Maatjemeer-Match.be

Omdat veel volslanke vrouwen en mannen op gewone datingsites nog wel eens te maken kunnen krijgen met vervelende opmerkingen schrijven zij zich naar verluidt minder snel in op een datingsite.

logo maatjemeer-match.be

Dat is de gedachte tenminste achter de oprichting van Maatjemeer-Match, een datingsite voor volslanke mensen. De Plus Size datingsite is jaren geleden opgericht en eigenlijk wat uit de tijd. Inschrijven is gratis. Bezoek MaatjeMeer-Match.be.

Lees ook onderstaande review, en de reactie van (voormalig) leden van deze datingsite.

Schrijf u nu gratis in bij MaatjeMeer-Match.be >>>

Wat is MaatjeMeer-Match.be?

De dienst Maatjemeer-Match zag de vraag naar een site voor dikke(re) mensen en het resultaat mag er zijn. Bij gewone datingsites moet men vaak het gewicht invullen. Dat wordt niet altijd als prettig ervaren.

Bij maatje-meer-match.be vindt u vollere vrouwen en mannen, maar ook juist mannen en vrouwen die wel houden van een maatje groter. Rubensdating dus.

volslanke mensen datingsite

Een stevig postuur is op deze site volledig geaccepteerd, en zelfs een pré. Inschrijven en rondkijken op deze site is helemaal gratis. U kunt ook gewoon de foto’s bekijken van leden na een inschrijving.

Natuurlijk zijn er ook veel vollere singles te vinden op ‘gewone’ datingsites zoals Meetic.

Online daten met volslanke vrouwen of mannen

Voor gezelligheid, chatten, berichtjes sturen en een echte date op locatie zit u hier gebakken. Valt u op een maatje meer? Twijfel dan niet en give it a try.

Net als in Nederland neemt het aantal mensen met overgewicht steeds maar toe. Op een gegeven moment is een datingsite voor dikke mensen misschien wel overbodig. Mannen zijn vaker te zwaar dan vrouwen maar veel scheelt het niet.

Schrijf u nu gratis in bij MaatjeMeer-Match.be >>>

De prijzen van deze dienst zijn vrij redelijk in vergelijking met veel andere datingsites. MaatjeMeer-Match.be is onderdeel van het Safe Dating Network, een heel netwerk van (niche) datingsites.

Als u valt op dikke vrouwen (en veel mannen hebben stiekem een voorkeur hebben voor een rubensvrouw) dan zit u op deze datingsite goed. En andersom ook natuurlijk.

Let wel: het is absoluut geen sexdating site! Als u op zoek bent naar louter seks dan bent u hier aan het verkeerde adres. Kijk daarvoor op deze pagina. Dit is een puur site voor rubensdating, dus voor singles die graag op een extra kilootje meer vallen maar wel op zoek zijn naar een relatie.

Maatjemeer-Match.be biedt volslanke singles de mogelijkheid op zoek te gaan naar de ware liefde. Maatjemeer-Match.be richt zich als datingsite op volslanke mensen.

Aantal Leden

Hoeveel leden deze rubensdating website heeft staat niet vermeld. De site maakt deel uit van een groter netwerk (daarover verderop meer info) maar ook daarvan is onbekend hoeveel leden er zijn. Ik vermoed dat puur deze site niet erg veel (betalende) leden heeft.

Verschillen Betaald en Gratis Abonnement

Of u een betaald account heeft of VIP-toegang maakt een groot verschil. In onderstaande tabel hebben we dit inzichtelijk gemaakt:

FunctieGratis AccountVIP-toegang
Gratis profiel aanmaken✅ ✅ 
Door profielen browsen✅ ✅ 
FotoZapper gebruiken✅ 
FotoZapper matches zien✅ ✅ 
Verzonden berichten altijd leesbaar✅ 
Knipogen sturen✅ ✅ 
Tekstberichten sturen✅ 
Foto’s uploaden✅ ✅ 
Hoofdfoto van profiel zien✅ ✅ 
Overige foto’s zien✅ 
Laatste bezoekers bekijken✅ 
Berichten lezen✅ 

Kosten van een volledig betaald Lidmaatschap bij MaatjeMeer-Match.be.

Om berichten te kunnen sturen op MaatjeMeerMatch, toch wel het belangrijkste op een datingsite, heeft u niet genoeg aan het gratis abonnement. Zoals op de meeste sites moet u daar voor betalen, en bij MaatjeMeer-Match.be heet dit ‘VIP-toegang’. De kosten zijn op moment van schijven als volgt:

VIP-toegangTotale KostenGemiddelde Maandkosten
1 maand€ 24,99
2 maanden€ 39,98€ 19,99
4 maanden€ 59,96€ 14,99

Inschrijven is dus gratis en er zijn geen verplichtingen. Met een kosteloos lidmaatschap kunt u gewoon alle foto’s bekijken en zien of er dikke vrouwen of mannen zijn die op uw volle enthousiasme kunnen rekenen. Een echt abonnement nemen kan altijd nog op een later moment.

banner maatje meer match.be

MaatjeMeer-Match.be App

Deze plus size datingsite heeft geen eigen app. De site zal daar waarschijnlijk ook te klein voor blijven. Als u graag via een app wilt daten, bekijk dan onze pagina over apps. Zeker op Tinder zijn veel plus size singles te vinden.

