Veilig Daten

Wellicht heeft u al een bepaalde periode ingeschreven gestaan bij een Belgische datingsite en bent u niet helemaal tevreden over de gang van zaken. U kunt bijvoorbeeld niet content zijn met het aantal reacties dat u kreeg, of opmerkingen hebben over de klantenservice van uw datingsite. Mogelijk staat u gewoon bij een datingsite ingeschreven die minder goed bij u past; bij dit type sites zijn slechts weinigen tevreden.

Er zijn ook veel oplichters bekend die hun werkgebied hebben binnen de datingbranche. Als u niét bij één van de grotere datingsites staat ingeschreven kunt u op de website fakerslijst controleren of de datingsite waar u gebruik van maakt bonafide is. Daar kunt u dan allicht meer klachten vinden over diezelfde datingsite. U doet er goed aan veel te lezen over veilig online daten. Veilig daten doet u onder andere bij Parship.be, EliteDating.be en andere grotere datingsites.

Toch zijn er ook flink wat klachten over toch bekende sites als Parship en Meetic te lezen, vooral over de kosten en afschrijvingen. Lees da nook vooral de comments in onze reviews. Over Parship vindt u die hier, en die over Meetic.be op deze pagina.

De website Fakerslijst.com geeft een overzicht van oplichters die op datingsites fake-advertenties plaatsen. Fakers zijn malafide organisaties die via nepreacties nieuwe bezoekers naar dure betaalsites lokken. Wees voorzichtig en let altijd goed op of u misschien ook met fakers te maken hebt. U vindt de Fakerslijst hier

Oplichting op Datingsites

Het gaat hier vaak om oplichters die u willen laten betalen voor nep datingsites waar u alleen maar nep-reacties op krijgt. Zo krijgen mannen die er lid worden en nog niet eens hun profiel hebben gevuld al allerlei erotische berichtjes en voorstellen van vrouwen die er zogenaamd lid zouden zijn. Dit is echter louter en alleen bedoeld om uw geld uit uw zak te kloppen: oplichters dus. Deze vrouwen bestaan vaak helemaal niet, of worden goed betaald om zoveel mogelijk algemene reacties naar mannen te verzenden.

Vrouwen moeten ook opletten voor kwaadwillende mannen uiteraard; deze bestaan ook. Deze hangen bijvoorbeeld een zielig verhaal op, of vragen u geld over te maken voor een (vlieg)ticket zodat zij u kunnen bezoeken. Trap hier niet in.

Veilig Daten op Gratis Datingsites?

Er zijn natuurlijk enkele gratis datingsites, maar u moet zich wel realiseren dat “gratis” per definitie een hoop fout volk aantrekt. Er is geen drempel voor fakers, neppers, viezeriken en andere types die niet serieus op zoek zijn naar een relatie, maar alleen uw geld of tussen uw lakens willen. Een betaalde datingsite kost dan wel geld, maar geeft u vaak meer voldoening en serieuze dates dan veel gratis datingsites. Veilig daten is wel zo prettig.

U kunt natuurlijk ook overwegen u gratis in te schrijven bij een betere datingsite; rechts ziet u onze top datingsites in de verschillende categorieën. Een gratis inschrijving geeft u vaak al een goed idee hoe goed een site in elkaar steekt. Dit voorkomt mogelijk ontevredenheid en klachten achteraf. Bij een gratis lidmaatschap is er ook niets aan de hand als u niet tevreden bent met de datingsite. Veilig daten heeft u grotendeels zelf in de hand.
Op zoek naar nuttige versiertips? Check dit artikel. Meer Belgische dating websites op de voorpagina. Veel leesplezier!

Speak Your Mind