Reviews en Dating Klachten overzicht: datingwebsites.nl

Indien u twijfelt of de datingsite waar uw keuze op gevallen is wel enige kwaliteit herbergt doet u er goed aan een flink aantal reviews van eerdere gebruikers door te nemen. Dé site die hier bij uitstek voor geschikt is is datingwebsites.nl

Anders dan de naam doet vermoeden kunt u op deze website ook talloze reviews (en klachten) van Belgische datingsites terugvinden. Momenteel staan er in de database van datingwebsites.nl zeventien Belgische datingsites, waarvan Parship.be, en Be2.be de bekendste zijn. Inmiddels is er ook een aantal dating apps bij gekomen.

foto datingwebsites

In totaal worden ruim 700 dating-gerelateerde websites vermeld; naast reguliere sites zijn dit ook vergelijkingssites en datingwebsites die zich met een bepaalde afgebakende doelgroep bezighouden (hoger opgeleiden, erotiek, regionaal, gelovigen et cetera).

Dating Test

Mocht u vooraf nog geen idee hebben welke relatiesite u gaat kiezen kunt u gebruik maken van de gratis korte test die Datingwebsites.nl aanbiedt. Door het beantwoorden van enkele vragen wordt u vanzelf naar de site die het beste bij uw wensen aansluit geleid. U kunt zich dan inschrijven of eerst de reeds geplaatste recensies bekijken.

Geen website heeft in de loop der jaren meer klachten, reviews en gebruikerservaringen verzameld dan deze. Houd u er rekening mee dat teleurgestelde daters eerder geneigd zijn een review achter te laten dan zij die zeer tevreden zijn met hun datingservice.

Soms valt het totaaloordeel van een site hierdoor wat negatiever uit dan feitelijk het geval zou moeten zijn. Aan de andere kant: als men de moeite neemt in de pen te klimmen is er doorgaans wel echt iets niet goed gegaan bij de datingsite in kwestie.

Vergelijking-sites

Natuurlijk zijn er nog veel meer sites die datingsites vergelijken, maar datingwbesites.nl was de eerste echt grote site die het gelukt was een groot aantal bezoekers maar voorla ook reviews te verzamelen. Inmiddels zijn er andere (Nederlandse) sites die eigenlijk het stokje hebben overgenomen. Datingsitekiezen.nl is er een van, maar ook datingsitekeuze.nl en gratisdatingtips zijn tegenwoordig hoger in de Google-resultaten te vinden.

Overige Vlaamse datingsites

Naast eerder genoemde websites vindt u ook beoordelingen van de volgende Belgische datingsites: Lesbidating, RedLights, WijMet2, Me Tarzan You Jane, SexyDating, Vlaanderen MeetUp4Fun, PostcodeDate, Match4Me, 50PlusMatch, SecondLove, C-Dating en Friendscout. Succes gewenst met het lezen van de verschillende beoordelingen en we lezen uw eigen reviews ook graag op onze site terug.


C-date dating banner

1 gedachte over “Reviews en Dating Klachten overzicht: datingwebsites.nl”

Plaats een reactie