Parship.be

Parship.be  is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de de grootste datingsites in België, en is gericht op single volwassen mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Waar voorheen het ledenbestand een algemeen karakter had richt Parship.be nu vooral haar pijlen op hoger opgeleide singles. Het inschrijven en de persoonlijkheidstest (waarover later meer) maken is bij Parship geheel kosteloos

Naast Match4me.be en EliteDating is dit dé site waar hoog opgeleide mannen en vrouwen een partner zoeken. in tegenstelling tot Match4me maakt Parship wél gebruik van een intelligente persoonlijkheidstest. Inschrijven en de test maken, alsmede matches krijgen is gratis. Bezoek de site Parship.be

parship indexInmiddels heeft Parship al enorm veel singles aan een relatie geholpen. De psychologische Parship test zorgt er voor dat u alleen aan geschikte matches wordt gekoppeld. U krijgt deze matches gelijk na het maken van deze persoonlijke test; u gaat dus niet op eigen houtje door honderden profielen zitten bladeren. Door het enorm grote aantal leden heeft Parship altijd een flink aantal matches met foto voor u beschikbaar; mits u betaalt. Dat is een groot nadeel aan Parship.

De Persoonlijkheidstest van Parship

Deze datingsite is een van de weinige matchmakingsites van België. Anders dan bij een gewone datingsite, waar men zelf op zoek moet naar mogelijke matches, dragen matchmakingsites hier zelf zorg voor. Meestal gebeurt dit aan de hand van een persoonlijkheidstest, zoals bijvoorbeeld Parship maar ook Elite Dating aanbieden.

Voorbeeldvraag Parship

Voorbeeldvraag Parship

Parship In Cijfers en Kosten

Een groot voordeel van deze datingsite is dat alle leden serieus op zoek zijn naar een echte relatie. Grappenmakers en fakers komt u hier dan ook nauwelijks tegen; deze worden ook actief van de site geweerd, en nepprofielen worden actief verwijderd. Een veilige date-omgeving dus derhalve. 51% van de leden is van het vrouwelijk geslacht, en 76% is hoog opgeleid, tot universitair niveau aan toe. 85% van de leden is ouder dan dertig jaar, en is hiermee een zeer serieuze doelgroep. In deze leeftijdscategorie is men het er op los daten wel zat, zoekt men geen sekscontact maar een duurzame relatie.

Inschrijven is altijd kosteloos; u kunt na wat rondklikken bekijken of deze datingsite wat voor u is. Aanmelden verplicht u verder nergens toe. Mocht u later een betaald abonnement willen afnemen dan zijn dit de prijzen. Check altijd of de tarieven intussen niet gewijzigd zijn. www.parship.be

parship2

Kosten voor 6 maanden: € 269,40 (gemiddeld € 44,90 per maand)
Kosten voor 1 jaar: € 478,80 (gemiddeld € 39,90 per maand)
Kosten voor 2 jaar: € 597,60 (gemiddeld € 24,90 per maand)

Je ziet, Parship hoort niet tot de goedkopere datingsites. Dit is wel een nadeel. Daarbij, hoe succesvol is een datingsite die abonnementen van maar liefst 24 maanden aanbiedt?

Verschillen Betaald en Gratis Parship Abonnement

FunctieGratis AbonnementBetaald Abonnement
Foto's zienjaja
Interesse berichtje sturenjaja
Tekst berichtjes sturenneeja
Reageren op berichtjesneeja
Foto(s) toevoegenja (9)ja (9)
Profielen bezoeken / Zoekfunctiesja, maar niet lokaalja, zonder limiet
Parship Persoonlijkheidstest doenja (korte evaluatie)ja (uitgebreid rapport)
Mobiel daten / Appneeja
Chatbox toegangnvtnvt

Extra Opties

Het is algemeen bekend dat goed ingevulde, aansprekende profielen meer reacties krijgen dan korte, nietszeggende profielen. Je kunt door Parship een zogenaamde ‘profielcheck’ laten doen. Dit kost je niets als je betalend lid bent (dus 1 van de bovenstaande abo’s hebt afgesloten). Ben je echter Basis-Lid (gratis) dan moet je hier een behoorlijk bedrag voor neerleggen: 49 euro.

