Maatjemeer-Match.be

Omdat veel volslanke vrouwen (en mannen) op gewone datingsites nog wel eens te maken kunnen krijgen met vervelende opmerkingen schrijven zij zich minder snel in op een datingsite. De dienst Maatjemeer-Match zag de vraag naar een site voor dikke mensen en het resultaat mag er zijn. Bij maatjemeerm-match.be vind je volle, jonge of rijpe vrouwen, maar ook dikke mannen of mannen die wel houden van een maatje groter. Een stevig postuur is op deze site volledig geaccepteerd, en zelfs een pré. Inschrijven en rondkijken op deze site is helemaal gratis! je kunt ook gewoon de foto’s van dikke vrouwen en stevige mannen bekijken. Bezoek de site www.maatjemeer-match.be

Kosten van een volledig betaald Lidmaatschap bij MaatjeMeer-Match.be.

Aanmelden kost u niets.

  • 15 dagen VIP-toegang voor €15,99 (=140 Credits)
  • 30 dagen VIP-toegang voor €27,99 (=300 Credits)
  • 90 dagen VIP-toegang voor €59,99 (=900 Credits)
  • 180 dagen VIP-toegang voor €99,99 (=1800 Credits)

Inschrijven is dus gratis en er zijn geen verplichtingen. Met een kosteloos lidmaatschap kun je gewoon alle foto’s bekijken en zien of er dikke vrouwen of mannen zijn die op jouw volle enthousiasme kunnen rekenen. Een echt abonnement nemen kan altijd nog.

dikke vrouwen datingAls je valt op dikke vrouwen (en het is ongelooflijk hoe veel mannen stiekem een voorkeur hebben voor een rubensvrouw) dan zit je op deze datingsite goed. Let wel: het is absoluut geen sexdating site! Als je op zoek bent naar louter seks met volle dames dan ben je hier aan het verkeerde adres. Dit is een site voor rubensdating, dus voor singles die graag op een extra kilootje meer vallen.

Online daten met dikke vrouwen

Maar voor gezelligheid, chatten, berichtjes sturen en een echte date op locatie zit je hier gebakken. Val je op een maatje meer? Twijfel dan niet en give it a try: online daten is ook voor jullie bedoeld. Ook rijpe dikke vrouwen die het lekker vinden om met een dikke man te knuffelen doen er goed aan hier een kijkje te nemen. Net als in Nederland neemt het aantal mensen met overgewicht steeds maar toe. Op een gegeven moment is een datingsite voor dikke mensen misschien wel overbodig. Mannen zijn vaker te zwaar dan vrouwen maar veel scheelt het niet. Indien een dame eenmaal te zwaar is is ze vaak ook écht heel veel te zwaar.

De prijzen van deze dienst zijn vrij redelijk in vergelijking met veel andere datingsites. MaatjeMeer-Match.be is onderdeel van het Safe Dating Network. Val jij op dikkere dames en ben je al lid geweest van deze site? We horen graag wat jouw ervaringen zijn met deze dienst. Wat zijn de min- en pluspunten? Je kunt hier onder een reactie acter laten; wees zo volledig mogelijk als je een review schrijft. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan gratis in bij www.maatjemeer-match.be voor dikke vrouwen.

Heb je een dikke vrouw of man gevonden en zijn jullei al langere tijd samen dan vinden we het leuk als jullie een reactie achterlaten. Ook ervaringen met deze datingsite zijn welkom, dus laat een review achter over Maatjemeer-match in de comment-sectie.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 4.3/5 (1 vote cast)
Maatjemeer-Match.be, 4.3 out of 5 based on 1 rating

Comments

  1. richard sys says

    hou van mollige dames en 50 plussers

Speak Your Mind