Datingsites Vergelijken

Als u geen zin hebt om alle afzonderlijke datingsite reviews te lezen dan is deze pagina bedoeld voor u; hier kunt u namelijk datingsites vergelijken.

Hier vindt u verderop op de pagina alle Belgische datingsites met een korte beschrijving. Zo kunt u efficiënt de datingsites vergelijken. Ik begin echter met een tabel waarin per datingsite de doelgroep en de kosten staan vermeld. Het inschrijven en een profiel aanmaken is altijd overal gratis.

In deze tabel kunt u snel de doelgroepen en kosten van datingsites vergelijken. Let op: kosten kunnen niet meer actueel zijn, dus check deze altijd zelf voor u een abonnement afsluit.

DatingsiteDoelgroepKosten 1 MaandKosten 3 MaandenKosten 6 Maanden
Meetic.be*Iedereen€ 34.90€ 59.70€ 89.40
Be2.beIedereen€ 149.70€ 179.40
Rendez-Vous.beIedereen€ 15.00€ 24.00€ 44.00
Facebook DatingIedereen
Twoo.comIedereen€ 12.99€ 29.97€ 49.98
OkCupidInternationaal
Match4me.beHoog Opgeleiden€ 29.95€ 59.85€ 89.70
Parship.beHoog Opgeleiden€ 269.40
Elite DatingHoog Opgeleiden€ 179.70€ 269.40
50plusmatch.beVijftig Plussers€ 29.95€ 59.85€ 89.70
C-date.beCasual Dating€ 149.70€ 179.40
RichMeetBeautifulSugar Dating€ 79.99€ 209.97 € 359.95
Victoria Milan.beVreemdgaanonbekendonbekendonbekend
SecondLove.beVreemdgaan€ 74.90€ 94.95€ 154.95
Gleeden.comVreemdgaancredit systeemcredit systeemcredit systeem
MaatjeMeerMatchPlus Size Singles€ 24.99
B4DatingSwingers€ 15.95€ 30.95€ 52.95
de kosten en doelgroepen van Belgische datingsites
  • Meetic heeft meerdere soorten premium abonnementen met verschillende prijzen. Dit is het goedkoopste premium abonnement.

Datingsite Vergelijken: Overzicht

Wij hebben hier onder de grotere en meeste bekende Vlaamse datingsites voor u op een rij gezet. Bekende matchmaking-sites zijn Parship en Elite Dating

Meetic.be | Bezoek Website

Meetic is de bekendste datingsite van Vlaanderen, en werkt niet met een persoonlijkheidstest op vragenlijst. Profielen doorzoeken en daten maar. Ook is deze site voor een algemeen publiek: jong en oud, laag en hoger opgeleid zijn er welkom. Net als in Nederland een zeer succesvolle dating site, en absoluut een aanrader. Voor ons uitgebreide verslag van Meetic.be, gaat u naar deze pagina.

meetic banner

Elite Dating | Bezoek Website

Vind de partner die echt bij u past. Net als Parship is Elite Dating een datingsite die er is voor de meer serieuze single. 70% van de lede is hoger opgeleid. Mack de gratis persoonlijkheidstest voor individuele matching. Gemiddeld brengen zij naar eigen zeggen meer dan verliefde 2000 koppels per maand samen. Voor meer info over bijvoorbeeld de kosten van deze datingsite, klikt u hier.

elitedating banner

Be2.be | Bezoek Website

Be2.be is een datingsite die in meerdere landen actief is, en België is er daar één van. Deze datingsite heeft momenteel meer dan een miljoen geregistreerde leden. Be2 geeft op de site aan dat het merendeel hiervan vrouw is, maar dat wagen we te betwijfelen. Net als Parship.be maakt deze relatiesite gebruik van een persoonlijkheidstest. De abonnementsprijzen bij Be2 liggen wel wat hoger dan bij de meeste andere datingsites. Als u niet vele wilt betalen is datingsites vergelijken aan te raden. Voor een uitgebreidere review over deze site klikt u hier.

be2.be banner

Match4me.be | Bezoek Website

Datingsite Match4me richt zich alleen op hoger opgeleide singles. Belgische hoger opgeleiden daten dan ook massaal bij deze datingsite. Als u graag alleen date met mensen van uw niveau bent u hier aan het juiste adres: een hogere of zelfs universitaire opleiding is hier een must. Beter geschoolde singles mannen en vrouwen treffen elkaar hier. Voor een uitgebreide bespreking van deze site, klikt u hier.

match4me banner

Secondlove.be | Bezoek Website

Dit is een datingsite voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een affaire; voor vreemdgaan dus. De mensen die lid van deze site zijn hebben vaak al een relatie, maar zijn al dan niet met toestemming van hun partner op zoek naar iemand om mee te kunnen vreemdgaan. SecondLove bestaat enkele jaren en is een enorm succes gebleken. Voor een uitgebreide bespreking van deze site, klikt u hier.

secondlove.be banner

50plusmatch.be | Bezoek Website

De datingsite 50plusmatch.be richt zich zoals de naam al aangeeft op 50 plussers. Voor senioren die graag iemand in hun leven willen is dit de ideale datingsite. U vindt er veel vijftigers, maar ook mannen en vrouwen van 60+ en 70+. U bent nooit te oud voor 50plusmatch.be. Ook bij deze site meldt u zich natuurlijk gratis aan. Als u meer over deze site voor ouderen wilt lezen klikt u hier voor een uitgebreide bespreking.

