Meetic.be

Meetic.be is de bekendste datingsite van België en mogelijk ook de grootste. In een recent onderzoek bleek dat de naamsbekendheid van Meetic van alle datingsites het grootste is.

Hun aanpak: gewoon daten. Geen gedoe met vragenlijsten en persoonlijke tests, maar inschrijven, leuke dates zoeken en een contactpoging wagen via de site. Een echte datingsite dus zonder opsmuk, maar één die, getuige hun ledenaantallen, prima werkt. Hoewel, we ontvangen de laatste tijd wel veel klachten over Meetic van bezoekers. Onderaan deze pagina lees u daar meer over.

Het inschrijven bij Meetic is uiteraard gratis. Zo kunt u rustig kijken of deze dienst bij uw wensen past.

meetic.be homepageDe site is actief sinds 2002, en heeft zich in een decennium opgewerkt to een zeer succesvolle datingsite. Betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in het vaandel.

Alle teksten, nieuw aangemelde profielen, persoonlijke omschrijvingen en foto’s worden door het Customer Care Team gecheckt voor publicatie om zeker te stellen dat Meetic.be altijd een veilige en betrouwbare date-omgeving voor u blijft.

Stroom aan klachten

Let wel: in de reacties hier onder staan wel veel klachten over Meetic. Met name over onterechte afschrijvingen, en veel leden krijgen hun profiel lastig verwijderd. Ook zou het technisch vrijwel onmogelijk zijn om op de link te klikken waarmee je je uitschrijft. Opgepast dus!

De werkwijze is simpel: u gaat zelf aan de hand van uw zoekopdrachten op zoek naar potentiële dates. Heeft u iemand gevonden, dan kunt u deze heer of dame contacteren door middel van een berichtje. Klikt het na een schriftelijke contactperiode? Dan maakt u een afspraak voor een echte date.

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij Meetic

Deze relatiesite heeft een nogal ingewikkelde tarieven-structuur die ook nog eens niet al te duidelijk is te vinden op de website. Anders dan bij andere datingsites heeft Meetic allerlei ingewikkelde extra opties waarmee u de mogelijkheden van uw abonnement kunt uitbreiden. Bedenk dat u met het goedkoopste, standaard-abonnement al prima uit de voeten kunt. Voor de volledigheid geven we u alle prijzen van de verschillende Meetic memberships. Check altijd of deze prijzen nog actueel zijn.

Prijzen Memberships

1 maand kost 34,90 euro
3 maanden kost 19,90 euro per maand ( -48% “korting” op 1 maand fullmembership )
6 maanden kost 14,90 euro per maand ( -60% “korting” op 1 maand fullmembership )

Prijzen Memberships+ Premium

1 maand kost 44,80 euro
3 maanden kost 29,80 euro per maand ( -48% “korting” op 1 maand fullmembership )
6 maanden kost 24,80 euro per maand ( -60% “korting” op 1 maand fullmembership )

Prijzen Memberships+ Control

1 maand kost 41,80 euro
3 maanden kost 26,80 euro per maand ( -48% “korting” op 1 maand fullmembership )
6 maanden kost 21,80 euro per maand ( -60% “korting” op 1 maand fullmembership )

Prijzen Memberships+ 2 opties

1 maand kost 49,80 euro
3 maanden kost 34,80 euro per maand (-48% “korting” op 1 maand fullmembership )
6 maanden kost 29,80 euro per maand (-60% “korting” op 1 maand fullmembership )

Wat alle opties inhoudelijk precies inhouden kunt u op de website lezen. Wij raden u aan zich gewoon eens in te schrijven, Dit is altijd gratis (klik), en bevalt Meetic niet kunt u zich gewoon weer uitschrijven en een andere datingsite kiezen. Let op: De laatste tijd ontvangen we wel veel klachten over Meetic, over afschrijvingen die maar blijven doorlopen. Ook zou het moeilijk zijn weer uit te schrijven.

Liever een Persoonlijkheidstest?

Voor die singles die wel graag gematcht worden op basis van een persoonlijke test is er Lexamore. Dit zusje van Meetic maakt wel gebruik van een flinke vragenlijst die helpt om je aan singles (m/v) te koppelen die op basis van je karakter goed bij je zou passen.

De naam Lexamore is gebaseerd op het Nederlandse equivalent van Meetic, Lexa. Het “more” slaat op de persoonlijkheidstest die deze datingsite als extra biedt. Ook in Nederland is Lexa een groot succes; het wist afgelopen jaar Relatieplanet.nl, sinds jaar en dag de grootste datingsite van Nederland, in bezoekersaantallen te verslaan.

Klachten over en negatieve ervaringen met Meetic

De laatste maanden ontvangen wij veel klachten over Meetic op onze website. Onder aan deze pagina’s kunt u de reacties en ervaringen van gebruikers lezen. Dit gaat van moeite hebben met opzeggen/betaling stopzetten tot dubbele betalingen. Ook is het mensen onduidelijk hoe ze gebruik kunnen maken van het herroepingsrecht.

