De grootste wens van vrijgezellen in Groot-Brittannië: meer seks!

2013 wordt voor Britse singles het jaar om op zoek te gaan naar liefde en meer tijd tussen de lakens door te brengen dan in 2012. Op nummer één in de lijst met goede voornemens voor dit jaar staat genieten van het leven. Een Britse datingsite ondervroeg duizend voornamelijk single vrouwen en mannen en kwam tot enkele grappige resultaten. Belangrijkste uitkomst? Singles willen meer seks. Helaas is er geen Belgische site die dit jaar onderzoek heeft gedaan naar de voornemens op seksueel en liefdesgebied.

engelse vlagUit Britse de enquête blijkt dat vrouwen en mannen gelijkaardige voornemens maken. Female First schrijft dat iets minder dan 60% procent wil de liefde vinden in 2013, bijna 40% wil regelmatiger seks en bijna 65 % wil echt genieten van het leven in het komende jaar. Ook gezonder leven staat op veel prioriteitenlijstjes: meer sporten en vooral afvallen. Laat seks nu aan beide zaken een bijdrage leveren.

Hoe zien ze de toekomst van hun liefdesleven? Inderdaad meer seks?

De ondervraagden zien dit jaar positief tegemoet. Zestig procent denkt tegen december dit jaar een langdurige relatie te hebben en gelukkig te zijn. Ongeveer elf procent van de mannen hoopt gesetteld te zijn en misschien wel in het huwelijksbootje te stappen. Het starten van een eigen gezin is ook een van de wensen die veel gehoord werd onder de reeds gebonden respondenten. Ook een affaire is voor sommige mannen en vrouwen in een relatie nog steeds een diepe wens. Vreemdgaan, bijvoorbeeld via een datingsite als Secondlove (lees ons verslag) spreekt bij een enkeling flink tot de verbeelding, want een date via zo’n site kan leiden tot meer seks.

Mannen zijn ruimdenkender dan vrouwen in hun zoektocht naar ‘de ware’. Uitgaan met een totaal ander type dan waar ze normaal mee zouden afspreken is voor dubbel zo veel mannen als vrouwen een optie. Iets meer dan vijf procent ziet een afspraakje met een beroemdheid wel zitten, maar vrijwel 0% is er van overtuigd dat dit ook voor hem of haar is weggelegd. Beroemdheden hebben toch de neiging vooral met elkaar te daten, zo is de algemene opinie.

En hoe zit het met de Belgische vrijgezellen? Is hun wens voor het nieuwe jaar ook veel meer seks of zitten wij toch anders in elkaar? Welke voornemens hebben jullie voor het nieuwe jaar op liefdesgebied?


C-date dating banner

1 gedachte over “De grootste wens van vrijgezellen in Groot-Brittannië: meer seks!”

  1. Dat de Britse vrijgezellen uit zijn op (meer) seks heb ik kunnen meemaken in Tallinn, Estland waar er een echte seksindustrie is ontstaan en uitgebouwd op Britse vrijgezellen die er tekeer kunnen gaan als beesten. Echte vrijgezellen braspartijen gespijsd met drank en prostitués. Hoe de vrouwelijke Britse singles het doen weet ik niet.

    Beantwoorden

Plaats een reactie