B4dating

B4dating is een ‘paradise for swingers’. Een datingsite bedoeld voor swingers dus. Naast stellen zijn ook individuelen welkom.

logo b4 dating

B4 dating Swingers Date Club is volgens de site de snelst groeiende en meest actieve Lifestyle swingers-site van Europa. Bezoek B4dating.com.

Meldt u aan, als single maar beter nog als stel, of lees onze review en/of ervaringen van (oud)-members.

Schrijf u nu gratis in bij B4dating.com >>>

Wat zijn swingers, en wat is B4dating?

Swingers zijn (doorgaans) heteroseksuele stellen die als stel samen seks hebben met andere stellen of singles. Niet alleen stelletjes swingen, ook singles doen het. Ze vinden elkaar onder andere op swingersites als B4 Dating, Regioswingers.be, Fun4Swingers.be en nog een aantal bekende sites. Deze ‘Lifestyle’ is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Steeds meer koppels zien in swingen een spannende aanvulling op hun seksleven. Of men zoekt casual dates bij C-date.

c-date banner

Veelal zijn ze hoger opgeleid, vaak tweeverdieners, rond de 35 a 40 jaar oud en ruimdenkender dan de gemiddelde mens. Omdat er toch nog altijd een taboe op rust in de maatschappij treffen ze elkaar op speciale online platforms, waaronder B4dating.com dus.

b4dating website

B4Dating is in 6 talen te lezen en kent dan ook een internationaal publiek, waaronder veel Belgen en ook Nederlanders. Anders dan men zou verwachten moet u 21 jaar of ouder zijn om lid te kunnen worden.

Met duizenden actieve profielen van stellen en singles is B4Dating een van de grootste swingersites van Europa. U schrijft zich eenvoudig in, of u nu een koppel of alleenstaande bent. Verder geeft u aan of u hetero, biseksueel of wellicht bicurious bent. Bicurious betekent dat u open staat om te experimenteren met seks met het eigen geslacht.

Wil je je huwelijk (weer) spannend maken? Ben je in voor partnerruil? Ben je een koppel of ben je single? Wil je een date met andere, gelijkgestemde volwassenen? Maak dan nu je eigen profiel aan

Werkwijze

Als lid hebt u toegang tot alle profielen van ale ingeschreven stellen en singles. Daarnaast kunt u ook nog eens swingervideo’s, foto’s en profielen selecteren in uw eigen regio. Wilt u juist anoniem blijven voor leden die bij u in de buurt wonen? Daar is een optie voor ingebouwd. Niet iedereen loopt graag met zijn of haar lifestyle te koop, en zoekt de spanning graag een stukje buiten de eigen postcode.

De site heeft verder speeddating, privé -feesten en andere lifestyle evenementen. Zo worden er hete feesten gegeven in diverse (swinger) clubs.

Schrijf u nu gratis in bij B4dating.com >>>

Let op: bij het inschrijven dient u gelijk een foto van uzelf te uploaden. Uw gezicht mag hierbij wel bedekt zijn. U kunt in totaal 7 foto’s plaatsen, en ‘skin tonen’ mag zeker. Uw eerste foto wordt wel gecontroleerd op echtheid. Zonder echte foto krijgt u geen toegang tot de site. Ze willen zo scammers en fakers zo veel mogelijk weren.

Aantal Leden

Op de homepage van B4dating staat op moment van ter wordpresse gaan groot vermeld dat er ruim 188.000 swingers staan geregistreerd op de website. Hoeveel actieve profielen dit zijn staat er dan weer niet bij. Ook hoeveel Vlaamse swingers er aanwezig zijn blijft onvermeld.

Op de voorpagina wordt een aantal profielen random vertoond. Daarbij valt op dat er met name Nederlandse profielen naar voren komen. Al zien we af en toe ook wel een Belgisch stel gefeatured staan.

regioswingers banner

Het Betaald Abonnement

Nieuwe leden krijgen een gratis proefperiode van 2 weken. Daarin kunt u van alle functies gebruik maken. Vervolgens moet u gaan betalen voor deze functies. Dit zijn de volgende:

FunctieBetaald Abonnement
Profiel aanmaken
 Toegang tot profielen van koppels & singles
Alle profielfoto’s bekijken
Webcam chats
Contact leggen met andere koppels & singles
Selecteren swingersvideo’s
Profielen van koppels & singles in uw regio zien
Gebruik Forum
Videochat Rooms
B4dating Meet & Greets
Speeddating