Contact met Meetic

Als u contact zoekt met deze datingsite is dat vrij lastig. Op de website staat geen contactformulier, e-mailadres of telefoonnummer. Wel is er een postadres beschikbaar:
Meetic, BP 109, 92106 Boulogne Cedex, France. Als u wel een telefoonnummer of e-mail adres heeft zien we dat graag terug in de comments. Gratis inschrijven kan op www.meetic.be

Heeft u al eens een periode gebruik gemaakt van de datingsite Meetic? Dan zijn we uiteraard nieuwsgierig naar uw ervaringen. laat een review achter in het commentgedeelte zodat onze lezers kunnen zien wat u van deze dienst vindt. Zo helpt u andere internetdaters de juiste keuze te maken.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 1.6/5 (22 votes cast)
Meetic.be, 1.6 out of 5 based on 22 ratings

Comments

 1. Dannym_a_ 899 says

  ik kan geen overschrijving vinden dus heb ik het op de zelfde manier gedaan dan over een maand ik hoop dat het goed komt want voor je abonnement te maken vind ik slecht uitgelegd

  Reactie Datingbureau: Beste Danny, we begrijpen je reactie niet helemaal. Is er een probleem met Meetic waar we bij kunnen helpen?

  • Bbjack50 says

   Beste,

   Ik heb het zelfde probleem als Danny. Ik wil me abonneren zodat ik op de site ook berichten kan versturen maar dat zou enkel met pc banking gaan of kredietkaart. Maar graag zou ik dit gewoon via overschrijving doen kan dat aub ? Gelieve me dan de gegevens door te geven voor de betaling uit te voeren .

   Graag ontvang ik spoedig antwoord

   Mvg

   Jacques.

   • Ghislaine says

    Ja ook ik wil me graag weer inschrijven met overschrijving maar vind het nergens.En wil genieten van de korting die me voorgesteld geweest is na 9 maand lid te zijn geweest ,graag had ik spoedig antwoord. Gigi

   • Heb je ondertussen een mogelijkheid gevonden om de overschrijving uit te voeren? Graag jouw advies, ik vind nl ook nergens die mogelijkheid terug
    Mvg, Cindy

  • Robert van Riel says

   Het duurt hier wel lang voordat je goed bent ingeschreven!! Maar ik kan nu ook nog niets doen,, of alleen wachten op contact !

 2. Aletta_a_553 says

  Beste,
  Ik heb mij sinds december uitgeschreven bij Meetic en deze maand 03/01 was er een transactie met een bedrag van 12,95€ voor Meetic Boulogne Bill Fra in mijn MasterCard uitgavenstaat.
  Raar maar waar…. ik heb helemaal niets te maken met deze site in Frankrijk!!!!!
  Kunt u mij bij deze dit bedrag zo mogelijk terug storten en hopelijk moet ik geen verdere stappen ondernemen.
  Aletta

 3. Aletta_a_553 says

  Weer is er dit maand 12,95€ van mijn MasterCard afgehouden door Meetic Boulogne Bill Fra
  alhoewel ik sinds december 2013 uitgeschreven ben!!!!!!!
  Gewoon schandalig en dikke afzetterij. Ik krijg niemand vast van Meetic, ook geen telefoonnummer. Kan iemand mij helpen om deze malafide aan te pakken zodat ik mijn geld terug zie.
  Graag een reactie van Meetic of anderen
  Aletta

  • Margie Jordan says

   Hoi Aletta,

   Bij mij is er ook van mijn Visa zomaar geld afgeschreven door Meetic, zonder mijn toestemming,
   Hoe ben jij er vanaf gekomen..? of heb je nog steeds problemen met hun. Weet jij wie hun zijn..? Schandalig gewoon….Hoe durven ze…
   Ik hoop van je te horen…

   Groetje,Margie Jordan.

   • Hallo,
    ja, bij mij is dat ook gebeud, binnen de 14 dagen kan je het bedrag laten invorderen

    daarna gaat het enkel door cardstopp te raadplegen, je krijgt dan gratis een nieuwe kaart toe gestuurd.

  • sammy Heeren says

   beste
   is dit gelukt? ben al 15 maanden uitgeschreven.
   er gaat telkens 104€ van mijn rekening af.
   ben radeloos.
   groetjes
   sammy

  • Hey arletta. Is dit opgelost bij jou? Heb net hetzelfde probleem enbij mij houden ze zelf nog meer af

 4. focke mario says

  Hoe komen jullie aan mijn e-mailadres? ik heb me nooit ingeschreven bij jullie en toch moet ik sinds maart betalen. Waarom? Daarom zou ik graag mijn geld terug willen krijgen want er is alweer 44,98€ van mijn visarekening afgehouden.

 5. Carmen Christiaens says

  Beste
  Ik heb reeds 4x mijn opzeg doorgegeven met de gegevens dat gevraagd waren. Het bedrag is er nu terug af!!!!!! AUB zeg mijn lidmaatschap OP, dit is al 4x van mijn rekening gegaan wanneer het niet meer nodig was AUB?????
  Als het op 2/12/2014 nu nogmaals afgaat dat ga ik verdere stappen ondernemen maar ik hoop dat dit zeker het geval niet zal zijn.

 6. ik ben vanaf heden voor drie maanden lid en lees dat het automatisch verlengd wordt indien ik niet tijdig opzeg.ik zou graag nu al de verlenging na de drie maanden stopzetten maar zie nergens waar het kan.transparantie geeft vertrouwen,maar heb een ander gevoel.
  kan er mij iemand helpen ?
  mvg M

 7. ilse Jacobs says

  Ik wil met overschrijving betalen mr zie nr die mogelijkheid..kan u me zeggen waar ik dit kan terugvinden?
  mvg,
  I

  • walter says

   zit met hetzelfde probleem, normaal gezien moet je kunnen uitschrijven via een formulier waar je rechtsboven via “mijn instellingen” “jouw profiel opschorten” en “profiel permanent verwijderen” het zou moeten lukken, maar is tot nu toe niet gelukt

 8. Ik ben al 4 maanden uitgeschreven van dat zogezegd gratis inschrijven en ze hebben al 2x 104.92€ van mijn rekening gehaald op 3 maanden verschil en ik kan niks vinden waar ik die oplichterij moet stoppen, kan iemand advies geven? Dank alvast

  Ze doen enkel via visa/mastercard zodat ze kunnen blijven afhalen,zeker niet doen!!!Ben al 2x 104€ kwijt

 9. Ik probeer reeds meer dan 1 jaar mijn lidmaatschap op te zeggen.
  Wanneer ik de info en richtlijnen op de site hiervoor volg beland ik op een doodlopende
  link die niet reageert of op een blanco pagina. Hierdoor moet ik moedeloos toekijken
  hoe deze lieden zich elke maand van mijn centen bedienen.

