SecondLove.be

Second Love is een datingsite speciaal voor mannen en vrouwen die willen vreemdgaan. De meeste leden hebben dus al een relatie maar zijn op zoek naar een spannend avontuurtje of opwindende chat met een buitenstaander. Bezoek Secondlove.be.

second love logo

Lees onderstaande Second Love review voor meer informatie, of onderaan de ervaringen van (voormalig) leden van deze site.

Schrijf u nu gratis in bij SecondLove.be >>>

Wat is Second Love?

Secondlove.be is de eerste datingsite die puur op vreemdgaan en overspel is gericht, en biedt de mogelijkheid om discreet een affaire op te bouwen met iemand die ook overspel wil plegen. Bij de introductie deed deze vreemdgaan datingsite veel stof opwaaien, maar inmiddels lijkt die storm al jaren te liggen.

Echter is Secondlove ook populair onder mensen die in een relatie zitten en graag flirten met andere gebonden mannen of vrouwen. En niet per sé tot fysieke dates willen komen. Kortom: voor gebonden mensen die wat spanning buiten hun relatie zoeken. Hoe ver dit gaat moet ieder voor zich invullen. ‘Flirten is niet alleen voor singles!’ is hun motto.

SD leden zijn niet per sé ongelukkig met hun huidige relatie, maar hebben gewoon niet zo veel op met monogamie, of vinden het leuk online te flirten zonder dat daar echt lichamelijke intimiteit uit voortkomt. Nu wordt dit tegenwoordig natuurlijk ook veel via Tinder of een andere dating app gedaan.

Second Love website

Redenen voor Vreemdgaan

Sommige mannen en vrouwen die lid zijn van Secondlove of Tinder zijn dit dan ook met medeweten van hun partner; zij zien dit zelf dan ook niet als vreemdgaan. Discretie is verzekerd; foto’s ziet u alleen als u lid bent van de site. U kunt dus niet zomaar herkend worden.

Vaak is (seksuele) sleur of een gebrek aan aandacht een reden voor vreemdgaan. Als de sleur in uw relatie is opgetreden en u bent op zoek naar spannend of erotisch contact, kunt u de site eens bekijken. Alle nieuwe profielen worden bekeken en alleen ‘serieuze’ mannen en vrouwen krijgen toegang tot het ledengedeelte. Hoe dit exact beoordeeld wordt staat niet vermeld.

secondlove banner

Op het weblog van Second Love vindt u diverse artikelen over vreemdgaan en aanverwante thema’s, zoals seksuele fantasieën, ontrouw en geheimen voor de partner.

De eigenaar van SecondLove heeft nog een datingsite: Bilove, voor ‘bischierige vrouwen. Dames die dus benieuwd zijn naar intiem contact met een andere vrouw. Alleen voor vrouwen dus!

Verschillen tussen het gratis en betaalde lidmaatschap bij Second Love

Wat u wel en niet kunt doen met een gratis inschrijving staat in onderstaande tabel:

FunctieGratis LidmaatschapPremium Lidmaatschap
Profiel aanmaken
Onbeperkt toegang tot alle profielen
Ontvangen van berichten en winks
Zoeken in uw Regio
Chatten
Berichten lezen en verzenden
15 nieuwe contactverzoeken per dag
Onbeperkt bestaande contacten antwoorden
Knipogen versturen✅ (10 per dag)
15 Foto’s uploaden 
Foto’s alleen toegankelijk voor vrienden maken
Zoeken naar profielen met foto’s
Favorieten toevoegen
Alle openbare foto’s bekijken
Prive fotoalbums bekijken op uitnodiging
Onbeperkt profielen bekijken
Voorrang bij de Helpdesk
Hoger in Zoekresultaten

Wat kost Second Love?

Inschrijven is bij Second Love.be, de site voor vreemdgaan en overspel, altijd gratis; u kunt na wat rondkijken zien of deze datingsite wat voor u is. Gratis inschrijven verplicht u tot niets. De precieze kosten van Second Love bij een volledig abonnement? Die zijn als volgt:

LooptijdTotale KostenGemiddelde Maandkoste
1 maand€ 74,90
2 maanden€ 74,90 (aanbieding)€ 37,45
3 maanden€ 94,95€ 31,65
6 maanden€ 154,95€ 25,83

Net als Parship en Elite Dating een behoorlijk prijzige datingsite. En bij die sites krijgt men nog een test aangeboden.

Alleen serieuze vrouwen en mannen worden opgenomen in ons bestand. Tevens biedt datingsite Second Love een bruisende, veel bezochte chat voor snel en direct contact.

Aantal Leden

SecondLove is begonnen in Nederland en was daar meteen een succes. Binnen korte tijd werden maar liefst 30.000 mannen en vrouwen lid, en dit aantal is de afgelopen jaren gegroeid. Niet lang na de start van Secondlove in Nederland startte er ook een variant voor België, waar Vlamingen kunnen vreemdgaan of een affaire kunnen regelen. De Nederlandse Gereformeerde Politieke Partij SGP voerde fel campagne tegen de site.

Inmiddels is Second Love actief in nog veel meer landen: Brazilië, Portugal, de Verenigde Staten, Spanje, Argentinië, Uruguay en Mexico.

Schrijf u nu gratis in bij SecondLove.be >>>

Second Love App

Nee, er is helaas geen app beschikbaar. Niet voor iPhone en niet voor Android. Mocht dit veranderen dat vindt u dat hier terug.

