Gleeden

Gleeden.com is een datingsite die gericht is op discreet contact voor met name gebonden mensen. Vernieuwend aan Gleeden is dat de site geheel gerund wordt door vrouwen. Deze site is dan ook gratis te gebruiken door vrouwen, en mannen worden eerst door het vrouwelijke team geëvalueerd.

Gleeden logo

Gleeden staat niet op zichzelf; de afgelopen jaren zijn er diverse sites opgericht die gericht zijn op het hebben van een affaire, of wat extra aandacht buiten uw relatie. Denk aan Victoria Milan, SecondLove en Ashley Madison. Gleeden heeft wel als enige dat extra vrouwelijke sausje.

Vrouwen daten dus gratis: voor mannen wordt een credit-systeem gehanteerd, maar ook mannen kunnen zich gratis inschrijven. No strings attached. Bezoek Gleeden.com, of lees verder in onze review

Schrijf u nu gratis in bij Gleeden.com >>>

Wat is Gleeden.com?

Gleeden is bedoeld voor mensen die naast hun (vaste) relatie behoefte hebben aan extra spanning en contact. Dit kan gewoon alleen online flirten zijn, maar ook affaires. Men zou het een internationale vreemdgaan datingsite kunnen noemen.

De site adverteert zichzelf als superveilig platform voor uw intieme geheimen. Veel hangt natuurlijk ook af van hoe voorzichtig u omspringt met uw wachtwoord 😉

Er wordt 24/7 streng gemodereerd. Mannen worden dus eerst ter evaluatie aan het damesteam voorgelegd, maar ook daarna wordt kwaliteit gewaarborgd.

Het doel van Gleeden is het bieden van een veilig en beveiligd platform waar mensen, of ze nu getrouwd, in een relatie of alleenstaand zijn, hun verlangen naar een buitenechtelijke affaire kunnen bevredigen. En mensen kunnen ontmoeten die dezelfde behoeften, verwachtingen en waarden delen, zonder te (hoeven) liegen over hun relatiestatus. Zo lezen we op de website.

Eva en de Appel

Een van de ‘e’s in het logo van Gleeden is een appel met hap er uit. Dit verwijst naar Eva in het paradijs, ook wel het Hof van Eden genaamd. De naam Gleeden is dan ook een samenvoegsel van het woord ‘Glee’ (lol, plezier) en Eden.

Welkom op Gleeden.com, de #1 datingsite voor discrete ontmoetingen! Of je nu op zoek bent naar een affair in jouw regio, of naar een minnaar/minnares ver weg wanneer je op vakantie bent, Gleeden heeft het juist platform om veilig in contact te komen met leden wereldwijd

Aantal Leden

Gleeden kent haar basis in de United Kingdom, maar inmiddels zijn ze in veel meer landen actief. Naast de 250.000+ leden in het Verenigd Koninkrijk zijn er ook leden in India, Frankrijk, Italië, Spanje en Turkije.

In 2019 waren er wereldwijd ruim 5 miljoen mensen lid. Dit zijn de laatste cijfers die ik kon vinden, alhoewel momenteel op de index het getal 7.7 miljoen te lezen is. Hoeveel daarvan Belgen zijn is onbekend.

De spraakmakende datingsite is in diverse internationale media ter sprake gekomen, zoals CNN, The New York Times, CNBC, en damesbladen ELLE en Cosmopolitan.

Wist u dat..? Gleeden een internationale gemeenschap is die beschikbaar is voor gehuwde mensen in meer dan 150 landen over de hele wereld. Reist u naar Londen, Dublin, New Delhi, Hong Kong of zelfs Singapore? Waarom profiteert u niet van nieuwe, opwindende, ongeoorloofde ontmoetingen?

Gleeden App

Hoewel de website goed responsive is en u dus prima in de browser op uw mobiel kunt daten, is de Gleeden app nog praktischer. Uiteraard is deze er voor zowel iPhone als Android-toestellen. U downloadt de app in de Apple App Store of de Google Play Store.

U kunt trouwens het Gleeden-app icoon op uw telefoon vervangen door een meer discrete knop 🙂 Als u in de app bezig bent en er komt onverwacht iemand binnen die niet mag weten dat u op Gleeden actief bent, dan schudt u snel met uw telefoon en de app wordt snel automatisch afgesloten! Handig voor stiekemerds.

