Versiertips voor online dating

Er zijn een aantal specifieke tips waarmee jij jouw succes met online dating kunt vergroten. Hierbij begint het allemaal met een goed profiel. Zorg dat je opvalt! Dat doe je op de volgende manier: zorg voor goede foto’s, met name foto’s die iets over jou vertellen. Van een actie foto terwijl je aan het voetballen bent, of tijdens een concert van je favoriete band. Om maar een aantal voorbeelden te geven.

Ga aan de slag met je omschrijving, en durf jezelf te laten zien. Wat maakt jou, jou? Zo creëer je een uniek profiel wat niemand anders heeft, zo onderscheid je jezelf van alle anderen. Wat je voor werk doet, en graag naar de film gaat is leuk, maar dat lees je ook op andere profielen.
De volgende stap is het sturen van je berichtje. Wat valt je op aan het profiel waar je op reageert, of wat spreekt je aan? Geef bijvoorbeeld een compliment over het shirtje dat ze aan heeft op de derde foto, of iets in die trant. Zo geef je aan dat je de tijd hebt genomen en echt geïnteresseerd bent.

Daarnaast kan je ook kijken wat jullie gemeen hebben of een statement maken van jij zal vast wel van het strand houden als ze in Zandvoort woont. En dat ze al die strandwandelingen vast niet alleen wilt maken 😉

Parship dating banner

Plaats een reactie