SecondLove.be

SecondLove is een datingsite speciaal voor mannen en vrouwen die willen vreemdgaan. Veel leden hebben al een relatie maar zijn op zoek naar een spannend avontuurtje met iemand anders. Secondlove.be is de eerste datingsite die puur op vreemdgaan en overspel is gericht, en biedt de mogelijkheid om discreet een affaire op te bouwen met iemand die ook overspel wil plegen.

Second love BelgieSDe leden zijn niet per sé ongelukkig met hun huidige relatie, maar hebben gewoon niet zo veel op met monogamie. Sommige mannen en vrouwen die lid zijn van Secondlove zijn dit dan ook met medeweten van hun partner; zij zien dit zelf dan ook niet als vreemdgaan. Discretie is verzekerd; foto’s zie je alleen als je lid bent van de site. U kunt dus niet zomaar herkend worden. Als de sleur in uw relatie is opgetreden en u bent op zoek naar spannend of erotisch contact, kunt u de site eens bekijken. Ook voor een spannende sexdate bent u bij Second Love aan het juiste adres. Bezoek de site Secondlove.be

Inschrijven is bij Second Love.be, de site voor vreemdgaan en overspel, altijd gratis; u kunt na wat rondkijken zien of deze datingsite wat voor u is. Gratis inschrijven verplicht u tot niets. De precieze kosten van Second Love? De prijs voor 2 maanden is € 69,95. Momenteel zijn er geen andere abonnementsvormen.

SecondLove is begonnen in Nederland en was daar meteen een succes. Binnen korte tijd werden maar liefst 30.000 mannen en vrouwen lid, en dit aantal is de afgelopen jaren gegroeid. Niet lang na de start van Secondlove in Nederland startte er ook een variant voor België, waar Vlamingen kunnen vreemdgaan of een affaire kunnen regelen.

Sites als Second Love

Ook in België sloeg deze datingsite snel aan. Als u op zoek bent naar een spannende date of sexcontact is dit de ideale site. De eigenaar van de datingsite vindt niet dat hij relaties ruïneert of vreemdgaan stimuleert; hij denkt dat deze site kan helpen de dagelijkse sleur te verjagen en saaie relaties weer nieuw leven in kan blazen. Second Love was de eerste datingsite die echt mikt op mannen en vrouwen die willen vreemdgaan. Later zijn daar bijvoorbeeld C-dating (lees ons artikel) en ook het Scandinavische Victoria Milan, waar je hier meer over kunt lezen bijgekomen. Een affaire beginnen is kennelijk hip.

Ervaringen met Second Love?

Heeft u al ervaringen met Secondlove? Laat dan uw review achter in de comments. Uw ervaring kan andere mannen en vrouwen helpen bij het kiezen van de juiste datingsite voor vreemdgaan, dus we zien nieuwe reviews graag tegemoet. Als u een ander type datingsite zoekt kunt u boven in het menu meer lezen over de grote Vlaamse datingsites.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 2.2/5 (6 votes cast)
SecondLove.be, 2.2 out of 5 based on 6 ratings

Comments

 1. HALLO IEDEREEN.
  BEN JE OP ZOEK NAAR EEN VRIENDSCHAPSRELATIE OF KNUFFEL… EN MEER DAN BEN IK ER VOOR JOU. ZELF BEN IK 49 J UIT DENDERMONDE. BEN 1M70 EN 69 KG.

  HEB JE INTERESSE LAAT GERUST IETS WETEN.
  GRTJS

 2. de_prins says

  59 jarige live, intelligente en sensuele man zoekt dame om samen de goede dingen van het leven te genieten.

 3. Dirk Van Kerckhoven says

  Ik zoek een joviale, nette vrouw tssn 35-45. Cuasual gekleed, geen rook, drugs of veel alcohol. We zien pas verder nà een toffe babbel op neutraal terrein. We hebben tijd: ik verken je graag rustig. Een LAT-relatie behoort tot de mogelijkheden. Ik heb mijn persoon-lijke ruimte en kan enkele uren in de namiddag of na 21u tijd vrijmaken. Ik ben 54, 1m68. Ik zing, hou van katten, modern art, Britse humor en m’n lichte moto. Ik woon tssn Lier en Diest. Liefde, toewijding en trouw zijn voor mij basiswaarden. Maar wat als je door de plotse handicap van je jonge partner al jaren geen dialogen etc. kan hebben? Als mantelzorger blijf ik verder voor mijn partner thuis zorgen

 4. Leonardo says

  Wil je een discrete relatie met mij ? 48j man, gehuwd maar not in love, 1,78cm, goed voorkomen.
  Ben je vrouw, plus of minus 46 of jonger, beetje kunstzinnig , sportief , houden van een wandeling langs het strand ? contacteer mij.

 5. Hello, ik ben een jonge zwarte man (29 jaar) oorspronkelijk uit de Franse Antillen. Ik ben open, gezellig, respectvol, vrouwvriendelijk, volwassen, hygiënisch en discreet. Ik ben op zoek naar een vrouw voor een discrete relatie. Voor meer informatie kunt u mij gerust contacteren.

 6. Ik ben Thomas een man van 25 sportief en op zoek naar vrouw van minimum 35 die weet wat ze wil…
  Contacteer mij!

 7. Ik had een tijdje geleden al een account aangemaakt, maar aangezien je qua functies dan niet veel bent, toch maar door een promo een 2 maand abo genomen. Iedereen aangeschreven op een deftige manier die niet al te ver in mijn buurt woonde, een of twee reacties teruggekregen die me afscheepten.
  Denk nu niet dat ik een lelijke vent ben, dit valt dan wel wat tegen om daar 70+ euro voor te betalen.

Speak Your Mind