Hoger Opgeleiden

Dating voor hoger opgeleiden: er is een aantal sites en apps dat zich expliciet richt tot de hoger opgeleide single. Op deze pagina zetten we deze datingsites voor u op een rijtje.

Match4me.be

Match4me, dating voor hoger opgeleide singles, is al jaren in Belgie actief. Match4me is begonnen in Nederland, maar inmiddels uitgewaaierd over Vlaanderen en enkel Scandinavische landen. De site si dus succesvol, ook getuige de succesverhalen die op de website te lezen zijn.

Wij bieden een platform voor hogeropeleiden waar singles gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten, online of tijdens een van onze activiteiten die aansluiten op jouw interesses.

Ook hier worden alle profielen handmatig doorgelicht, althans bekeken. Dit om fakers buiten de deur te houden. Match4me.be heeft een aantal leuke feature, zoals Things2share, een blog,

logo match4me

Inschrijven is gratis, maar er zijn ook betaalde abonnementsvormen. Voor een maand betaal je ongeveer 30 euro, maar bij een halfjaar-abonnement zakt die prijs naar 15 euro per maand. Match4me.be kent een herroepingsrecht. Overigens is de 50plus datingsite 50plusmatch.be van dezelfde eigenaar.

Schrijf u nu gratis in bij Match4me.be >>> 

Elite Dating Hoger Opgeleiden Dating

Bij Elite, Dating voor hoger opgeleiden, draait het om kwaliteit in plaats van kwantiteit. Ook hier maakt u net als bij Parship een persoonlijkheidstest. ‘Wetenschappelijke Matchmaking’, noemen ze dit bij EliteDating.be.

U gaat dus niet eindeloos bladeren door profielen (zelf vind ik dit overigens wél prettig, maar ik ben dan ook van de swipi-generatie). In plaats daar van krijg u elke dag 3 tot 7 partnervoorstellen voorgeschoteld.

elite dating voor hoger opgeleiden screenshot

Als u interesse hebt in een of meer van deze ‘passende singles’ kunt u in contact treden met hen. Deze datingsite is bedoeld voor serieuze singles die op zoek zijn naar een echte, duurzame relatie. Hun leden zijn veelal professionals met ambities en de nodige levenservaring. Ook over Elite Dating krijgen we overigens klachten binnen.

Meer dan 90% van onze leden is 30+ en meer dan 70% van onze leden heeft een universitaire opleiding afgerond, alle singles zijn serieus op zoek naar een gelukkige relatie.

Schrijf u nu gratis in bij Elite Dating >>> 

e-Matching.nl

Nederlandse datingsite, maar wellicht interessant voor Vlaamse singles die in het grensgebied wonen. e-Matching is de oudste datingsite voor hoog opgeleide singles van Nederland. ‘Durft u het aan?’ is hun motto.

e-matching voor hoger opgeleiden

Sinds het dating-app-geweld profileert e-Matching nog eens extra als een site voor duurzame, échte relaties.

De abonnementskosten van e-Matching.nl zijn behoorlijk schappelijk, zeker in vergelijking met Elite Dating en Parship. In tegenstelling tot die twee laatstgenoemde datingsites is e-Matching géen matchmaking-stie. U gaat zelf aan de hand van uw zoekcriteria op zoek naar profielen die u aanspreken. Geen voorgestelde partners dus. Persoonlijk vind ik dit veel prettiger.

Geen One Night Stands, ONS, Friends With Benefits. e-Matching: vaste relaties voor hoger opgeleiden.

Bij e-matching worden profielen vóór ze online komen handmatig gecontroleerd, en ze hebben een aardig blog waar date-vragen worden behandeld. Wilt u hulp bij het optimaliseren van uw dating-profiel? Dat kan ook, tegen betaling weliswaar.

Schrijf u nu gratis in bij e-Matching >>>

The Inner Circle

Dating app gericht op succesvolle, carrièregerichte, stadse 20ers en 30ers. Deze app is zeker niet voor iedereen.

inner circle logo

Je treft er een bepaald publiek dat u moet liggen. Leden van The Inner Circle wonen met name in de grote steden, en hebben een kosmopolitisch karakter. Deze dating app voor hoger opgeleiden is met name populair in Nederland.

Inner Circle is gericht op ontmoetingen, en niet op eindeloos geswipe en gechat. In je profiel geef je bijvoorbeeld aan wat je hotspots (cafes, filmhuizen, theaters, restaurants) zijn waar je graag komt. Ook zijn er Inner Circle borrels en kun je elkaar treffen op aanstaande vakantie-bestemmingen.