Gleeden app

Wist u dat….

In de persmap van Gleeden lezen we wat grappige maar verder niet wetenschappelijk onderbouwde wist-u-datjes:

  • 52% van de vrouwen en 57% van de mannen zouden al eens tijdens een zakenreis vreemd zijn gegaan.
  • 17% van de ontrouwe mannen hebben een aparte bankrekening die ze gebruiken voor hun affaire (restaurants, hotels, cadeautjes et cetera)
  • 7 van de 10 vrouwen die zijn vreemdgegaan zouden dit (o.a.) gedaan hebben omdat hun man te weinig taken in en rond het huishouden uitvoeren. (is dit echt zo’n belangrijke reden om vreemd te gaan…?)
  • 67% van de vrouwen gaat vreemd omdat ze seksueel niet (meer) bevredigd worden door hun man of vriend (valt dit onder het verzaken van taakjes 😉 )
  • 31% van de vrouwen die wel eens vreemdgaan zouden dit al eens gedaan hebben met een buurman! Lijkt me sterk maar goed!
  • 46% van de vreemdgangers komt uit een gezin waarin 1 van beide ouder ook vreemd ging.
  • Van alle Europeanen hebben de Britten het meeste spijt van hun bedrog: 80%
  • 4 van de 10 vrouwen vinden dat flirten met een vreemde hen helpt om de intimiteit met de eigen parter te verdiepen.

Niet kapotchecken allemaal dit.

Schrijf u nu gratis in bij Gleeden.com >>> 

Verschillen gratis account en account opgewaardeerd met credits

Als u credits koopt kunt u meer dan met het kosteloze account. Dit zijn de verschillen:

FunctieZonder CreditsMet Credits
Registreren op Gleeden
Profiel aanmaken
Profielen bekijken
‘Public Books’ bekijken
Crushes sturen
Leden favoriet maken
Berichten sturen
Ontvangen berichten lezen
‘Private Books’ bekijken

Wat kost Gleeden.com?

In tegenstelling tot de meeste andere (casual) datingsite is er geen abonnementsvorm op Gleeden. De site werkt op basis van credits en heeft geen langetermijnverbintenis.

U geeft alleen uit wat u verbruikt. Dankzij dit kredietsysteem kan elk lid alleen de kredieten kopen die hij of zij nodig heeft, zonder enige verplichting. U laadt uw tegoeden op wanneer u maar wilt.

Er zijn momenteel 3 verschillende ‘credit packs’. De kosten hiervan zijn alleen zichtbaar als u ingelogd bent en variëren nogal eens. ZO zijn er af en toe aanbiedingen en acties.

Credit PackAantal CreditsKosten
Discovery Pack25 creditsprijzen variëren
Seduction Pack100 creditsprijzen variëren
Temptation Pack400 creditsprijzen variëren
de kosten van de verschillende credit packs

Met credits kunt u een gesprek openen (5 credits) of een eerste bericht lezen dat een member u heeft gestuurd (3 credits). De berichten die uit dat gesprek voortvloeien zijn gratis. Ook voor een chatsessie starten 4) of beantwoorden (3) betaalt u uit uw credit pack saldo. Al deze services zijn voor vrouwen sowieso gratis!

Datingsites met creditsystemen zijn in Nederland en België regelmatig een beetje dodgy is mijn ervaring.

Adres en bedrijfsinformatie

Gleeden.com
Blackdivine LLC – 60 broad Street Suite 3502
New York, NY 10004, USA
Website: www.gleeden.com
E-mail Adres: support@gleeden.com

Klantenservice

Onder de sectie ‘Q & A’ vindt u mogelijk antwoord op eventuele vragen. Als u de klantenservice wilt bereiken gaat dat het makkelijks via een e-mail naar de Client Services department: support@gleeden.com.

Alternatieven voor Gleeden

Zoals we aan het begin van het artikel al zeiden zijn Victoria Milan, SecondLove en Ashley Madison ook datingsites die bedoeld zijn voor een affaire. Over Victoria Milan en Secondlove schreven we al eens een eigen pagina; die vindt u respectievelijk hier en hier.

Ervaringen met Gleeden.com

Bent u al lid (geweest) van deze internationale datingsite? Dan lezen we graag terug wat uw bevindingen zijn. Help andere lezers met een korte review.

Plaats een reactie