Als je onzeker bent over je profiel, of je krijg gewoon weinig reacties, os het een stuk goedkoper om op internet wat artikelen te zoeken over het ‘schrijven van een goed datingprofiel’. Hier is genoeg over te vinden en kost je niets.

Klachten over Parship

Op sites die datingsites vergelijken zijn veel klachten te vinden over Parship. Vooral over incasso-procedures, de klantenservice en het aantal actieve mannen en vrouwen. Ook de prijs wordt door velen als erg hoog ervaren. Ook het ledenaantal zou niet al te hoog zijn vooral wat betreft betalende singles. Aangezien contact zoeken met niet-betalende leden lastig is, is het relevante aantal deelnemers bij Parship laag.

Aanvullende informatie

De Parship Kwaliteitsgarantie garandeert de beste service aan haar leden. Zo is er telefonische coaching en zijn uw gebruikersgegevens volledig beschermd. Toch zijn er op het web vrij veel klachten en slechte ervaringen met hun klantenservice te vinden. De persoonlijkheidstest is voorgekomen uit wetenschappelijk onderzoek; 16 psychologen hebben hier jaren aan gesleuteld om tot een uitstekend matchingsysteem te komen.

Contactinformatie: PARSHIP GmbH, Speersort 10 20095 Hamburg, Duitsland
Fax +49 (40) – 46 00 26 – 590. Ze zijn ook te volgen via Google Plus en Facebook. De Dating App vin je hier voor iPhone en hier voor Android toestellen.

Daten via de Parship.be App

Daten via de mobiele telefoon? Met de Parship app heeft u altijd toegang tot uw profiel en zoekopdrachten. In het online Magazine van deze datingsite leest u columns en blogs over dating. Ook kunt u er succesverhalen en ervaringen van oud-leden lezen. Als je echt serieus op zoek bent naar een relatie en een goed gevulde portemonnee hebt is deze datingsite een optie. Wel vragen we ons af in hoeverre een datingsite vertrouwen in hun eigen kunnen heeft als ze een 2-jarig abonnement aanbieden…

Let op: het kost wel wat tijd de test in te vullen, neem hier dan ook goed de tijd voor. De resultaten van de wetenschappelijke test zijn namelijk van groot belang bij het matchen.

Parship Reclame

Ervaringen met Parship

U kunt makkelijk zoeken op regio of steden: zo is er Parship.be Hasselt, Gent, Brussel, Antwerpen en Parship Brugge. Heeft u al ervaringen met deze datingsite? Laat dan uw review achter in de comments hieronder. Is daten voor hoger opgeleiden voor u geslaagd of juist niet gebleken? Uw ervaringen zijn belangrijk, zo weten andere singles die dit lezen waar ze voor moeten kiezen. Succes met daten! Bezoek de site Parship.be

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 2.0/5 (26 votes cast)
Parship.be, 2.0 out of 5 based on 26 ratings

Comments

 1. Simon Anoniem says:

  Als u als ik wat meer gestuurd wilt worden en het fijn vindt als u niet zelf hoeft te graven naar vrouwen die in aanmerking komen is Parship aan te bevelen, mits u niet schrikt van de prijs…
  Of de test een wetenschappelijke grondslag kent waag ik te betwijfelen.

  • Terry Spiessens says:

   Ik wil graag een lid worden bij jullie. ..heb goede reacties gehoord van jullie. ..en wil via deze weg. ..Graag iemand leren kennen. ..een goede lieve zacht aardige man met respect en humor. .zacht aardig. …passie en zoveel meer. ..indien mogelijk natuurlijk. ..want heb de hoop al wat op gegeven! Maar ze zeggen. .op ieder potje. .past een dekseltje. ..grtj Terry

  • De prijs is schandalig!
   Ik betaal nog liever een abonnement voor testaankoop, zodat zij dat eens kunnen onderzoeken!

