Speeddaten.be

Als u geen zin (meer) hebt in datingsites en liever singles in het echt ontmoet, is SmartVibes / Speeddaten.be een interessant bedrijf. Zij organiseren namelijk evenementen voor singles, zoals speeddate-avonden.

speeddaten.be logo

Tegenwoordig werken ze onder de naam Speeddaten.be. Neem een kijkje naar de actuele events, of lees verder over de werkwijze van Speeddaten.be. De Franstalige variant is Flashdate.be

 Bekijk de Speeddating Events van SmartVibes >>

Wat is Speeddaten.be Speeddating?

Smartvibes organiseert speeddate-avonden in maar liefst 11 steden. Ze organiseren elk jaar ongeveer 240 speeddates. Gemiddeld levert elk event 1 vaste relatie op, en natuurlijk nog veel meer dates. De meeste deelnemers zijn hoger opgeleid, maar dit is geen vereiste.

Bij de samenstelling van de deelnemers wordt gekeken naar leeftijd. Bij aankomst staat de moderator klaar om u welkom te heten en consumptiebonnen te geven. Hij/zij leidt de avond in goede banen, en heeft antwoord op uw eventuele vragen.

Bij de speeddating events ontmoet u miniaal 7 single mannen of vrouwen. Gedurende gesprekjes van 7 minuten leert u de persoon tegenover u aan het tafeltje in het kort kennen. Na 7 minuten wordt er doorgeschoven; de heren gaan een tafeltje verderop zitten.

speeddaten.be website

7-minuten-gesprekjes

Zeven minuten lijkt misschien kort, maar zeg eens eerlijk: weet u vaak niet binnen een paar minuten al of u een klik heeft met iemand? Alle grote themas des levens zullen niet behandeld kunnen worden natuurlijk. Echter zijn uiterlijk, stem, lichaamstaal en andere zaken ook belangrijk.

Meestal is 7 minuten genoeg om te zien of er aantrekkingskracht en een voorlopige klik is. Of er meer is valt altijd nog uit te zoeken als u op date gaat! Of aan de bar na afloop van de avond, want vaak blijven deelnemers nog hangen.

speeddaten is een leuke, maar ook een veilige manier om nieuwe mensen te leren kennen uit jouw buurt en van jouw leeftijd en je hebt helemaal niets te verliezen

Als u iemand leuk vindt en dat is wederzijds, dan worden uw beider contactgegevens verstrekt. Zo kunt u samen een vervolgdate plannen. Bent u Nederlands of woont u dicht bij Nederland? U kunt ook bij onze noorderburen speeddaten, en wel via speeddaten.nl

Leeftijdscategorieën & Matchvragen

Speeddaten.be hanteer een aantal leeftijdscategorieën, zodat u singles treft die qua leeftijd in elk geval een beetje passen. De groepen zijn als volgt: 22-30 jaar, 30-40 jaar, 25-35 jaar, 27-37 jaar, 35-47 jaar, 40-50 jaar en 44-58 jaar. Zoals u ziet kunt u met sommige leeftijden in meerdere groepen vallen. U heeft dan meer keuze.

Vooraf aan een online speeddate vult u een lijst met 50 matchvragen in. Hieruit volgt een waarden- en karakterpatroon, die de organisatie helpt u beter te machten. Zie hier een voorbeeld:

waardenprofiel op basis van speddating matchvragen
voorbeeld van een waardenprofiel

Benieuwd wat voor mensen er zoals naar dit soort avonden gaan? Op de website houden ze statistieken mee met veel voorkomende beroepen, opleidingsniveau et cetera.

Speeddaten.be Speeddating Agenda

Op de website vindt u een duidelijk agenda, waarbij u ook in oogopslag ziet hoeveel plekken er nog zijn (m/v) en voor welke leeftijdsgroep het even bedoeld is. U kunt alle volzette avonden verlegen in de agenda, zodat er alleen evenementen overblijven waar nog plek voor u is.

smartvibes banner

Waar kan ik Speeddaten?

U kunt in elf verschillende steden gaan speeddaten. Dit zijn momenteel Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Kempen, Kortrijk, Leuven, Mechelen en Sint-Niklaas.

Bekijk de Speeddating Events van SmartVibes >>

Andere Single Evenementen

Naast offline speeddating biedt SmartVibes momenteel ook online speedding aan. Daarnaast organiseren ze regelmatig borrels en single-feesten. Deze SmartDrink en SmartParty evenementen zijn voor alle leeftijden vanaf 18 jaar, dus geen verschillende leeftijdsgroepen.

Bekijk de agenda van al hun events. Inschrijven kan via diezelfde website. Een andere leuke activiteit van dit bedrijf is HoptoDate, waarbij je meerdere bars bezoekt op 1 avond, en natuurlijk ook meerdere singles.

SmartVibes Single Reizen

Onder het label ‘SmartGlobe’ bood SmartVibes ook single reizen aan. Update: inmiddels zijn ze hiermee gestopt, sinds corona eigenlijk. Ook hier werden reisgroepen ingedeeld op leeftijd, en werd er getracht de man/vrouw-verhouding rond de 50-50 te laten zijn. De single reizen van SmartGlobe waren bedoeld voor hoger opgeleide singles. .

Wil je daten met hoger opgeleiden? Lees onze pagina over hoger opgeleiden dating. Voorbeelden van HBO+ datingsites zijn Match4me.be en Parship.be.

Het zou zeker niet verwonderlijk zijn dat je single vakantie veel meer dan mooie vakantieplaatjes oplevert. Je reisgenoten zijn ook vrijgezel, spontaan, hoger opgeleid en ietwat avontuurlijk. 

Bedrijfsinformatie & Contact Speeddaten.be

Speeddaten.be Onderdeel van SmartFlash BVBA
Bergendriesstraat 39
9160 Lokeren 
Website: www.speeddaten.be
E-mail Adres: info@speeddaten.be (voorkeur)
Telefoonnummer: 0471 – 730 372

match4me banner

SmartBeat Dating

SmartVibes heeft naast het speeddaten ook een eigen datingsite opgericht: SmartBeatDating.com. Via deze datingsite en -app leert u snel singels in uw eigen regio kennen. We schreven al een uitgebreide review over SmartBeat.

Deze site kent geen gratis abonnementsvorm. Dit klinkt nadelig, maar het voordeel is dat alle leden serieus met het daten bezig zijn. Ook zijn de profielen daardoor beter gevuld. Overigens is een abonnement op SmartBeat niet erg duur, en kan eenvoudig en maandelijks worden opgezegd.

Datingsites

Toch liever online iemand ontmoeten? Lees onze reviews over de datingsites Twoo of OkCupid.com. Of probeer dus SmartVibes’ eigen datingsite SmartBeatDating.com.

Ervaringen met Speeddaten

Hebt u reeds ervaring met speeddaten, al dan niet via SmartVibes? We vinden het leuk als uw uw speeddating ervaringen zou willen daten met andere lezers.

Vielen de singles die u trof mee of tegen? Was u zenuwachtig? Had u zich nog op een bepaalde manier voorbereid op de avond? Laat een comment achter met uw bevindingen. Als u voor het eerst op speeddate gaat, veel succes gewenst!

Plaats een reactie