Rendez Vous

Rendez Vous was een van de eerste datingsites in Belgie, en is al actief sinds 1997. Ooit klein begonnen, maar inmiddels brengen ze dagelijks meer dan 40.000 singles online samen op hun website. Dit is een datingsite die zich niet op een specifiek publiek richt; elke single is welkom. Het inschrijven is gratis. Bezoek Rendez Vous

rendez vous

Inschrijven bij Rendez Vous

Aanmelden gaat via de website rendez-vous.be. Je hebt hier een mail-adres, unieke gebruikersnaam en je postcode voor nodig. Een account aanmaken met je Facebook-account is ook een mogelijkheid. De bevestiging-email kan even op zich laten wachten, maar je kunt gelijk aan de slag met je datingprofiel.

rendezvous

Een uitgebreid profiel is veel interessanter voor andere daters dan een vluchtig ingevulde pagina. Probeer je profiel te onderscheiden van die van anderen door hem origineel, verrassend of misschien wel met humoristisch te laten zijn. Links zie je een percentage dat vermeldt in hoeverre je profiel af is. Probeer dit zo hoog mogelijk te laten worden. Let op: Vul geen contactinformatie in de vrije tekstveld in. Profielen waar bijvoorbeeld telefoonnummers of e-mail adressen in staan kunnen worden verwijderd.

datingprofiel rendez-vous

Na je inschrijving ziet je profiel er nog vrij leeg uit. Aan de slag dus!

Het profiel biedt vrij veel mogelijkheden meer dan veel andere datingsites. Zo kun je fotoalbums aanleggen die anderen kunnen bekijken, maar ook video’s toevoegen aan je profiel. Bewegend beeld zegt vaak toch wat meer dan enkele (gunstige) foto’s. Verder de standaard-invulvelden als lente, kledingstijl, kleur ogen maar ook zelfs parfum!

Vanwege de vele invulmogelijkheden kun je een erg goed en duidelijk beeld van jezelf neerzetten. Niet alleen van wie jij bent, maar ook van wat voor date je zoekt. Doe er je voordeel mee. Deze datingsite is ook in het Frans beschikbaar, en je kunt ook zeker op zoek naar singles in Wallonië.

Zoeken naar Dates

Op zoek gaan naar geschikte dates kan op verschillende manieren. Zo kun je zoeken op gemeenschappelijke interesses, of op regio. Rendez-vous heeft een simpele en uitgebreide zoekfunctie. Ook kun je singles vinden die aansluiten op de ‘eisen’ die jij aan een partner stelt op je profielpagina.

Naast de website biedt Rendezvous ook een app aan, voor zowel iPhone als Android-toestellen. Rendez-Vous.be wil haar bezoekers een veilig online date-omgeving bieden. Daarom zijn er moderatoren actief die onder andere letten op fake profielen. Ook beoordelen zij foto’s en berichten om kwaadwillenden van de site te kunnen weren.

rendezvous

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij Rendez-vous.be

Als je meer wilt kunnen dan mogelijk is met het gratis lidmaatschap, kun je diverse abonnementen afsluiten. Het goedkoopst en kortst-lopend is het ‘Ontdekkingsabonnement’. Dit kost op het moment van schrijven 4 euro voor 7 dagen.

De kosten voor de overige abonnementsvormen zijn momenteel als volgt. Check altijd de meest actuele tarieven op de website van Rendez-Vous zelf.

  • 1 maand: € 15.90
  • 3 maanden: € 8.30 per maand (totaal € 24.90 voor drie maanden)
  • 6 maanden: € 7.50 per maand (totaal € 30 voor zes maanden)

Betalen kan o.a. via Paypal, Mastercard, Visa, American Express en ING HomePay.

Op de bestel-pagina staat te lezen: ‘De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. Elke aankoop op de website Rendez-vous.be is niet omruilbaar noch terugbetaalbaar.’ Of dit juridisch gezien stand houdt is de vraag, houd er in elk geval rekening mee.

Bedrijfsinformatie Rendez Vous

website: www.rendez-vous.be
e-mail: klantendienst@rendez-vous.be
Koningsstraat 100, 1000 Brussel

Profiel verwijderen bij Rendez-vous.be

Log in op je account. Onderaan je profiel zie je staan: ‘Om uw profiel te verwijderen, klik hier.’ Volg de instructies op en je bent uitgeschreven.

Ervaringen met Rendez Vous

Wellicht ben je op datingbureau.be terecht gekomen omdat je jouw date-ervaring met rendez-vous op het web kwijt wilde. Dit kan; laat deze achter onderaan deze pagina. Op den duur zullen hier verschillende ervaringen verzameld worden.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 3.1/5 (4 votes cast)
Rendez Vous, 3.1 out of 5 based on 4 ratings