijk bent, er uit ziet als hun favoriete acteur en vooral kinderloos bent; dan maak je kans. Drie maanden lid + profiel meer dan 700 keer gelezen + ongeveer 100 berichten verstuurd = 2 antwoorden!

  Het erbarmelijke Nederlands in vele profielen wijst er op dat velen helemaal niet hoger opgeleid zijn. Op zich hoeft dit niet, maar het is wel dé doelgroep van deze site.

  Zij die wel een opleiding genoten hebben, staan vaak in het onderwijs; een oververtegenwoordiging uit deze sector is duidelijk. Qua regio’s zijn Oost-Vlaanderen en Limburg oververtegenwoordigd en is Antwerpen een absolute achterblijver.

  • Ik had nu net het gevoel dat Antwerpen oververtegenwoordigd is 😉 (qua mannen blijkbaar en niet qua vrouwen?) en Vlaams-Brabant ondervertegenwoordigd… En ja, wat is er tegen mensen uit het onderwijs?

   Het is ook wat kort door de bocht om niet-betalende leden te veroordelen: ik bv wilde eerst even op alle sites rondkijken waar er interessante profielen zijn en dàn ergens lid worden… M4M heeft heel weinig “passende” profielen (lees vooral: uit de buurt), dus waarom zou ik direct betalen? Daardoor maak ik niet ineens méér kans…

   Anderzijds heb ik een paar jaar geleden wel een positief contact gehad via M4M, dus het kan, maar heb de indruk dat er nu veel minder leden zijn. (of is het maar tijdelijk? Ben nog niet lang terug op de site)

   Ik sluit me wel aan bij de ergernis over de profielen vol dt- en andere fouten. Zal voor een deel aan die onderwijsmensen liggen!
   Juf K 😉

   • jan wuyts says:

    Ik ben zelf alleenstaande 64-jarige (altijd vrijgezel geweest) uit de Antwerpse Kempen, en voor de eerste keer ook sites aan het opzoeken. Wat me opvalt is in veel gevallen de “ontgoocheling” van de bezoekers. Misschien verwachten we er teveel van en, in hoeverre zijn de “profielen” waarheidsgetrouw. Veel, zo niet heel veel, hangt natuurlijk af van die personen zelf die hun “profiel” aanmaken/laten aanmaken.

    Natuurlijk, als je al begint met dt en andere fouten te maken, ben je op een bepaalde manier ongewild eerlijk. Als je niet de moeite kunt doen om je tekst nog eens te controleren, tja… zoals vroeger op school een dikke nul zeker? Als je juf of prof bent (geweest)(ik niet) valt dit zeker des te harder op, niks op tegen overigens.

    En als je dan zou denken van “ja misschien”, zou dan “afstand” plots zo bepalend zijn? De tijd en energie die je erin steekt om iemand echt te leren kennis is toch belangrijker? Ook als het gewoon samen “carpe diem” genieten is in al zijn heerlijke facetten van samen delen? Als we vroeger uitgingen was het toch ook afwachten, zelfs als het de eerste keer “klikte”?

    Misschien dus ons verwachtingspatroon -een beetje- aanpassen, en geloven /hopen dat de balans uiteindelijk toch positief uitvalt, al kan/moet er misschien nog wat aan gewerkt worden… zonder teveel “push” (geef het tijd).

    De enige afstand die van tel is, is die we zelf maken tussen ons en de mogelijke partner. Vriendschap kan ook heel close zijn, zelfs tussen Koksijde en Zutendaal.

 6. Katja says:

  Zeer veel agressieve mannen die je blijven lastig vallen als je geen interesse hebt.
  Zeker wegblijven van deze website dames!

 7. vreemde website. je kan immers niet zomaar inloggen. vervelend. acces forbidden. netjes als je net betaald hebt.

 8. Heel gebalanceerd antwoord! Zou u wel es willen ontmoeten 🙂

Speak Your Mind

*