 2. ilse jacobs says:

  Beste,
  Waar kan ik de prijzen terug vinden,en de betalingsvoorwaarden voor ik me inschrijf? Is het mogelijk om bv voor 3maanden uit te proberen of is het verpicht een jaar? Is het mogelijk met overschrijving te betalen of via ING?
  Bedankt voor de info
  mvg,
  Ilse

 3. Digna Deturck says:

  Ik zoek al heel lang een vriendje en ik hoop dat ik met dit een vriendje krijg.

 4. Dat het een dure site is, tot daar aan toe. Je hebt trouwens de keuze om toe te treden of niet.
  Maar dat ze dan nog eens 7 eu/maand bij vragen als je wil per maand betalen i.p.v. onmiddellijk 250 eu of meer/jaar, dat is er voor mij teveel aan.

  Niet enkel het geld op zich, maar de manier waarop ze zich nog maar eens vergrijpen aan de kwetsbare single die op zoek is naar een relatie.

 5. Ook ik heb een hele slechte ervaring met deze site, er werd mij 327 euro aangerekend, dus voor een jaar alhoewel ik maar voor één maand gevraagd had. Op mijn mails naar Parship komt geen reactie!

 6. zonnetje says:

  Ik kreeg 3 dagen gratis lidmaatschap aangeboden en maakte hier ook gebruik van. Tijdens die periode stuurde ik een aantal berichten. Na afloop kreeg ik een korting aangeboden van 50%, ik liet mij hiertoe verleiden en ging een betalend lidmaatschap aan. Ik verstuurde of beantwoordde geen enkel bericht sindsdien. Na een paar dagen besefte ik dat deze site totaal niets voor mij was en maakte gebruik van het herroepingsrecht.

  Ik kreeg een rekening voorgeschoteld van 148 euro als waardecompensatie, voor de gebruikte diensten, hoewel ik van geen enkele dienst gebruik maakte die een niet-betalend lid niet kan gebruiken. Maw ik heb geen enkel contact gelegd (definitie van een contact is elk beantwoord tekst free bericht nav een door mij verstuurd bericht en hieronder vallen ook de gratis diensten zoals glimlach, compliment, ijsbreker).

  Ik heb hen duidelijk gemaakt dat ik geen enkel contact heb gehad, maar zij blijven bij hun standpunt dat ik dit bedrag moet betalen. In hun algemene voorwaarden is ook nergens sprake van de berekening van de waardecompensatie. Zij nemen mij nu kwalijk dat ik 1st een mailtje had moeten sturen om die compensatieberekening te krijgen, dat ik mij akkoord verklaarde met hun berekening door te herroepen.

  1 boodschap: bezint voor ge begint! De site staat vol met profielen zonder foto en niet-betalende leden die geen berichten kunnen beantwoorden.

  Van herroeping is geen sprake, het komt veel duurder uit dan dat je je lidmaatschap gewoon zou laten verder lopen, dus NIET doen!
  Ik onderneem verdere stappen!

  Na een 10 tal mails kreeg ik de bevestiging dat ze een fout maakten en hoef ik niets te betalen.

  • chris says:

   Zonnetje,

   Ik zei binnen de 7 dagen op maar ze rekenen mij toch 37 euro aan !..
   Hoe heb jij het kunnen bekomen van niets te moeten betalen ?

   chris

  • Ik maak momenteel net hetzelfde mee, heb mijn opzeg gedaan maar moet blijven betalen, dreigen zelfs met incassobureau, heb dan toch betaald maar blijf hogere rekeningen krijgen en op mails geen antwoord.

 7. Marie says:

  Parship is echt overroepen. De profielen die je aangeboden krijgt als je voor hun Premium abonnement gaat zijn niets in vergelijking als wanneer je hebt opgezegd. Je krijgt dus niets kwalitatiefs als je betaald, en als je opzegt krijg je pareltjes, maar berichten kan je niet meer lezen of versturen.
  Ook je geld krijg je pro-rata terug ! Ik had me uitgeschreven binnen de 14 dagen bedenktijd maar kreeg een luttel sommetje teruggestort. Ga kijken wat een jaarabonnement kost ! Ik krijg nog geen € 90 terug !!

