Oplichters door datingsite Twoo ontmaskerd met oude en nep profielfoto’s

Datingsite Twoo heeft iets heel handigs aan de website toegevoegd. Normaal gesproken dient men op een datingsite een profielfoto toe te voegen, zodat men kan zien met wie ze te maken hebben.

datingsite twoo

Je wilt tenslotte wel zien met wie je te maken hebt als je een afspraak met iemand wilt maken en hoewel het niet het meest belangrijke is, bij de eerste klik doet het uiterlijk er wel degelijk toe.

Datingsite Twoo heeft als handigheid videogesprekken aan de profielen toegevoegd. Op deze manier kun je echt zien of het de persoon in kwestie is en komen nep profielfoto’s al gauw te vervallen. Ook oudere foto’s zullen daardoor gelijk doorzien worden. Door de videogesprekken kun je meteen zien hoe oud de persoon is en of het ook echt degene is met wie je dacht contact te hebben op Twoo.com.

Datingsite Twoo kent een flinke groei

In december van het afgelopen jaar had Twoo meer dan 14 miljoen unieke bezoekers op hun website, wat natuurlijk een ongekend hoog aantal bezoekers is. Twoo wil in het nieuwe jaar de meest bekende en populairste datingsite van de hele wereld worden, wat natuurlijk een ongelooflijk grote opgave is en wat hen ertoe zette om in nieuwe technieken en mogelijkheden op de website te investeren. Lees ook onze review over Twoo.

Een van deze investeringen is het opnemen van videogesprekken. Op deze manier kan het ene lid met de andere Twoo gebruiker gaan chatten, wat natuurlijk veel beter is en gelijk duidelijk maakt met wie je no daadwerkelijk aan afspraak wilt gaan maken. Als gebruiker kun je berichten van maximaal 15 seconden aan een ander lid versturen. Het mooie van dit systeem is, dat zodra de persoon aan wie je de opname hebt verstuurd je bericht bekeken heeft, het zal verdwijnen. Er blijft dus geen spoor achter en men kan deze videoboodschap ook niet op een andere manier gebruiken, zoals dat vaak met foto’s van andere gebruikers gebeurt.

Datingsite in ontwikkeling

Het is een nieuwe techniek waarmee Twoo – tezamen met allerlei andere nieuwe diensten en opties die nog in ontwikkeling zijn – de datingwereld als nummer één datingsite wil gaan veroveren. Vooralsnog is het een unieke dienst te noemen die misschien door vele andere website overgenomen kan worden. We houden de ontwikkelingen dan ook nauwlettend in de gaten en zullen aan het einde van dit jaar zien of Twoo ook daadwerkelijk de grootste datingsite ter wereld is geworden, mede door dit soort baanbrekende technieken.

Ervaringen met Twoo.com

Hebben onze lezers ervaringen met de datingsite Twoo? We lezen je ervaring of review graag terug. Wat is er beter of slechter aan Twoo dan oudere datingsites als Parship? Heb jij wel eens last van fakers op datingsites en denk je dat video-profielen een goede oplossing is? We horen het graag.


C-date dating banner

Plaats een reactie