  Zo gezegd zou ik kunnen gebruik maken van de klantendienst, om contact op te nemen
  maar ook hier blijkt de button out of service.

  De enige manier die nog rest om contact op te nemen blijkt een postbusadres in Frankrijk
  maar ook hier heb ik na herhaalde pogingen geen antwoord of reactie kunnen bekomen.
  Heeft iemand gelijkaardige ervaringen en hoe los ik dit op laat het mij aub weten!!!

 10. graag zou ik dat de 2 nummers gekoppeld worden daar dat het om de zelfde persoon gaat ge krijgt een aanbod voor 30% minder te betalen maar het is dan wel op een ander nummer waar geen foto’s op staan

 11. pascale collyn says

  Graag wil ik een DIRECT einde maken aan mijn 3 maanden abonnement! Dit kan pas vanaf morgenvroeg 07.30u.
  Ik stuur deze mail ook door naar test-aankoop als mijn membergedoe NIET DIRECT met ingang van 13/04/15 STOPT!!!
  IK WENS GEEN LID MEER TE ZIJN VAN MEETIC.BE !!!!
  En geen blanco e-mail want op jullie FAKE postbusadres gebeurd er ook niets!!!!
  Weet dat er reeds een advocaat met deze materie bezig is !
  U bent GEWAARSCHUWD!! DIRECTE STOPZETTING!!!!

 12. Ik zou graag een Meetic abonnement krijgen van 6 maanden met 50 procent korting met een overschryving met 3 keer een maandelykse betaling van 29,98 euro maar voor die manier staat er geen enkele overschryvings formulier met alle gegevens op.
  Wie weet hoe hoe ik dat moet doen ?

 13. brenda says

  hallo
  ik probeer al meerdere maanden mijn profiel uit te schrijven zodat ik geen mails meer ontvang maar dit lukt niet
  ik kom telkens op een blanco pagina terecht
  en contact opnemen met meetic zit er ook niet in
  hoe kan ik dit oplossen?

  • nathalie delplace says

   Hallo,bij mij hetzelfde probleem..heb mij onlangs ingeschreven,kan geen enkel bericht openen en mijn account ook niet opschorten.. hoe heb jij dit opgelost?
   grt

   • Lien Breyne says

    Hey Nathalie,

    Net hetzelfde probleem.
    Mij ingeschrevenen. Memberschip voor een maand betaald met visa… en ik kan ook niks lezen noch berichten verzenden. Krijg telkens het bericht: word member. Dus om opnieuw te betalen.

    Heb je ondertussen dit probleem kunnen oplossen?

    Mvg

 14. Hier exact hetzelfde : Halen constant geld af van m’n rekening en ik wist van niets. Heb mij eenmaal voor 3 maand ingeschreven en voortdurend verlengen zij het. Ik wist het niet eens. Zie dit nu pas. Reeds 300€ hebben die lieden gepakt. Kan niemand dit stoppen?????

 15. karine De Proost says

  zouden jullie mij aub DADELIJK willen uitschrijven?????????????????????????
  kan iemand dit inderdaad stoppen of moet politie erbijkomen???????????????????

  • ook ik wens me uit te schrijven en in plaats kreeg ik een incasso bureau aan de lijn die mijn kaart gegevens vroeg ik heb nadien 5 min. later willen terugbellen
   en zag dat dit een privee nummer is daarom heb ik de kaart geblokkeerd.

 16. hoe doe je een betaling het lukt mij niet

 17. Grote schande, dat is het. Ik wil het profiel verwijderen van mijn vriendin maar dat is onmogelijk.. Menu dit menu dat. Ik heb al mails gestuurd naar andere mensen. Ik geraak er onmogelijk uit. Ik wil full lid worden maar de pagina van mijn vriendin blijft op mijn scherm van de computer komen. AUB als u dit leest U MAG HUIDIG PROFIEL verwijderen . Ik wil er eentje voor mezelf maken via mijn laptop. Graag info, advies of wat dan ook !!!

  • Veronique says

   Mia, ben jij er ondertussen in geslaagd om dit profiel op te zeggen ? Hier zelfde probleem. Ik heb helemaal geen profiel aangemaakt, waarschijnlijk ergens verkeerd op geklikt. Op geen enkele manier geraak ik uit die database. Ik krijg zelfs alle “aanbiedingen” in het Frans terwijl ik helemaal geen Frans praat. Tientallen mails per week. Om zot te worden. Ook al mails gestuurd naar advertenties, partners, … Niks helpt.

 18. Ik wil onmiddellijk worden uitgeschreven

 19. Ik probeer al enkele maanden om mijn abonnement op te zeggen, maar als ik de richtlijnen opvolg die in hun reglement staan kom ik op een blanco pagina terecht met nergens een link.
  Ondertussen gaat er elke maand een bedrag van mijn visa.
  Kan er iemand mij misschien uitleggen hoe ik het beste mijn meetic-profiel opzeg, want dit is je reinste oplichterij.
  Ook contact opnemen bij iemand van meetic is ook tevergeefse moeite.