50plusmatch.be banner

C-date.be | Bezoek Website

Casual dating, dat wil zeggen ongedwongen erotische contacten met mensen die dezelfde levensstijl nastreven: dat is C-date.be. Erotisch contact op niveau dus; de site wil een verzamelplaats zijn voor zowel ruimdenkende singles als gebonden mannen en vrouwen. Discretie wordt gevraagd. Als u een uitgebreide review en ervaringen met C-date wilt lezen bezoekt u het best deze pagina.

c-date.be banner

Gleeden.com | Bezoek Website

Gleeden.com is een datingsite die gericht is op discreet contact voor met name gebonden mensen. Vernieuwend aan Gleeden is dat de site geheel gerund wordt door vrouwen. Deze site is dan ook gratis te gebruiken door vrouwen, en mannen worden eerst door het vrouwelijke team geëvalueerd. Lees de Gleeden Review.

Facebook Dating | Bezoek Website

Het grootste social network ter wereld was al een paar jaar aan het werken aan hun dating-platform, en nadat het in enkele landen als proef was uitgerold volgde in 2020 dan ook België. Het is een gratis dating dienst die gekoppeld is aan uw Facebook-account. U maakt hiervoor wel een apart dating-profiel aan. Lees onze review over Facebook Dating.

MaatjeMeer-Match.be | Bezoek Website

Omdat veel volslanke vrouwen en mannen op gewone datingsites nog wel eens te maken kunnen krijgen met vervelende opmerkingen schrijven zij zich naar verluidt minder snel in op een datingsite. Dat is de gedachte tenminste achter de oprichting van Maatjemeer-Match, een datingsite voor volslanke mensen. Lees onze review over deze Plus Size datingsite.

maatjemeer-match banner

OkCupid.com | Bezoek Website

Een van de meeste uitgebreide en geavanceerde datingsites is de internationale site OkCupid. Een groot voordeel van OkCupid is dat je gratis berichten kunt sturen en ontvangen. Verder matcht het systeem u op basis van 15 tot honderden vragen. U dient wel de Engelse taal machtig te zijn. Aanrader, zeker als u niet wilt betalen. Lees onze review over OkCupid.

Rendez-Vous.be | Bezoek Website

Rendez Vous was een van de eerste datingsites in Belgie, en is al actief sinds 1997. Ze noemen zich dan ook met recht ‘online dating pioniers’. De site is zowel voor Nederlands- als Franstaligen te gebruiken. Rendez-vous heeft een simpele én uitgebreide zoekfunctie. Ook kunt u singles vinden die aansluiten op de ‘eisen’ die u aan een partner stelt op uw profielpagina. Lees onze review.

rendezvous banner

EliteMeetsBeauty.be | Bezoek Website

EliteMeetsBeauty.be is een datingsite waar sugardaddy’s en sugarbaby’s elkaar treffen. Rijke mannen en knappe dames dus, even kort door de bocht. De site deed tijdens de introductie in België flink wat stof opwaaien. Misschien heeft u al eens van Sugar Dating gehoord. Bij Sugar dating verwent de ene de ander financieel, met cadeautjes en/of etentjes. Hier kan maar hoeft geen seks tegenover te staan. Lees de review over Elite Meets Beauty.

rich meet beautiful banner

Victoria Milan | Bezoek Website

Victoria Milan, de datingsite voor affaires en vreemdgaan, is sinds kort ook in België actief. De datingsite is in veel Europese landen een groot succes. Victoria Milan is discreet en anoniem. ‘Herleef de passie – begin een affaire’, en het inschrijven is gewoon gratis. Opgericht door de Noorse eigenaar Sigurd Vedal is de datingsite voor overspel nu in de meeste grote Europese landen actief, en nu dus ook in België. Lees de review-pagina.

victoria milan banner

Datingsites Vergelijken loont

Dit zijn de bekendere datingsites van België, en we hopen dat u ze op deze manier goed kunt vergelijken. Op alle bovenstaande datingsites meldt u zich volledig gratis aan; na een proefabonnement kunt u beslissen of u een betaald abonnement wilt. Is dit niet het geval, bent u tot niets verplicht. Sommige sites, zoals SinglesPlace of OkCupid zijn helemaal gratis of in elk geval goed gratis te gebruiken.

Er zijn ook nog een aantal christelijke datingsites en gay datingsites. Die hebben we, omdat dit zo’n specifieke doelgroep is, niet in het overzicht gezet. Lees daar meer over op onze pagina over christelijke datingsites, of op de HoleBi-dating pagina. Daarnaast is er nog een overzicht van erotische datingsites. Kom je liever de ware in het echt tegen? Denk een aan een single reis.

Als er meer dan één datingsite is die u aanspreekt kunt u zich ook gewoon bij meerdere datingsites aanmelden. Deze kunt u dan rustig vergelijken en na verloop van tijd kunt u bepalen welke dating site het beste bij u past. Hopelijk helpt deze site u met datingsites vergelijken. Als u klachten hebt over bepaalde (al dan niet gratis) dating kunt u een review achterlaten. Veel succes met het datingsites vergelijken. En uiteraard met het daten op de datingsite van uw keuze.

Plaats een reactie