Datingsite Twoo.com is tweede grootste ter wereld

De datingsite Twoo.com, opgericht door twee van onze landgenoten, is inmiddels de tweede grootste datingsite ter wereld! De site, die is gestart door de online zeer succesvolle Gentenaars Lorenz Bogaert en Toon Coppens heeft in relatief korte tijd een enorme groei doorgemaakt.

De datingsite weet inmiddels maandelijks 8 miljoen unieke bezoekers aan te trekken; voor online dating begrippen een enorm aantal. Dit getal zorgt er voor dat de site momenteel de qua bezoekersaantallen momenteel de tweede grootste datingsite ter wereld is.

Twoo.com voorpagina

Alleen Match.com moeten zij voor laten gaa: deze site is met afstand de grootste relatiesite op deze aardbol en heeft eveneens een internationaal karakter. Dat het succes van Twoo.com geen toeval is blijkt wel uit het feit dat de twee Belgen al eerder erg succesvol waren met een online concept.

Netlog

Op het gebied van sociale media waren de heren er op tijd bij met hun concept Netlog. Door de opkomst van Facebook echter daalden de bezoekersaantallen en moesten zij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Opvallend genoeg zagen zij in de op zich erg verzadigde datingmarkt nog genoeg ruimte, en lanceerden zij, met enorm succes zo blijkt nu, hun datingsite Twoo.com.

De mannen zelf spreken overigens liever niet van een datingsite, maar meer van ee online plaats waar mensen, single of niet, elkaar kunnen ontmoeten. Logisch natuurlijk; je moet iets nieuws verzinnen en datingsite heeft een weinig “nieuw” klinkende klank.

Maar goed, hoe je de website ook noemt, werken doet hij, en elke maand voor steeds meer singles en vriendschap-zoekenden. Ambities is men zeker: er wordt verwacht dat ook concurrent match.com nog wel bijgehaald kan worden. Waarom ook niet? Match.com is meer een echte datingsite waar bovendien nog stevig voor betaald moet worden ook.

Werkwijze Twoo.com

Twoo werkt met een ingenieus matchingsysteem. Op verschillende criteria worden bezoekers van de site met elkaar gematcht. Net zoals bij Parship en Elite Dating, maar dan met nog meer vragen.

Op de website zelf spreekt men van een Netwerk waar je nieuwe mensen kunt leren kennen. Centraal staat het chatten; in de FAQ beloven ze dat er massa’s singles te vinden zijn die wel in zijn voor een leuke chat.

Aanmelden kan via je e-mailadres maar ook met je Facebook account kun je gewoon inloggen. En nee, ze zullen geen berichten op je wall plaatsen. Twoo.com heeft ook een app beschikbaar, zowel voor iPhone als Android.

Heb jij ervaring met Twoo.com? We zijn erg benieuwd naar ervaringen met deze dienst dus als je lid bent en een korte recensie hier onder zou willen schrijven zijn we je daar zeer dankbaar voor!

Wil je graag op een puur Belgische datingsite actief worden zie je bovenaan en ook rechts een rijtje met datingsites staan. Zo is SmartBeat.be volledig bedoel voor Vlaamse en Waalse singles.

Het inschrijven is bij deze datingsites evenals bij Twoo gewoon gratis. We blijven Twoo in de gaten houden; mocht er iets nieuws te melden zijn vind je dat hier op ons weblog. Ondertussen zijn wij voornamelijk trots op onze succesvolle landgenoten.


C-date dating banner

Plaats een reactie