 20. Janine ( waiting4you ) says

  Ik ben nog betalend lid van Meetic tot ongeveer half Januari, ondertussen krijf ik mails die mij door members gestuurd zijn niet open, waarom niet ???

 21. Rudy Senders says

  Ik wil gebruik maken van het herroepingsrecht binnen de periode van 14 dagen je kan dit echter nergens doen er is geen mail adres beschikbaar en over het adres in frankrijk heb ik ook mijn grootste twijfel.
  Het is op geen enkele manier mogelijk om het Meetic costumer care team te bereiken

 22. Jan lemmens says

  ik heb dubbel betaald, hoe kan dat voor dezelfde periode…..

 23. STANNY LAMBRECHTS says

  Heb ook probleem met afmelding. ( Nergens info /tel of wat dan ook te vinden)
  Ga mijn VISA kaart laten blokkeren en een nieuwe aanvragen

 24. hoe kan ik verdomme een dubbele betaling binnen de opzegtermijn annuleren.?

 25. janetkell says

  Volgens deze site word alles gecontroleerd…..waarom zijn er dan fake profielen aanwezig op deze site….ik kan begrijpen dat niet alles te controleren valt….maar het wantrouwen van veel mensen groeit met de dag en dat is spijtig….dat is ook dan de reden dat er zo veel mensen alleen blijven in het dagelijks leven.

 26. Marc Nicolai says

  Ik wil m’n automatische verlenging van m’n membership stopzetten maar het lukt niet met

  m’n Android tablet. Ik heb alle mogelijkheden en raadgevingen uitgeprobeerd maar het

  wil niet lukken vandaar …. Dus nogmaals : ik wens uitgelogd te worden en m’n membership

  mag niet verlengd worden ! Klantnummer : 310901445

 27. Hallo, ik zie hier overal dezelfde vragen en problemen, hierhetzelfde, maar heeft iemand van jullie zijn probleem kunnen oplossen en hoe?? Groetjes en bedankt!

 28. Parisi says

  ik zou toch graag mij weer is uitschrijven of kan dat niet meer en moet altijd 191 euro betalen ???? in het nederlands woon niet in Frankrijk of Engeland ?????

 29. jozefdeman says

  Hallo iedereen. Zit met hetzelfde probleem. Kan onmogelijk mijn lidmaatschap stop zetten. Heb al een brief gestuurd naar postbusadres. Echter zonder resultaat. Zal misschien eens een aangetekende schrijven proberen. ben benieuwd.

 30. EBG juristen says

  Goedenavond,

  Tot mij heeft zich gewend 1 van uw leden.
  De naam laat ik hier achterwege vanwege de openheid van deze site.
  Van cliente vernam ik dat zij al vele pogingen heeft gedaan haar lidmaatschap te beeindigen..
  Tot nu toe zonder succes.
  Steeds weer wordt het lidmaatschapsgeld afgeschreven.

  Nooit heeft zij een antworod ontvangen.

  Bij deze wil ik U dringend verzoeken mij te laten weten wat zij moet doen om alsnog haar lidmaatschap beeindigd te krijgen.

  Mocht ik binnen 5 dagen na dit bericht geen reactie hebben ontvangen dan rest mij niet anders dan via de gebruikelijek weg tot een beeindiging te komen.

  Hoogachtend,
  EBG juristen

 31. sonja wilms says

  Hallo, ik krijg een aanbieding voor 4,99 euro fullmemebership meetic en ben hierop ingegaan. Nu zie ik dat ze ook nog eens 14,99 euro van mijn rekening hebben gehaald voor een bijkomende optie die ik nooit had aangevinkt. Wat nu? Ik kan dit blijkbaar nergens op deze site melden. Dit is de eerste en laatste keer dat ik me hier abonneer.

 32. rambotje says

  Ben bereid lid te worden maar heb geen backing op mijn tablet laat je me een mail adres waar ik kan betalen heb van vrienden gehoord dat het een zeer goede meetic.be is

 33. Thomassen carlo says

  Hoe krijg ik contact met meetic

 34. Rudolph Vanhoolst says

  Wel ik kreeg een email voor drie dagen gratis lid .
  Ik kon alles doen voor niks …….volledig gratis.

  Ik ben nu al onderhalvedag aan het proberen iets naar iemand te schrijven ?
  Maar lukt niet ?
  Ik probeer al een hele dag te zien wie er interesse heeft , maar dat gaat niet ?
  Ik probeer een berichtje te schrijven ? Lukt ook niet enz enz enz

  Ik probeer via HELP om een antwoord te vinden gaat ook niet ? Is heel moeilijk om contact te krijgen met MEETIC

  Nu als men wil antwoorden en dan mij bvb terug opnieuw drie dagen gratis te geven dan kan ik het testen , als ik nu een bericht kan schrijven kan ik één dag gebruik maken van jullie site ?

  • Benny de Groot says

   Contact krijgen met Meetic is onmogelijk. Deze site werkt, net zoals alle andere datingsites, op een criminele wijze. Praatjes zijn mooi maar ook weer deze datingsite zit mijns inziens vol fake profielen, je krijgt auto berichten in de hoop je te abonneren en van zodra je dat gedaan hebt is er bijna geen weg meer uit of je moet waarschijnlijk gerechtelijke stappen ondernemen. Contactgegevens terugvinden op hun site is ook verre van mogelijk.

