EliteMeetsBeauty.be

EliteMeetsBeauty.be is een datingsite waar sugardaddy’s en sugarbaby’s elkaar treffen. Rijke mannen en knappe dames dus, even kort door de bocht.

EliteMeetsBeauty logo

De site deed tijdens de introductie in België flink wat stof opwaaien, maar daarover later meer. Het aanmelden is gratis. Lees onze review en ervaringen van leden. Bezoek EliteMeetsBeauty.be.

Schrijf u nu gratis in bij Elite Meets Beauty >>>

Wat is Elite Meets Beauty?

Misschien heeft u al eens van Sugar Dating gehoord. Bij Sugar dating verwent de ene de ander financieel, met cadeautjes en/of etentjes. Hier kan maar hoeft geen seks tegenover te staan. In de regel is het niet de bedoeling dat hier een relatie uit voortvloeit.

Bij EliteMeetsBeauty.be kan dit wel. Het is geen pure sugar datingsite maar komt wel sterk in de buurt. In feite komt het er op neer dat jonge, aantrekkelijke vrouwen hier een heer van niveau kunnen vinden, en andersom. Voor gezelschap, luxe diners of wellicht voor wat serieuzers.

Meer in algemene zin is EliteMeetsBeauty.be een ‘online sociaal netwerk voor volwassen mannen en vrouwen boven de 18 jaar die een wederzijds voordelige relatie zoeken voor beide partijen. Elke succesvolle relatie wordt gemeten in hoe succesvol de partners elkaars emotionele behoeften en relatiewensen vervullen.’

EliteMeetsBeauty.be website

Inschrijven

Het inschrijven is bij deze datingsite dus weliswaar gratis, maar voor een volledig (Premium) abonnement moet wel betaald worden. De prijzen vindt u verderop deze pagina.

Bij het aanmelden worden u de standaard zaken gevraagd als uw geslacht, leeftijd en of u een sugarbaby, sugar daddy of sugar mama zoekt. Detail, ook naar uw financiële levensstijl wordt gevraagd.

Zo kunt u bijvoorbeeld de op selecteren ‘Ruim Voldoende (10.000EU/maand). Zie bijlage. Of dit gaat om uw gehele inkomen of wat u maandelijks bereid bent in uw sugar-relatie te investeren is onduidelijk. Wij hopen het eerste uiteraard! Hier na ontvangt u een bevestigingsmail.

Een dag later hebben we al de eerste knipogen en bezoeken op ons profiel te pakken. Verdacht, want we hebben ons profiel niet eens ingevuld, laat staan een foto geplaatst. Goede kans dat deze ‘knipogen’ en ‘interesseberichten’ lokkertjes zijn. Om te zien wie er naar je geknipoogd heeft of om inkomende berichten te lezen moet je namelijk al betalen. En de kosten zijn niet misselijk, zie onder. eigenlijk zou ik hier lekker wegblijven.

elite meets beauty banner

Verschillen tussen het gratis en betaalde lidmaatschap

Of u basis- of premium-lid bent maakt nogal verschil. Dit zijn de belangrijkste verschillende:

FunctieGratis AbonnementPremium Lidmaatschap
Profiel aanmaken
Foto’s uploaden en (deels) onherkenbaar maken
Zoeken naar andere profielen
Profielen van Sugardaddy’s / Sugarbaby’s bekijken
Favorietenlijst bijhouden
Knipogen versturen
Zien wie uw profiel bezocht hebben
Chatfunctie
Verzoeken om inzage Prive-fotos
Virtuele ‘cadeautjes’ versturen
Ongelimiteerd profielen liken
Ale knipogen zien

Schrijf u nu gratis in bij Elite Meets Beauty >>>

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij EliteMeetsBeauty.be

De kosten zijn van het premium abonnement zijn onlangs verhoogd. Momenteel zijn de prijzen van een betaald Silver, Gold, Platinum en Diamond abonnement als volgt. Vrij duur dus, net als C-date.

