RichMeetBeautiful.be

RichMeetBeautiful.be is een datingsite waar sugardaddy’s en sugarbaby’s elkaar treffen. In de regel komt het er op neer dat jonge, aantrekkelijke vrouwen hier een heer van niveau kunnen vinden, en andersom.

Meer in algemene zin is RichMeetBeautiful.be een ‘online sociaal netwerk voor volwassen mannen en vrouwen boven de 18 jaar die een wederzijds voordelige relatie zoeken voor beide partijen. Elke succesvolle relatie wordt gemeten in hoe succesvol de partners elkaars emotionele behoeften en relatiewensen vervullen.’

De site deed tijdens de introductie in België flink wat stof opwaaien, maar daarover later meer. Het aanmelden bij RichMeetBeautiful.be is gratis

richmeetbeautiful.be

Inschrijven

Het inschrijven is bij deze datingsite dus weliswaar gratis, maar voor een volledig (Premium) abonnement moet wel betaald worden. De prijzen vindt u verderop deze pagina.

Bij het aanmelden worden u de standaard zaken gevraagd als uw geslacht, leeftijd en of u een sugarbaby, sugar daddy of sugar mama zoekt. Detail, ook naar uw financiële levensstijl wordt gevraagd. Zo kunt u bijvoorbeeld de op selecteren ‘Ruim Voldoende (10.000EU/maand). Zie bijlage. Of dit gaat om uw gehele inkomen of wat u maandelijks bereid bent in uw sugar-relatie te investeren is onduidelijk. Wij hopen het eerste uiteraard! Hier na ontvangt u een bevestigingsmail.

Een dag later hebben we al de eerste knipogen en bezoeken op ons profiel te pakken. Verdacht, want we hebben ons profiel niet eens ingevuld, laat staan een foto geplaatst. Goede kans dat deze ‘knipogen’ en ‘interesseberichten’ lokkertjes zijn. Om te zien wie er naar je geknipoogd heeft of om inkomende berichten te lezen moet je namelijk al betalen. En de kosten zijn niet misselijk, zie onder.

rich meet beautiful image

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij Richmeetbeautiful

  • 1 maand € 59.99
  • 3 maanden € 49.99 per maand (u bespaart 17%)
  • 6 maanden € 39.99 per maand (u bespaart 33%)
  • 12 maanden € 29.99 per maand (u bespaart 50% ten opzichte van het maandabonnement)

Richmeetbeautiful.be in de media

Klachten over Richmeetbeautiful

Bedrijfsinformatie

Richmeetbeautiful Holding Ltd (zelfde eigenaar als Victoria Milan)
The Plaza Commercial Centre, Level 8, Suite 5, Bisazza Street
Sliema
SLM 1640 Malta
Website: www.richmeetbeautiful.com/nl
e-mail: support@richmeetbeautiful.com

Ervaringen met Richmeetbeautiful

Wellicht zijn er lezers van datingbureau.be die al lid zijn of zijn geweest van RichMeetBeautiful.com. We zijn benieuwd naar uw ervaring. U kunt hier onder een korte review achterlaten, en/of review van andere gebruikers lezen. Raadt u deze site aan of juist af? En wat zijn de redenen?

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 3.1/5 (3 votes cast)
RichMeetBeautiful.be, 3.1 out of 5 based on 3 ratings