Adres en bedrijfsinformatie

SecondLove / Brunique BV
Rotterdamseweg 183c
2629 HD Delft, Nederland
Website: www.secondlove.be
E-mail Adres: info@secondlove.nl
Telefoonnummer: +31 (0)10 7142266 (maandag, woensdag en vrijdag tussen 12-17)

parship banner

Klantenservice

Er is een tamelijk uitgebreide Help-sectie te vinden op de site waar de meeste vragen die kunnen opkomen wel beantwoord worden. Mocht uw vraag er niet tussenstaan kunt u contact opnemen met de klantenservice. In principe krijgt u binnen 24 uur antwoord, of in elk geval een indicatie wanneer u antwoord krijgt. Dit laatste bij lastige kwesties.

Een date site voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of avontuur zoeken.

Secondlove opzeggen

Alle betaalde lidmaatschappen worden automatisch verlengd indien u betaalt met Bancontact/ Mister Cash, tenzij u bij de initiële aankoop op de betaalpagina hebt aangevinkt géén automatische verlenging te wensen. Bij andere betaalmethoden wordt er niet automatisch verlengd.

Wilt u uw premium lidmaatschap van Second Love opzeggen? U doet dit door hen, na ingelogd te zijn, het feedback-formulier in te vullen en te verzenden. Na bevestiging is de opzegging rechtsgeldig en verwerkt.

Herroepingsrecht

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u de dienst hebt gekocht.

Vergelijkbare Datingsites

Ook in België sloeg deze datingsite snel aan. Als u op zoek bent naar een spannende date of sexcontact is dit de ideale site. De eigenaar van de datingsite vindt niet dat hij relaties ruïneert of vreemdgaan stimuleert; hij denkt dat deze site kan helpen de dagelijkse sleur te verjagen en saaie relaties weer nieuw leven in kan blazen.

Second Love was de eerste datingsite die echt mikt op mannen en vrouwen die willen vreemdgaan. Later zijn daar bijvoorbeeld C-date.be (lees ons artikel) en ook het Scandinavische Victoria Milan, waar je hier meer over kunt lezen bijgekomen. Een affaire beginnen is kennelijk hip. Ben je polyamorues? Kijk dan eens op PolyDating.eu.

We hebben ook nog een aparte pagina over erotische datingsites, maar hier zitten een hope fake profielen tussen.

Ervaringen met Second Love?

Heeft u al ervaringen met Secondlove? Laat dan uw review achter in de comments. Uw ervaring kan andere mannen en vrouwen helpen bij het kiezen van de juiste datingsite voor vreemdgaan, dus we zien nieuwe reviews graag tegemoet. Als u een ander type datingsite zoekt waar men gewoon single is, kunt u in het menu de grotere Vlaamse datingsites vinden.

7 gedachten over “SecondLove.be”

 1. Ik had een tijdje geleden al een account aangemaakt, maar aangezien je qua functies dan niet veel bent, toch maar door een promo een 2 maand abo genomen. Iedereen aangeschreven op een deftige manier die niet al te ver in mijn buurt woonde, een of twee reacties teruggekregen die me afscheepten.
  Denk nu niet dat ik een lelijke vent ben, dit valt dan wel wat tegen om daar 70+ euro voor te betalen.

  Beantwoorden
 2. Hello, ik ben een jonge zwarte man (29 jaar) oorspronkelijk uit de Franse Antillen. Ik ben open, gezellig, respectvol, vrouwvriendelijk, volwassen, hygiënisch en discreet. Ik ben op zoek naar een vrouw voor een discrete relatie. Voor meer informatie kunt u mij gerust contacteren.

  Beantwoorden
 3. Wil je een discrete relatie met mij ? 48j man, gehuwd maar not in love, 1,78cm, goed voorkomen.
  Ben je vrouw, plus of minus 46 of jonger, beetje kunstzinnig , sportief , houden van een wandeling langs het strand ? contacteer mij.

  Beantwoorden
 4. Ik zoek een joviale, nette vrouw tssn 35-45. Cuasual gekleed, geen rook, drugs of veel alcohol. We zien pas verder nà een toffe babbel op neutraal terrein. We hebben tijd: ik verken je graag rustig. Een LAT-relatie behoort tot de mogelijkheden. Ik heb mijn persoon-lijke ruimte en kan enkele uren in de namiddag of na 21u tijd vrijmaken. Ik ben 54, 1m68. Ik zing, hou van katten, modern art, Britse humor en m’n lichte moto. Ik woon tssn Lier en Diest. Liefde, toewijding en trouw zijn voor mij basiswaarden. Maar wat als je door de plotse handicap van je jonge partner al jaren geen dialogen etc. kan hebben? Als mantelzorger blijf ik verder voor mijn partner thuis zorgen

  Beantwoorden
 5. HALLO IEDEREEN.
  BEN JE OP ZOEK NAAR EEN VRIENDSCHAPSRELATIE OF KNUFFEL… EN MEER DAN BEN IK ER VOOR JOU. ZELF BEN IK 49 J UIT DENDERMONDE. BEN 1M70 EN 69 KG.

  HEB JE INTERESSE LAAT GERUST IETS WETEN.
  GRTJS

  Beantwoorden

Plaats een reactie