   En voor de mensen die nog altijd niet beter weten: Zeg u VISA op, zeg u kredietkaarten op en ga geen leningen aan. Of doe op zen minst eens een beetje research naar het monetair systeem want elke dag opnieuw worden we bestolen en bedrogen. Enkel NIEMAND BESEFT HET. We werken elke dag met ‘geld’. Zoek op zen minst eens uit wat geld eigenlijk is want niemand weet hoe het systeem werkt hoewel we er elke dag inzitten. WAKE UP!!

 35. Er is met mijn mailadres een profiel aangemaakt zonder dat ik daar iets vanaf wist. Dit moet onmiddellijk stoppen.
  Ik kan zelfs mijn profiel niet verwijderen aangezien ik niet weet wat mijn paswoord is.
  Ik heb hier niet om gevraagd en dit moet onmiddellijk verwijderd worden!
  Iemand hier ervaring mee? Wat moet ik doen?

 36. Paul VAN DE VELDE says

  Een eenzame dame zocht gezelschap via MEETIC en wou eens gratis proberen, resultaat: in januari 2016 betaald via VISA 1x 44,97€ + 59,97€ = 104,94€.
  Ze wou haar geld terug maar het resultaat was: in februari 2016 opnieuw via VISA 104,94€ van de rekening afgehaald.
  Dat is een diefstal van bijna 210,-€.
  Om dit te stoppen was maar een optie: uw VISAKAART laten vernietigen!!!!!!!

 37. Francken Hilde says

  Ik heb nog maar recent een full membership met opties aangemaakt bij meetic.be en het toeval wil dat ik het geluk heb om een partner gevonden te hebben ondertussen, niet via de site maar dat doet er niet toe. Ik wil mijn membership dus stopzetten en mijn profiel verwijderen door de instructies die op de site worden toegelicht op te volgen maar dit lukt langs geen kanten, ik krijg zelfs de buttons niet te zien die ik zogezegd moet aanklikken. Ik voel hier nattigheid en zou een klacht willen indienen. Ik wil geschrapt worden vooraleer de centen opnieuw van mijn kredietkaart gaan op het einde van de maand. Graag hulp aub !

  • Blij dat ik dit hier allemaal lees vooraleer ik over ga tot betalen met de kredietkaart. Ik denk dat je best je visa kaart kunt laten vernietigen bij je bank.

 38. Erik De Kegel says

  Vermijd Meetic. Eens ze een weg hebben om automatisch geld ven je kredietkaart te halen is het onmogelijk om ze te stoppen.
  Er is ook geen manier om hun ‘”klantendienst” te kontakteren.

 39. Evelyne Boon says

  zondag member geworden, maar voldoet echt niet. Je geeft max leeftijd in enz, en krijgt profielen van overal. Ben al 2 dagen aan het zoeken om mijn membership binnen de 14 dagen gratis op te schorten, maar helaas. Nergens contactgegevens te vinden, noch een link zoals vermeld wordt.
  Ik lees creditcard laten blokkeren, maar wat dan met de andere aankopen gedaan met deze creditcard?

 40. Hier het zelfde. Ik heb een sterk vermoeden van fake profielen. Zolang je niet betaald hebt krijg je veel reacties, bezoeken enz..
  Eenmaal betaald niks meer. Ik reageerde ook op een dertigtal profielen, geen reactie.
  Ondertussen zijn de enige bezoekers vrouwen uit onnoemelijke gehuchten ergens ver in Wallonië of Frankrijk. Ofwel in gebrekkig Nederlands dames die ” 20 of meer jaar jonger zijn en interesse hebben… yeh ”

  Voor de creditcard zaak vrees ik ook het ergste. Je kan nergens iemand contacteren en die 14 dagen regel wordt ook onmogelijk gemaakt. Ik ga zo snel mogelijk contact opnemen met mijn bank en mijn creditcard ook zo snel mogelijk laten blokkeren ! Ik raad iedereen aan het zelfde te doen.

 41. vroeger ingeschreven bij meetic, wil opnieuw inschrijven, onmogelijk ,emailadres wordt geweigerd.

 42. vicalf364 says

  juist lidmaatschap betaald voor een maand, HET AFGESTROKKEN BEDRAG VAN MIJN MASTERCARD KLOPNIET,,GLIEVE DIT TE VERIFIEREN !!!!

 43. vicalf364 says

  MEER DAN 44,..-Euro van mijn rekening ,wilde voor een maand betalen !!!
  ik vaag met AANDRANG dat u dit recht te zetten . zo te zien doet u zelfs geen moeite om te antwoorden. opmerking reeds DRIE maal herhaald. graag aub het nodige , DANK !!!

 44. vicalf364 says

  GEACHTE , INDIEN JE NIET INGAAT OP MIJN VRAAG ,WAT JE VOOALSNOG KUNT DOEN,VOEL IK MIJ VERPLICHT ANDERE MIDDELEN AAN TE WENDEN.

 45. Er zitten valse profielen op, Alexander H is er zo ene, probeert met allerlei smoesjes
  Je geld afhandig te maken, als je er niet op ingaat is ineens zijn telefoonnummer en dergelijke niet meer in gebruik.

 46. ik heb me een maand geleden geabonneerd voor drie maanden en mijn ervaring is de volgende ; het stikt er van de valse profielen ( lovescam) pas op/ meestal zogezegd weduwnaar, groot diploma en ze willen contact via gmail en sturen dan lange love letters.Je mag ze wel doorgeven aan meetic die ze dan verwijdert maar is VEEL tijdverlies. Ze antwoorden natuurlijk traag want ze moeten alles vertalen met google translate. Ik heb er genoeg van.Die moderaters doen dus niets, alleen verwijderen van profiel als je het meldt Die lovescammers willen je naam weten, beginnen met coucou en vinden alles cool….
  Allez succes aan ieder de het daar toch nog wil proberen maar je gaat beter eens goed uit voor het zelfde geld……..