It’s time to stop swiping and start meeting. Discover the dating app for people who are serious about getting together

U kunt de app gratis downloaden, en zonder betaald abonnement is The Inner Circle best bruikbaar. In tegenstelling tot veel andere datingsites kunt u gewoon berichten sturen en ontvangen. Wel is het lastiger te zien wie u leuk vinden, en zijn er een paar andere opties die alleen voor betalende leden zijn.

Als u zich aangetrokken voelt tot de urban hoger opgeleide doelgroep van The Inner Circle is deze dating app zeker het proberen waard. Er is ook een kortlopend betaald-abonnement dat vriendelijk geprijsd is. Na die proefperiode lopen de abonnementskosten op.

Schrijf u nu gratis in bij Inner Circle >>>

Parship.be

Parship is een matchmaking website, die gebruik maakt van een uitgebreide test. Alle nieuw aangemelde leden maken deze persoonlijkheidstest.

parship.be

Parship stelt op basis van de testresultaten potentiële partners voor. Het aanmelden en het maken van de partner-test is gratis voor alle nieuwe leden.

Deze test evalueert uw karakter en wat u zoekt in een relatie / partner. Neem even rustig de tijd, want het is een uitgebreide test en het zorgvuldig invullen kost wat tijd. Je zou kunnen zeggen dat Parship het omgekeerde biedt van de ‘swipe culture’ die we tegenwoordig kennen van Tinder en Happn.

Parship stelt niet zomaar singles aan elkaar voor: hiervoor gebruiken we het Parship-principe. Een unieke methode die matcht op basis van persoonlijkheidskenmerken die essentieel zijn voor een harmonieuze relatie.

Parship schrijft op haar site dan 76% van haar leden hoger opgeleid is, en 38% zou er een relatie vinden. Vooral dat laatste percentage lijkt me erg hoog.

Wij ontvangen op datingbureau.be ook diverse klachten over Parship. Deze staan verzameld onderaan de review-pagina. Zie onder.

Schrijf u nu gratis in bij Parship.be >>>  

Happn

Happn is een dating-app (en heeft geen site) die met name door jonge singles in de grote steden worden gebruikt. Dit is in Nederland het geval althans; in steden als Rotterdam, Utrecht, Groningen en Amsterdam, typische studentensteden dus, wordt Happn veel gebruikt onder studenten.

happn logo

Of dit ook geldt voor Vlaamse studenten weet ik eigenlijk niet. Als iemand weet of Happn veel wordt gebruik in bijvoorbeeld Leuven, Brussel, Gent en Antwerpen hoor ik het graag.

Met de Happn app zie je singles bij u in de buurt, of die uw pad hebben gekruist. Verder werkt het redelijk hetzelfde als Tinder. Als 2 singles elkaar beiden ‘liken’ kunnen ze gaan chatten. Happn is zonder betaald abo goed te gebruiken. Als u wel betaalt kunt u bijvoorbeeld zien wie u geliked hebben. Download Happn voor iPhone of Android.

 Now with happn, you can find the people you cross paths with, and seize the opportunity!

Is er een groot verschil met algemene datingsites?

Verschillen datingsites voor hoger opgeleiden nou heel erg van sites als Meetic ? Dat valt wel mee. De marketing is gericht op een niche-publiek, maar de werking van de sites is vaak min of meer hetzelfde. Ook op Meetic vind je hoger opgeleiden, en ook op Elite Dating vind je praktisch opgeleiden.

Hoe lang zullen datingsites voor hoger opgeleide singles nog bestaan?

Omdat datingsites steeds meer klandizie verliezen aan gratis dating apps, en deze apps juist met name door hoger opgeleide goed gevonden en gebruikt worden, is het maar de vraag hoe lang dit type datingsites nog zal bestaan.

Tuurlijk, vele singles proberen Tinder of Bumble of een andere dating apps en een groot deel druipt teleurgesteld weer af. Maar of zijn dan (terug) zullen komen tot dure sites als Elite Dating of Parship is zeer de vraag.

Tot zover ons overzicht van datingsites voor hoger opgeleiden. Over drie van bovenstaande sites schreven we ieder al een uitgebreide reviews. Deze kunt u natuurlijk ook lezen. Meer info over Match4me, Parship en Elite Dating.

Plaats een reactie