Hoe vindt u als single vrouw een leuke rijke man? Datingsites voor rijke mensen

Het is crisis en de inflatie staat hoog; veel alleenstaande vrouwen en mannen zoeken iemand die financieel beter af is. Uit de zoekwoorden van deze blog blijkt dat steeds meer alleenstaande vrouwen en moeders met een uitkering hiernaar op zoek zijn. Maar waar vind je een leuke man of vrouw met wat extra vermogen? Dit artikel bespreekt het vinden van dates (niet alleen betaalde dates) met een man of vrouw die welvarend is, en waar je dergelijke mensen online kunt ontmoeten.

Elite Meets Beauty

Onlangs is er in België een datingsite gelanceerd waar rijke, succesvolle mannen aantrekkelijke vrouwen kunnen ontmoeten. De site richt zich met name op jonge, mooie vrouwen, maar er lijkt geen leeftijdsbeperking te zijn. Het registreren bij Elite MeetsBeauty is kosteloos. Een andere dienst, Date4cash., biedt vrouwen de mogelijkheid om goed betaald te krijgen voor een date, zonder verdere verplichtingen. Voorlopig is deze dienst niet in Belgie beschikbaar, maar wel in Nederland

Waar vind je de rijke man of vrouw?

“Waar vind ik dan die rijke man?” vraag je je misschien af. Een specifieke datingsite exclusief voor rijke mensen bestaat helaas niet. Maar op Elite Meets Beauty kunnen mooie vrouwen wel een welgestelde man vinden, wat neerkomt op een vorm van “exclusieve dating voor rijke mensen”.

Op welke datingsites kun je dan vrijgezelle mannen en vrouwen met geld vinden? De meeste kans heb je op platforms voor hoger opgeleiden, omdat zij doorgaans een hoog inkomen hebben. In Belgie zijn er drie speciaal voor hoogopgeleide singles. Je kunt je gratis aanmelden en op zoek gaan. Het inschrijfproces duurt slechts een minuut.

Pro-tip: in het datingprofiel vermelden de meeste mensen hun beroep. Zoek online welk salaris bij dat beroep hoort. Vermijd bij voorkeur pas afgestudeerden, aangezien zij meestal nog niet veel verdienen, en wees voorzichtig met zelfstandige ondernemers: zij kunnen zeer rijk of juist erg arm zijn. Mannen en vrouwen die vaak voor zaken naar het buitenland reizen, zijn natuurlijk extra interessant; misschien mag je wel mee! Let ook goed op de foto’s: zie je dure kleding, auto’s of sieraden? Dan heb je waarschijnlijk een goede match. Parship zit wat betreft prijzen wel in het hogere segment.

rijke man daten

Sugar Dating: Voor mannen met geld die een mooie, jonge dame zoeken

Ben je een alleenstaande man met een aanzienlijk vermogen en zoek je vooral een knappe, jongere vriendin? Dan is de datingsite mooiemensen.com wellicht iets voor jou. Hier worden alleen mannen en vrouwen toegelaten die een aantrekkelijk uiterlijk hebben. Je kunt hier dus prima terecht voor een mooie partner, maar het is nadrukkelijk geen datingsite voor rijke mensen.

Overigens is deze site niet bedoeld voor rijke mannen die als suikeroom willen fungeren of een betaalde date zoeken: het is dating op gelijkwaardig niveau. Door de crisis lijkt het steeds vaker voor te komen dat een vrouw specifiek op zoek gaat naar een man vanwege zijn geld. Dit zie je vaak bij jonge studentes, die soms geld nodig hebben voor hun studie, maar vaker gaat het om dure cadeautjes, vakanties, uit eten en sieraden in ruil voor gezelschap, kussen en in sommige gevallen ook seks. Dit is meestal de afspraak bij het daten met welgestelde mensen. Een alternatief voor Elite Meets Beauty is de datingsite SeekforSugar. Ook de Nederlandse website Suikerarrangement faciliteert sugar dates.

Rijke mannen in het buitenland

Als je goed Engels spreekt, kun je overwegen je aan te melden op een internationale datingsite. Op wealthymen.com mogen bijvoorbeeld alleen mannen lid worden die meer dan $90.000 per jaar verdienen. Ook sugardaddyforme.com is een geschikte site waar potentiële suikerooms en hulpbehoevende aantrekkelijke dames elkaar vinden voor sugar dates. Tot slot is seekingmillionaire.com een Engelstalige site met veel vermogende heren.


C-date dating banner

Plaats een reactie