 47. Leuntjens henri says

  Ik wens mijn profiel verwijderen en ben er al 2 1/2u mee bezig, en nog niet in geslaagd.
  ben heel diep teleurgesteld in Meetic, heel zielig …… willen jullie het graag doen voor mij, dank alvast, en nooit meer…….henri leuntjens

 48. We hebben actie gekregen van Meetic maar maand erna krijg ik een rekening van 29,99 en dan nog eens 14,99 en maand erna 44,98 euro heb dus geen maand van 29,99
  (Dus geen actie maar wel betalen) nu wil ik mij uitschrijven maar lukt niet direct….48uur voor de nieuwe betaling (maand januari…weer verlening) onlogisch toch, ik wil nu stoppen …voor er weer zoveel geld van mijn rekening is

  1 maand proberen en nu weer geld van mijn rekening .1maand voor 29.99 stond in de advertentie MAAR uiteindelijk 29,99€en dan nog eens 14,99€ (1/11) en nu weer 44,98€ (1/12)!!! Dit is een bericht van de dochter die haar mama wilde helpen en 1mnd cadeau heeft gedaan (betaling gedaan via VISA) en nu houden ze weer geld af van mijn rekening ….1maand proberen OK MAAR niet de maand daarna opnieuw …..zonder duidelijk dat aan te geven…Echte oplichting volgens mij, oudere mensen die iemand willen leren kennen en dan op zo een manier DIT KAN NIET !!! Een schande … Een heel duur cadeau (de maand december is ze niet meer op Meetic geweest …

 49. Zelf heb ik mij gratis aangemeld en eens goed nagekeken wat MEETIC is “één en al rommel, persoonlijk kan je geen contact leggen met de directie,als die er is”Het énige wat telt is euro’s opstrijken van personen met goede bedoelingen.Echt schandalig,deze site en wat er achter zit,KAN ALLEEN MAAR ZEGGEN!!!!!!!!!!!!!! stap er niet in,wat je bij deze site(MEETIC) voorgeschoteld krijgt.

 50. Meetic is absoluut af te raden. Op 3 maanden exact 2 reacties gehad, wat me doet denken dat er een pak fake dames tussen zitten. Bovendien is 90% van de ( al dan niet bestaande ) leden Franstalig. Ook worden de steden systematisch in het Frans benoemd. Bent u dus nederlands sprekend BLIJF ER WEG !!!
  Over de onderbreking van m’n lidmaatschap… zal ik later nieuws uitbrengen…. M’n VISA is alvast onderbroken ;))

 51. Ik heb me nooit ingeschreven voor Meetic en toch krijg ik mails van deze site. Mij uitschrijven lukt niet, wat kan ik doen ?

 52. Ik heb een promo actie van Meetic gekregen 9,99 € voor een maand . Het geld is van mijn rekening ( MasterCard) maar ik kan geen gebruik maken van de betalende diensten. Ik heb reeds paar maal proberen te contacteren via mail via het onderdeel Help. De mail kan echter nooit verstuurd worden. Ik heb voorheen nog eens mijn profiel willen verwijderen maar kon het enkel opschorten niet verwijderen . Nog iemand met dit probleem graag hulp bedankt

 53. Omdat ik een account had aangemaakt op Badoo, kreeg ik er blijkbaar één gratis bij op Meetic, de Franstalige site dan ook nog eens! Ik heb hier dus helemaal niet om gevraagd, laat staan goedgekeurd!

  Blijk ik met foto en al op die site te staan. Nu probeer ik er van af te geraken, hopeloos! Foto heb ik kunnen verwijderen, maar ik slaag er niet in om via de link op de site de klantendienst te contacteren. Want enkel op die manier kan je blijkbaar je profiel verwijderen. Dit vind ik wansmakelijke praktijken!

 54. Betaal x maand, zonder dat je het weet betaal je dubbel, daarna moet je maar zoeken hoe je je abonnement wil stopzetten, je bent al ingelogd.. voor alle zekerheid willen wij je email en passwoord nog bevestigen, dan vragen zij je waarom en wil je een uitleg geven met optie “andere” om er een stevige boterham van te maken… kan je zelf geen uitleg geven.

  Heb deze uitgebreid geprobeerd en ik vind het gewoon niet kunnen dat je nog meer moet betalen voor dat andere je kunnen zien, gewoonweg schandalig voor de prijs.

 55. WOUTER30 says

  Vriendelijk wil ik jullie verzoeken de aanbiedingen op mijn mail adres stop te zetten ik probeer al maanden op jullie “klik hier” om weg te gaan bij jullie bij. Andere zaken kan je je gemakkelijk uit schrijven indien dit niet gebeurt zal ik niet nalaten de nodige maatregelen te treffen.

 56. belles 336 says

  Ik ben ook lid geweest van meetic en betaald met visa, toen ik wilde stoppen kon ik
  niet aan die punten die ik zogezegd moest aanklikken om mijn lidmaatschap te stoppen, ik ben dan naar de bank gegaan en heb mijn kredietkaart laten vernietigen, dat is was de beste oplossing die ik kon doen om dat ongewild afhalen van mijn kredietkaart te stoppen, ik vond dat er.
  Mochten ze de mogelijkheid bieden om te betalen met bankcontact, dat zou beter zijn, daar kunnen ze zomaar niet aan.
  Een vraag aan de site, zou u dat niet kunnen invoeren dat betalen met bankcontact? graag antwoord aub.