  • Regine Stijlemans says:

   Beste Marie,
   Ik heb net hetzelfde voor. Wat heb jij hiertegen ondernomen ? Want ik wil wel klacht indienen tegen deze malafide praktijken.
   Hopend op een reactie,
   Mvg,
   R.

 8. All they want is your money!
  They will debit from your credit card without your permission.
  They have many fake profiles
  They have no contact number if you want to speak to someone
  When you reply to their mails stating you do not want to renew your subscription they pretend they did not get your mails (i sent many mails)
  They will send debt collectors to your house and threaten you if you refuse to pay

  Do not use parship you will regret it!

 9. Grootste klotesite dat er is , enkel op geld uit

 10. 1. Parship is de duurste site.
  2. De persoonlijkheidstest klopt niet. Geeft het tegenovergestelde van wie ik echt ben.
  3. Op basis van die test word je wel gematcht en krijg je dus profielen voorgesteld die helemaal niet met je persoon overeenstemmen.
  4. Je krijgt alleen wazige foto’s te zien. Ik leg geen contact met “gemaskerde” personen die niet voluit gaan.
  5. Steeds weer dezelfde kandidaten, het lijkt erop dat er niet veel kandidaten zijn.
  6. De voorgestelde kandidaten wonen veel te veraf.
  7. Parship is niet grensoverschrijdend wat wel essentieel is als je op de Nederlandse grens woont, met grote Nederlandse steden binnen handbereik.

 11. Binoche says:

  Schandalig! Klacht ingediend maar geen antwoorden gekregen behalve gerechtsdeurwaardersbrief die ze me opsturen .Maar ik ga verder ermee !!!!!!!!

 12. Benny de Groot says:

  Voor ‘hoogopgeleiden’. Zoals enkele andere datingsites. Ik wist niet dat hoogopgeleiden zo stom zijn dat ze een datingsite nodig hebben om iemand te leren kennen. Deze sites zijn m.i. ontworpen om mensen tegen elkaar op te zetten. En laat u niet vangen door de ‘geen fake profielen’ bullcrap. Dit is de BASIS van elke datingwebsite. Fake profielen en auto berichten om klanten binnen te halen. Niemand zou zo dom mogen zijn hier in te trappen.

  • ik ben een hoogopgeleide en heb me ingeschreven op Victoria Milan, en moest ik kunnen ik zou een schop onder mijn eigen achterste geven. Je hebt op elk punt gelijk wat betreft datingsites. Het is voor imbeciele eenzaten.

 13. Sofia says:

  Ik heb vijf jaar geleden voor de eerste keer ingeschreven op Parship. Vrijwel meteen iemand gevonden waarmee ik een jaar ben samen geweest… toen was betalen voor 3 maanden nog mogelijk… ik ging recentelijk eens terug kijken, blijkt dat een minimum contract nu 6 maanden is en ook een pak duurder. Ik heb het er niet langer voor over!

  • Dag Sofia. Inderdaad is Parship.be tegenwoordig een stuk duurder geworden helaas, en zijn de abonnementsvormen van 1 maand en 3 maanden op dit moment niet meer beschikbaar.

 14. jan goormans says:

  parship werkt niet. Ik heb me ingeschreven en ik kan me zelfs niet aanmelden…wat een fake.
  Dit trekt op niks. Het werkt niet.10 keer een ander paswoord en wat weet ik niet al, en alles gaat gewoon de dieperik in. wat een ongelooflijk slechte site….. JAN GOORMANS

 15. Suske:
  De profielen die je krijgt als betalend lid zijn in het begin goed. Al snel had ik 3 dates maar na een maand stelden de nieuw voorgestelde profielen niet veel meer voor. Het was afgelopen met daten. Mijn abo loopt binnenkort af ben nu inderdaad ook benieuwd of de profielen terug beter zullen worden. Indien ja, is het voor mij duidelijk dat deze site niet eerlijk is met zijn klanten. Ben benieuwd! Zeker geen aanrader.

