Gleeden, datingsite voor Vreemdgaan adverteert nu ook in België

Een bekende Amerikaanse datingsite voor vreemdgaan probeert nu ook in ons land voet aan de grond te krijgen. Nu waren wij al bekend met de site voor overspel SecondLove.be, maar nu is ook Gleeden.com hard op weg om flink in ons land te adverteren. De website bestaat al een kleine drie jaar, en veel Belgen, vooral Vlamingen, hebben al de weg naar de site voor buitenechtelijke avontuurtjes gevonden. Gleeden is naast Secondlove en Victoria Milan en Ashley Madison een populaire vreemdgangers datingsite geworden.

concurrent gleemen.com

Momenteel zouden er al 150.000 landgenoten op de site op zoek zijn naar spannende affaires. De website richt zich in de nieuwe campagne vooral op Franstaligen.

Een nadeel van dit soort datingsites is dat er doorgaans vele meer mannen lid zijn dan vrouwen. Voor de dames is vreemdgaan natuurlijk een stuk makkelijker te regelen; velen zullen hier geen online bemiddeling bij nodig hebben. Toch lukt het SecondLove.be om tot een succesvolle datingsite uit te groeien.

Concurrentie voor Geleden.com

Ook Victoria Milan timmert stevig aan de weg in ons land. Sites als Gleeden.com en Secondlove stuiten op verzet, bijvoorbeeld in kerkelijke kringen. Dit soort sites zouden het gezin ondermijnen en schadelijk zijn voor de maatschappij. De discussie over dit soort datingsites zal wel een tijdje blijven bestaan, maar vrijwel vast staat dat monogamie stilaan minder vanzelfsprekend wordt. Er zijn wel meer sites voor overspel geïntroduceerd inmiddels.

secondlove banner

Is het dan alleen slecht dat er speciale datingsites die vreemdgaan faciliteren opgericht worden? Het antwoord is nee. Mensen die graag een slippertje maken zullen dit hoe dan ook doen, en op deze manier blijven ze hopelijk weg van reguliere datingsites.

Overweegt u zelf een affaire of geheime relatie? Meer over Secondlove kunt u lezen op deze pagina. Als u ervaring hebt met Gleeden lezen we graag terug wat u er van vindt. Naast Gleeden.com zijn sinds kort ook Victoria Milan, C-date en Ashley Madison op de Vlaamse markt actief. Een review over deze site staat op deze pagina. Al deze datingsites bieden vreemdgaan dating aan, dus zijn elkaar concurrent.

Hoe groot wordt Gleeden.com?

Of Gleeden net zo groot gaat worden als SecondLove en Victoria Milan (website) is nog maar de vraag. Heeft u ervaringen met websites voor avontuurtjes? Is het laakbaar dat er zo veel datingsites voor vreemdgaan opgericht worden of hoort dit nu eenmaal bij de tijd waarin wij leven, waarin veel mensen maar steeds iets nieuws en anders willen?

We lezen graag uw ervaring met Gleeden terug in de reacties. Update: inmiddels is er een eigen review-pagina geschreven over Gleeden op datingbureau.be. In dat artikel gaan we wat dieper in op de werking van de site.


C-date dating banner

6 gedachten over “Gleeden, datingsite voor Vreemdgaan adverteert nu ook in België”

Plaats een reactie