Check altijd voor de zekerheid de actuele prijzen op de website zelf. Zoals u ziet is de site erg duur! Volgens mij zelfs de duurste datingsite die er is.

LooptijdTotale KostenGemiddelde Maandkosten
1 maand€ 79.99
3 maanden€ 209.97 € 69.99
6 maanden€ 359.95€ 59.99
12 maanden€ 599.90€ 49.99

’s Werelds nr.1 miljonair dating. Vind je perfecte match voor een relatie op basis van liefde, repect, passie en intellect

Aantal Leden

Dit is een internationale site, met leden uit allerlei landen. Hoeveel leden dit zijn, en hoeveel van hen uit België komen staat nergens vermeld. ‘Duizenden prachtige, jongere vrouwen zijn op zoek naar een mentor’, lezen we op de site voor sugar dating. Ook zouden er ‘duizenden’ toy boys uit vele leeftijdsgroepen lid zijn.

EliteMeetsBeauty App

Ja, er is een app, maar alleen voor Android-gebruikers. Wat natuurlijk vreemd is aangezien de meeste sugar daters wel een iPhone zullen hebben! Maar goed, vermoedelijk is de App Store te streng en/of duur. U vindt de app in de Google Play Store.

Elite Meets Beauty in de media

Toen EliteMeetsBeauty.be in 5 grote Nederlandse steden reclame ging maken voor hun dienst, kwam hier dermate veel ophef over dat er aandacht wel besteed in de talkshow Pauw.

Adres en Bedrijfsinformatie

EliteMeetsBeauty (zelfde eigenaar als Victoria Milan)
The Plaza Commercial Centre, Level 8, Suite 5, Bisazza Street
Sliema, SLM 1640 Malta
Website: www.elitemeetsbeauty.be
E-mai Adres: support@elitemeetsbeauty.com
Telefoonnummer: –

Klantenservice

De site is nogal shady wat betreft informatie. Er is eigenlijk erg weinig te vinden als men nog geen lid is. Een ‘Veelgestelde Vragen’ pagina ontbreekt bijvoorbeeld, alsmede een contactformulier. De klantenservice is wel bereikbaar via support@elitemeetsbeaut.com. Op de Helpdesk-pagina vindt u wel antwoord dop een aantal vragen.

EliteMeetsBeauty opzeggen

Wilt u EliteMeetsBeauty opzeggen en uw account (definitief) verwijderen? Dan volgt u de volgende stappen:

  • u logt in met uw e-mailadres of gebruikersnaam in combinatie met uw wachtwoord.
  • u klikt in het menu aan de linkerkant op Instellingen.
  • dan klikt u op de link ‘deactiveer uw profiek’
  • Er wordt dan pop-up venster geopend. U geeft hier een reden op van uw uitschrijving en voert uw wachtwoord in
  • Dan klikt u klikt u op de knop met de tekst: ‘deactiveer uw profiel’
  • Lees de bevestigings-e-mail die u hebt ontvangen en volg de stappen in deze mail staan beschreven
  • Daarna is uw profiel van EliteMeetsBeauty verwijderd

Alternatieve Sugar Dating Websites

Sugardaters.com is een andere bekende site voor sugar dating. In Nederland heeft met Suikerarrangement.nl en date4cash.nl. In Belgie staat sugar dating nog op een lager pitje, zo lijkt het. Wellicht volgen er binnenkort meer reviews over dit type daten.

Klachten over EliteMeetsBeauty

In reviews elders op het internet zijn ook diverse klachten te lezen over dit internationale Sugar Dating bedrijf. Zo zou de site alleen maar zijn voor vrouwen die rijke mannen willen daten.

Ervaringen met EliteMeetsBeauty

Wellicht zijn er lezers van datingbureau.be die al lid zijn of zijn geweest van EliteMeetsBeauty.be We zijn benieuwd naar uw ervaring. U kunt hier onder een korte review achterlaten, en/of review van andere gebruikers lezen. Raadt u deze site aan of juist af? En wat zijn de redenen?

Plaats een reactie