Adres en bedrijfsinformatie

Deze site is onderdeel van Safe Dating Networks, een handelsnaam van Amazing Bits.
Kerkenbos 1057c, 6546 BB Nijmegen
Website: www.maatjemeer-match.be
E-mail: geen, via reactieformulier
Telefoonnummer: geen

Safe Dating Networks

Om de concurrente aan te gaan met de ‘grote jongens’ als Parship en Lexa/Meetic bedacht de Nederlandse oprichter van Amazing Bits / Safe Dating Networks dat het een goed idee zou zijn zich te richten op kleinere, specifieke doelgroepen. Na het uitrollen van verschillende sites in Nederland volgden ook .be versies.

Het bedrijf richt zich op de exploitatie van een netwerk van kwalitatief hoogwaardige niche dating websites. Hier onder ook datingsites voor alleenstaande ouders (alleenstaande-mamas.be en alleenstaande-papas.be) en alleenstaande senioren (seniorengeluk.be).

Let op: als u zich inschrijft op één van de Safe Dating Networks sites is uw datingprofiel standaard ook vindbaar op andere sites uit het netwerk, zoals bovenstaande en Metjou.be.

Als u dit niet wenst moet u dat zelf uitvinken. De instelling “zoeken en gevonden worden op partnersites” staat namelijk standaard ingeschakeld

Klantenservice

De site heeft een goede en volledige sectie met Veelgestelde Vragen. Mocht u desalniettemin een vraag hebben die u wilt stellen kan dit via het contactformulier.

MaatjeMeer-Match opzeggen & account verwijderen

Uw MaatjeMeer-Match abonnement stopzetten of uw account verwijderen doet u als volgt:

 • Zorg dat u ingelogd bent
 • Ga vervolgens naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina
 • Klik vervolgens op ‘Account’.
 • Klik daarna op het tabblad ‘Uitschrijven’ en volg de aangegeven stappen
 • Uw profiel en alle data worden verwijderd. U bent niet meer vindbaar en er wordt geen (eventuele) restitutie gegeven mocht u nog een VIP-account hebben lopen

U kunt ook uw profiel tijdelijk verbergen, bijvoorbeeld omdat u met iemand aan het daten bent. Dit doet u als volgt:

 • Zorg dat u ingelogd bent
 • Ga naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina
 • Ga vervolgens naar ;Instellingen’.
 • Op het tabblad ‘Voorkeuren” kunt u de optie ‘Profiel zichtbaar voor anderen’ aanvinken
 • Klik vervolgens op ‘Opslaan’
 • Uw profiel is nu onzichtbaar. Op dezelfde pagina kunt u naderhand uw profiel weer zichtbaar maken.

Wil u alleen uw betaalde abonnement stoppen maar uw profiel niet verbergen of definitief verwijderen? Doe dan het volgende:

 • Zorg dat u ingelogd bent
 • Navigeer naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina
 • Ga vervolgens naar ‘Account’. Op het tabblad ‘Account-status’ klikt u op de knop ‘Abonnement stoppen’.
 • Klik vervolgens op ‘Bevestig’ en uw abonnement wordt stopgezet zodat deze niet automatisch verlengd wordt
 • U behoudt wel gewoon uw VIP-toegang voor de resterende periode dat uw VIP-toegang nog geldt

Bij ons vind je geen chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is ons motto.

Alternatieve Plus Size Datingsites

Dit is zo een niche-datingsite dat er weinig alternatieven zijn. Een site die dat zeker wel is is Rubensdating.com. Deze plus size datingsite richt zich ook expliciet op volslanke Belgische (en Nederlandse) singles.

U zou verder de reviews van de grotere datingsites Meetic en Rendez-Vous kunnen lezen.

Ervaringen met MaatjeMeer-Match.be

Heeft u een volslanke vrouw of man gevonden en zijn jullie al langere tijd samen dan vinden we het leuk als jullie een reactie achterlaten. Ook ervaringen met deze datingsite zijn welkom, dus laat een review achter over in de comment-sectie.

We horen namelijk graag wat jouw ervaringen zijn met deze dienst. Wat zijn de min- en pluspunten? U kunt hier onder een reactie achter laten; wees zo volledig mogelijk u een review schrijft.

1 gedachte over “Maatjemeer-Match.be”

Plaats een reactie