 57. Beste,

  Ik heb ook proberen mailen in het Frans omdat ik plots zie dat ik een profiel heb, veel mails krijg, terwijl ik me nooit heb aangemeld..Ik zou niet graag plots een hoge rekening krijgen of een dure internetrekening zonder dat ik iets gedaan heb.
  Is het mogelijk mijn profiel te verwijderen en me uit te schrijven?

  • Ik had dit probleem ook ik had mij ook hierop niet aangemeld door de mails zag ik plots dat ik iets had hopelijk krijg ik hier geen betaling van dan zou ik boos zijn vind u ergens een nr terug waar we naartoe kunnen bellen?

 58. Ik heb mij nooit op meetic ingeschreven ik had zomaar een profiel
  Het was dan nog in het frans en ik spreek geen frans
  Ik wilde nooooit een abbonement hierop

 59. Onderaan hun betalingspagina staat dit: Je blijft maandelijks betalen en als je opzegt dan gaat er nog veel meer maandelijks van je rekening.
  “Aan het einde van jouw membership voor 6 maanden zullen wij maandelijks 89,94 € van jouw rekening afschrijven middels een automatische incasso.”
  Ofwel is hun Nederlands van een zeer bedenkelijk niveau ofwel pure oplichting.

  * Member gaat akkoord dat membership direct start na betaling. Om te voorkomen dat je jouw contacten en berichten verliest bij het verlopen van je membership, zal je membership automatisch worden verlengd met een termijn van 1 (één) maand.
  Het membership wordt op deze manier onbeperkt verlengd en zal maandelijks aan je worden gefactureerd op basis van het 1-maand membership. Dit geldt zelfs wanneer Meetic de tarieven ondertussen heeft gewijzigd. Je kunt de automatische verlenging beëindigen door de instructies te volgen op de pagina “Mijn instellingen & Membership” en dan “Mijn membership”.

  Omwille van technische redenen kan het membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership:

  Aan het einde van jouw membership voor 3 maanden zullen wij maandelijks 59,97 € van jouw rekening afschrijven middels een automatische incasso.
  Aan het einde van jouw membership voor 6 maanden zullen wij maandelijks 89,94 € van jouw rekening afschrijven middels een automatische incasso.
  Aan het einde van jouw membership voor 1 maanden zullen wij maandelijks 29,99 € van jouw rekening afschrijven middels een automatische incasso.
  ** De betaling van het membership zal worden uitgevoerd in 3 termijnen van 29,98 €. De eerste betaling wordt dezelfde dag in rekening gebracht, de tweede wordt 1 maand later gefactureerd en de laatste betaling in de daaropvolgende maand.

  Meetic Netherlands B.V., een onderneming gevestigd in Frankrijk.

 60. Het is niet mogelijk om je in te schrijven via een gewone overschrijving. Men dwingt u eigenlijk om met een creditkaart te betalen, en op die manier hebben ze je gegevens, en kunnen zo iedere maand geld af halen, zonder dat,je nog lid/member zijt.

  Er staan hier in deze blog dergelijke gevallen. Ik weiger te betalen met een creditkaart omwille van deze techniek. Wanneer ik de vraag stel om met een overschrijving te betalen, dan is dat niet mogelijk.

  Daarom heb ik mijn twijfels op de manier van betalen. Bekijk heel goed deze blog en dan zie je dat niet altijd “koosjer” is. Er is een groot risico aan verbonden, dus denk na, mensen.

 61. Stumpf says

  Ik was lid sedert 01/02/2017 en heb mijn lidmaatschap reeds tijdens de eerste maand opgezegt. Ik ben dus geen lid meer sedert 01/05/2017 maar ontvang nog dagelijks mails van Meetic. Daarom wou ik me volledig uitschrijven.

  Helemaal onderaan de pagina staat piepklein en bijna onleesbaar ‘klik hier’. Ik moest eerst mijn mail adres en paswoord ingeven, om mij uit te schrijven. Zo gedaan, maar helaas kon ik mijn lidmaatschap alleen ‘OPSCHORTEN’. Terug dezelfde bewerking gedaan op mij uit te schrijven en ik kwam terug op ‘OPSCHORTEN’.

  Men kan blijkbaar alleen maar betalen en er is geen mogelijkheid, om zich uit te schrijven. Ben benieuwd, of ook bij mij verder sommen van mijn rekening worden afgeboekt!

 62. Rudy Oeyen says

  Goed dat ik dit hier eerst allemaal lees. Wilde me inschrijven, maar toch maar niet. Is er dan geen enkele deftige datingsite? Of moet ik echt op café gaan of mij weer in het uitgaansleven storten?

 63. Poppe Annemie says

  Ik zou graag een klacht melden tegen een bepaald persoon die er oneerlijk praktijken op nahoudt via Meetic.be.
  Ik denk dat het zeker geen reclame is voor uw site dat er zo mensen hun gang kunnen gaan om slachtoffers te maken.
  Graag een reactie van uwentwege.
  Met vriendelijke dank

 64. aleidis vermeeren says

  HELP IK WIL TOTAAL UITSCHRIJVEN EN “WEG” VAN MEETIC!!! HEB HIER TROUWENS NOOIT VOOR BETAALD EN TOCH BLIJF IK CONSTANT E-MAILS ONTVANGEN

  WIL MIJ GRAAG VERWIJDEREN. DANK.