Kosten van een volledig Lidmaatschap

Wat kost B4dating? Als nieuw lid kunt u dus veertien dagen lang gratis kennismaken met deze Lifestyle swingerssite. Daarna kunt u er voor kiezen om over te gaan op een betaald abonnement. Met een volledig lidmaatschap kunt u onbeperkt in contact komen met andere stellen. De prijzen zijn dan als volgt:

LooptijdTotale KostenGemiddelde Maandkosten
1 maand€ 15.95
3 maanden€ 30.95€ 10.32
6 maanden€ 52.95€ 8.83
1 jaar€ 85.95€ 7.16
de kosten van een B4dating abonnement

Goed betaalbaar dus, zeker als u de kosten door twee kunt delen! 😉

Bij het inschrijven wordt trouwens gevraagd of u een ‘promo-code’ hebt. Als u deze niet hebt kunt u dit leeglaten, maar kennelijk worden er dus wel eens promo-codes verstrekt waarmee u korting krijgt of langer dan 14 dagen gratis van de site gebruik kunt maken. Wij hebben echter geen promotiecode ontdekt.

B4dating App

Er is helaas geen iPhone of Android app beschikbaar. U zult het puur met de website moeten doen. Deze is te gebruiken op uw mobiele telefoon maar niet full responsive.

Zoeken op B4dating gaat het beste op uw PC. Zeker als u een koppel bent is dat sowieso een stuk praktischer dan met zijn tweeën op een klein schermpje te moeten kijken.

Adres en bedrijfsinformatie

B4dating
Adres: niet vermeld op de site
Website: www.b4dating.com
E-mail Adres: info@b4dating.com
Telefoonnummer: –

Klantenservice

De site is helaas enigszins gedateerd, en er is geen FAQ te vinden. Als u de klantenservice wilt bereiken gaat dit het snelst door een mailtje te sturen naar info@b4dating.com.

B4dating opzeggen

Uw account verwijderen van B4dating kan nog wel eens tricky zijn, als we de verschillende reviews op het internet moeten geloven. U kunt het volgende doen:

Om uw profiel te kunnen verwijderen moet u contact opnemen met de site-beheerder. De enige manier om dit te doen is via het eerder gemelde e-mail adres info@b4dating.com. Verzoek in uw bericht om uw/jullie account per direct te verwijderen en tevens alle gegevens definitief te verwijderen.

Alternatieve Lifestyle Datingsites voor Swingers

Een andere grote datingsite voor singers is Regioswingers.be. U kunt zich daar ook gratis inschrijven. Een ander alternatief is Fun4Swingers; bezoek hun website hier. Of kijk een bij Afspraak.nl

Verder is ook SDC Swingers een bekende site voor deze doelgroep, maar hier zijn met name Nederlanders lid. Als u geïnteresseerd bent in erotisch contact, lees dan ook onze pagina over erotische contactsites (18+).

Ervaringen met B4dating

Als er lezers zijn die als koppel of als individu lid zijn van deze site, dan lezen we graag uw ervaring hier onder! U kunt een korte review achterlaten met uw eigen ervaringen.

Ook als u tips heeft met betrekking tot andere manieren om andere swingende stellen te ontmoeten houden we ons aanbevolen.

2 gedachten over “B4dating”

 1. Veelal zijn ze hoger opgeleid? Dat zal toch niet bij B4Dating zijn. Een stelletje marginalen bijeen daar. Die website is totaal niet te vertrouwen!

  Net zoals de voorgaande reactie dus zegt. blijf er zo ver mogelijk van weg! Er zijn betere en betrouwbaardere datingsites voor swingers. Zoals Fun4Swingers bijvoorbeeld.

  Beantwoorden
 2. Verouderd onveilige site, een paradijs voor hackers.

  Een aantal weken terug kennis gemaakt met B4dating door vrienden. We zijn nogal vrij voorzichtig met het zetten van deze stap, nieuwschierig vooral. Doch kort na een kleine proefperiode hebben we een jaarabbo betaald.

  Plots hadden we geen login meer. We schreven de administratie hierover en kregen de bemerkingen dat via ons profiel dit werd gevraagd?! Geen idee wie dit heeft gedaan maar zonder bericht hebben ze alles afgesloten. Nu probeer ik dit aan te kaarten en wil gewoon mn profiel terug. Dat is volgens hen niet mogelijk. Ik moet het zelf aanmaken en opnieuw alles betalen.

  Dit is een gevaarlijke site zonder service. Hackers kunnen zonder probleem alle persoonlijke gegevens en persoonlijke foto’s zomaar stelen. Hopelijk zal niemand hierdoor afgeperst worden want dit is zeer reël. Deze praktijk kaart ik eens aan aan de Openbare diensten, ze moeten zich houden aan de Belgische wet om de consument te beschermen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie