50plusmatch.be

50plusmatch is een datingsite speciaal voor Belgische senioren. U vindt er voornamelijk 50 plussers maar ook veertigers zijn er vertegenwoordigd. 50plusmatch.be is de grootste datingsite voor ouderen van België. De leden zijn over het algemeen zeer serieus en hoger opgeleid, en willen graag nog op oudere leeftijd een leuke relatie of vriendschap opbouwen.

Het is geen site voor stilzittende ‘bejaarden’; deze datingsites kent voornamelijk actieve 50-plussers die midden in het leven staan. Bezoek 50plusmatch.be

Tijdelijke & Exclusieve Actie via datingbureau.be: 3 dagen volledig lidmaatschap bij 50plusmatch.be: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om 50plusmatch kosteloos te testen

52% van de leden is vrouw; 48% is van het mannelijk geslacht. Elke maand verwelkomt dit datingbureau ruim duizend nieuwe leden, keuze genoeg dus. U kunt eenvoudig een zoekprofiel aanmaken en onder andere aangeven in welke leeftijdscategorie u interesse hebt. Met 50plus match kunt u ook via een mobiele app daten, mocht u hier geïnteresseerd in zijn. Bezoek voor meer informatie de website 50plusMatch.be

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij 50plusmatch.

 • 1 maand: € 17.50
 • 3 maanden: € 35 (gemiddeld € 11.67 per maand)
 • 6 maanden: € 60 (gemiddeld € 10 per maand)
 • 1 jaar € 85 (gemiddeld € 7.08 per maand)

Inschrijven is evengoed altijd gratis; u kunt na wat rondkijken zien of deze datingsite wat voor u is. Het aanmelden verplicht u tot niets bij deze dienst voor dating voor 50 jaar en ouder. Check altijd de meest actuele abonnementsprijzen op de website zelf.

Senioren Dating 50plusmatchKwaliteit en service staan voorop: fake en inactieve profielen worden uit het bestand verwijderd, zodat u alleen geïnteresseerde en serieuze oudere mannen en vrouwen aantreft. De leeftijdscategorie 50 tot 55 vormt de grootste groep binnen 50 plus match, 35% valt binnen deze groep. Nog eens een derde van de singles is tussen de 55 en 60 jaar oud. Eén op de vijf is tussen de 60 en 65 jaar.4 van de 10 lieden van deze datingsite is hoger opgeleid.

Veel single senioren

België heeft momenteel ruim anderhalf miljoen singles, en in de hogere leeftijdscategorieën komen er hier steeds meer bij. 50 Plus dating is derhalve populair. Vooral het aantal weduwes en weduwnaars neemt toe, maar ook het aantal senioren dat nooit getrouwd is in hun leven is aan een opmars bezig. Deze datingsite voor senioren helpt deze mensen bij elkaar te brengen.

Bent u een actieve 50 plusser en op zoek naar een gezellige date? Dan is deze site zeker wat voor u. Heeft u al ervaring met 50plusmatch.be? Laat dan een review achter in de comments onder aan deze pagina. Niet te verwarren met 50 match plus, een andere dienst (50plusmatch). 50plus is het nieuwe veertig, dus ook internetdaten biedt voor deze groep veel nieuwe mogelijkheden.

Zoekt u toch een andere datingsite in België? Bovenaan en rechts vindt u links naar reviews van ander datingsites. Zo kunt u deze rustig vergelijken. Helaas hebben we naast 50plus match vooralsnog geen andere datingsites voor senioren besproken. Wel zou bijvoorbeeld Parship een optie kunnen zijn; deze wat duurdere datingsite trekt voornamelijk oudere alleenstaanden.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 3.3/5 (5 votes cast)
50plusmatch.be, 3.3 out of 5 based on 5 ratings

Comments

 1. Veerle vanhuyse says

  Zoek iemand om af en toe eens uit eten te gaan, naar een concert, dans of toneelvoorstelling of een mooie film.
  Ben gehuwd maar mijn echtgenoot zou liever zijn leven voor een deel apart verder uitbouwen.

  • ariane says

   Hey Veerle, ik zit in hetzelfde schuitje als jij. Ben getrouwd en sinds september wonen we elk zelfstandig,mijn man wil een pauze in onze relatie! Indien je eens wilt afspreken? Geen paniek, ben hetero 😉

 2. Joke Devriendt says

  Veerle,

  Ik zit ongeveer in dezelfde situatie, maar van mij mag het wel dat ietsje meer zijn. Hij wil liever gaan fietsen, dus ik neem het heft in eigen handen voortaan.

  • Hallo Joke,
   Ik las jouw reactie op een opmerking van Veerle op datingbureau.be .
   Het dateert al wel van augustus 2012, maar ben jij nog steeds op zoek naar iemand om mee af te spreken die iets ‘meer’ met jou wil doen dan op zichzelf gaan fietsen?
   Laat je mij eens weten waarnaar je echt op zoek bent?

   Groetjes,
   Pieter

 3. isabelle says

  coucou salut je suis isabelle je suis a le recherche d’un homme avec qui fait ma vie de femme

  Vertaling via Google Translate: hi hi ik ben isabelle Ik was op zoek naar de man die mijn leven maakt als een vrouw

 4. Annemie Sterckx says

  Ik heb me net lid gemaakt voor 6 maanden en ontvang een mail dat de duur van het lidmaatschap verdubbeld wordt op 2 en 3 juni. Hoe krijg ik dat in orde???

 5. Ik heb een master behaald in 1983, ik ben single, maar ik heb niet de minste intesie om ook maar via jullie website een contact te maken.
  Ik kan mij niet fatsoenlijk kleden, ik rook, ik drink, …….
  Gelieve Uw reclame op internet en TV stop te zetten.
  Mvg, zelfs niet gemeend

 6. Michel sels says

  Klassieke situaties van een mannelijk lid: eerst leg je contact met één of meerdre partners (dat moeten jullie zelf bepalen). Let al wel op de afstand ; want dat lijkt al snel een groot probleem te vormen. Na intensief gemail waarbij je elkaar rationeel goed aanvoelt komt het in het beste geval tot een meet&greet. Zeker geen “date”, dat is een level hoger.

  En dan komt de realiteit naar boven. Max, virtuele communicatie is niet zoals “in het echt”. De meeste vrouwen die ik al ontmoet heb waren echte experten, met vele dates en enkele relaties van ongeveer 1 jaar. Ik ken iemand op de site die zo al 10 jaar bezig is. Dat is haar vorm van sociaal contact en “outbraking from the isolatin.” Sorry, maar hier haak ik af. Liever naar een boerenkermis en er een hele avond met een dame drinken en dansen, en dan zal je op het eind véél meer weten over die persoon dan tientallen mails.

  Relaties op lange termijn zijn hier zeldzaam, en dit komt omdat we allemaal een overvolle rugzak dragen die de partner niet perse dragen wil. Een duurzame relatie smeed je op je +/- 25 jarige leeftijd , als je nog jong en fris bent en alles aankunt. 50Plussers dragen erg veel bagage, en ik ga niet beweren dat het niet kan, want ik geloof er nog zelf is, maar als je van beide personen alle puzzelstukjes naast elkaar legt zoals ze zijn (ook het financiële bij samenwonen- verminderd pensioen wegens niet alleenstaande), kan de beslissing verdomd moeilijk worden.

  Vriendelijke groeten,
  Mr_Mike

 7. Ik geloof dat het kan maar net zoals in het echte leven, lopen je échte matches niet dik. Het blijft een speld in een hooiberg ….. tenzij je een relatie ziet als medicijn tegen eenzaamheid maar daar doe ik niet aan mee.
  Wie niet waagt, niet wint. En zolang je jou treffer niet bent tegengekomen, kan je idd lange tijd op een dating site zitten. Niks mis mee. Getuigt naar mijn gevoel eerder van persoonlijkheid en weten wat je wil en niet wil. Je moet toch niet bij de eerste de beste blijven plakken ?
  Veel succes iedereen.

 8. Ik geloof helemaal niet in deze site.
  Er is iets mis met weet nog niet goed wat maar stuurt rare mails naar mij. Ik stop er mee

  • monica vandekerckhove says

   Hallo,

   Ik heb al heel wat meegemaakt op deze site op verschillende terreinen.
   Kunnen we misschien wat informatie uitwisselen?

 9. cyriel verbeken says

  Ben heel tevreden over deze site.
  Ik kan de site niet meer bereiken sedert vandaag. Denk dat ik kwaadwillig geblokkeerd ben aangezien voor de rest alles normaal werkt. Kunnen jullie mij helpen?

 10. Somers lucenne says

  ben vandaag ook weer op mijn beide voeten neer gekomen, ofwel zoeken de meeste mannen alleen maar seks,maar vandaag had ik iets heel anders, we chatten al 3 weken en alles liep goed , tot vanmorgen hij opeens geld vroeg dat was genoeg voor mij,en maar lange liefdesteksten sturen nou ik moet zeggen de verliefdheid was vanmorgen ineens over , meneer bleek ook nog niet te zijn wie hij beweerde te zijn, zit er nog wel iets goeds tussen ?

 11. claeys daniel says

  ik weet niet ik heb nog erg weinig vertrouwen. er is erg veel gebeurd in mijn leven zowel in mijn jeugd als in mijn wat oudere volwassen leven. ik heb geprobeerd om zo normaal mogelijk te zijn al hoewel dat voor mij niet te gemakkelijk is door de dingen van vroeger.

  Ik heb twee vrouwen gekend de ene jonger de andere nog jonger maar zij hebben wel de benen genomen. maar oke neen ik heb het geprobeerd en soms is het wel moeilijk om allen te zijn maar als ik alles opnieuw moet verwerken of moet mee maken dan is het beter zo.

  Nu ik ouder ben en steeds word heb ik wel met de gedachten gespeeld maar toch heb ik geen vertrouwen meer ik wou dat de wereld anders was maar het is nu eenmaal zo niet. nu geniet ik van mijn films en wanneer het mee valt eens een uit stap naar iets sommige mensen hebben nu eenmaal geluk en andere niet. je laten inschrijven voor zo een date site het is niet gratis het kost geld en de rest ja. het is goed voor mensen met geluk maar niet voor iemand als ik daar ben ik toch op gebied van omgang en zo te braaf en te gevoelig. en dat komt door wat ik in mijn jeugd heb meegemaakt.

  Ik ben zeker niet perfect zeker niet ik heb ook vele fouten gelijk iedereen. en ik heb het moeilijk om met onbekende mensen om te gaan zeker met een vrouw maar een site zoals dit?

  • Daniel,
   Ik ken het hele gedoe.
   De ene site is nog erger dan de andere. Maak er gewoon het beste van en kijk vooruit.
   Maak een gat in je rugzak dan valt het verleden er een voor een uit. Vergeet niet dat dat verleden je wijzer heeft gemaakt.

Speak Your Mind