 65. Verhoeven Guido says

  Ben sinds 4 july lid voor 6 maanden en heb daarvoor 2x 89,94 euro betaald! Nu kan ik zelfs niet meer op mijn eigen meetic (komt op douceur 73). stel ik een vraag hieromtrent aan het machine apparaat dan moet ik mij opnieuw instellen en opnieuw betalen! Wat voor een debiele mensen zijn dat daar? Zal dit uitpluizen en desnoods ga dien ik een openbare klacht in! Graag mijn geld terug – oneerlijke mensen moet ik niet!

 66. darcis michel says

  Deze avond profiel gehact, paswoord werd gewijzigd en niet door mij. Kan niet meer inloggen

 67. Christine De Vos says

  Alles opgezegd. Krijg dus niets meer binnen van meetic maar er is wel 59,97€ van mijn rekening gehaald !!!!?????

 68. Ik betaal al meer dan een jaar via visa alhoewel ik bericht van “suspension” ontvangen heb.
  Hoe kan ik deze betalingen stopzetten en mijn geld recupereren N

 69. Walter van de wijgaert says

  ik heb me al 10x afgemeld en wordt nog steeds bestookt met ongewenste mails van meetic wat kan ik hieraan doen KONTAKT OPNEMEN MET TESTAANKOOP ?

 70. Ik ben sinds november betalend lid van deze dubieuze datingsite , en heb betaald tot eind april . Ik probeer hier vergeefs mijn automatische maandelijkse betalingen stop te zetten en mijn membership op te zeggen .
  Ik geraak echter niet op het scherm waar men alles kan stop zetten en ben vrij zeker dat dit opzettelijk door MEETIC zo gemanipuleerd word .
  Ik heb mijn bank moeten vragen de betalingen te blokkeren , om hier uit te geraken .
  En dan nog maar te zwijgen van alle nep profielen die je op MEETIC vind , alhoewel zij beweren dat iedereen eerst goed doorgelicht word .
  Als alleenstaande man doe je soms eens stomme dingen , zoals je geluk zoeken op datingsites , spijtig genoeg gaat het weeral alleen maar om geld verdienen op de kap van een eenzame . Foei MEETIC !!!!!!!!

 71. Echte Charlotte! says

  Iemand heeft een fake profiel aangemaakt met mijn naam en foto’s en mijn email adres!
  Ik vind nergens niet hoe ik het kan verwijderen! Ik werk alleen met mijn smartphone en niet met computer, blijkt dat je het via android op u smartphone niet kan verwijderen! En ergste van al, geen contact kunt opnemen met meetic!!

 72. Pierre Vermeire says

  Gegroet.Graag had ik mijn memberschiprofiel opgezegd maar geraak er niet uit.Kan iemand helpen a u b. Groetjes.

  • zelfde probleem bij mij, dit is bewust gedaan , meetic is enkel uit op geld, heb nu een klacht ingediend bij economisch inspectie, hoop dat alle gedupeerden hetzelfde doen zodanig dat deze praktijk gestopt wordt !!!!!!!

 73. Ik ben mijn wachtwoord vergeten en kan die op geen enkele manier opvragen!!!!Hoe moet dat ???

 74. Ik heb een lidgeld betaald voor 1 maand ,maar nu lees ik dat je u lidmaatschap 48 uur voor de vervaldatum moet opzeggen anders blijven ze iedere maand geld van u rekening halen. Maar dat kunnen ze toch gewoon niet want ze kennen mijn pincode toch niet !! Wie weet er dat ???

 75. fabienne verslegers says

  Beste,
  Ik heb via de site mij al 2x uitgeschreven binnen de termijn dat jullie opleggen(december 2017),toch blijven jullie de som van de visa afhalen, wie geeft jullie dat recht? en dan nog in het buitenland(parijs),ik hoop dat jullie dit bedrag terug betalen anders zullen wij gerechtelijke stappen ondergaan!
  vriendelijke groeten

 76. Annika seurs says

  Meetic, nooit op in gaan , VISA opzeggen als je het toch gedaan hebt

 77. Sabrina V says

  De beste méthode is gebruik maken van Pay pal. Je maakt een account en koppelt je bankrekening eraan. Je kan aankopen zonder geld op je PayPal account, die trekken dat van je rekening af.

  Maar via PayPal kan je ook memberschips stoppen via beheer betalingen, het is vrij eenvoudig! Je klikt op de betaling en je opent die, dan anuleer je die. Viola.

  Zelfs al proberen ze af te trekken het lukt niet meer. Deze tussenstap is gratis…. heel handig, ook als mijn zoon via Xbox Sony bestelt doen ze dat ook, maandelijks loopt dat door…. ik coupeer dat dan. Hoop dat mensen hier iets aan hebben. Betaal je abonnement via PAYPAL!

 78. Waarom stellen jullie altijd mensen voor die zover van mij wonen ? Vandaag 100 mannen bekeken en de 100 voorstellen waren allemaal mannen van het Franse gedeelte. Ik heb daar geen interesse in : de afstand is veel te groot. Waarom geen mensen van Oost of West-Vlaanderen ?

  • Carine, ik heb hetzelfde voor. Ik geef mijn woonplaats op en Nederlandstalig. ik krijg enkel dames over de vloer die in het Franstalige deel wonen,

 79. Er is nergens een toets voor ‘membership beheren’ om dit stop te zetten!!
  Communicatie ook niks van te horen.
  2de keer al geld kwijt en niks kunnen doen.
  Er moet toch iets gebeuren tegen Meetic!!!

 80. Net ingeschreven en 1 dag later krijg ik email dat mn account word gesloten vanwege reclameboodschappen dat ik heb gestuurd, alleen was geen lid dus kun je geen boodschappen sturen! Stelletjes bedriegers, ga zeker niet betalen voor jullie website.

Speak Your Mind