 16. vroeger gebruik gemaakt van de site…veel te duur voor de weinige leden die de site heeft..de meeste profielen die gecreëerd zijn zijn geen betalend lid en daardoor dus ook niet bereikbaar. Je kan je geld heus beter spenderen

 17. Afblijven van Parship… en zeker geen profiel aanmaken. Na amper 10 dagen beslist om af te zien van premium lidmaatschap… totale kostprijs voor deze 10 dagen : 296,10 euro.
  Dit is pure afzetterij.
  Zijn er nog mensen die dezelfde ervaring hebben… laat ons alles bundelen en er test-aankoop ff laten achteraan gaan.

  • Ik ben onmiddellijk akkoord! Ik krijg ook geen antwoord op mijn mails!
   Ik heb me ook laten verleiden voor een premiumlidmaatschap, voor 1 maand!
   Ik heb er 1 dag gebruik van gemaakt en onmiddellijk afgezegd.
   Ik heb het herroepings formulier afgedrukt en naar hen gestuurd.
   Geen antwoord! Gewoon onbeschoft!
   Wat is er van mijn rekening afgegaan? 21,95 + 80,56 euro
   En het mooiste van alles, dit is de tweede keer al!
   Vorig jaar heb ik me zo al eens laten foppen! Ik zou me zelf een slag om de oren willen geven! Toen heb ik ook 155,31 euro betaald.
   Ik zat telkens in een dipje en dan laat je u al eens verleiden, om aan zo iets mee te doen!
   Ik zal Parship iedereen afraden!!!

  • Michel DV says:

   ja, lees mijn commentaar onderaan. Testaankoop en ECC via Leen Desmedt zijn met meerdere dossiers bezig. Voeg jouw klacht erbij, want dit moet aangeklaagd worden. Ze zijn in fout volgens artikel 51 van het wetboek economisch recht. In Duitsland zijn ze al veroordeeld geweest. Ook de FOD economische inspectie bekijkt het nu, want Parship claimt dat ze volgens Belgisch recht handelen, wat niet echt klopt. FOD kan hen pakken op:
   Art. VI. 45. § 1. Stelt “Voordat de consument door een overeenkomst op afstand daartoe gebonden is, verstrekt de onderneming de consument op duidelijke en begrijpelijke wijze de volgende informatie:

   1° de voornaamste kenmerken van de goederen en de diensten voor zover aangepast is aan de gebruikte drager en de goederen of diensten;

   5° de totale prijs van de goederen of diensten, met inbegrip van alle belastingen, of, als door de aard van het goed of de dienst de prijs redelijkerwijs niet vooraf kan worden berekend, de manier waarop de prijs moet worden berekend, en, desgevallend, alle extra vracht-, leverings- of portokosten en eventuele andere kosten of, indien deze kosten redelijkerwijs niet vooraf kunnen worden berekend, het feit dat er eventueel dergelijke extra kosten verschuldigd kunnen zijn. In het geval van een overeenkomst van onbepaalde duur of een overeenkomst die een abonnement inhoudt, omvat de totale prijs de totale kosten per factureringsperiode. Indien voor dergelijke overeenkomsten een vast tarief van toepassing is, omvat de totale prijs ook de totale maandelijkse kosten. Indien de totale kosten niet redelijkerwijze vooraf kunnen worden berekend, wordt de manier waarop de prijs moet worden berekend, meegedeeld;”

   Weliswaar vermeldt Parship duidelijk de totaalprijs van de overeenkomst, maar niet de precieze prijs van een emoticon die verstuurd zou worden tijdens de herroepingsperiode. De vereiste transparantie voor prijzen bij online verkopen ontbreekt hier wel degelijk.

   Bovendien zijn deze bedragen abusief hoog. In dergelijk geval voorziet artikel VI. 51 §3 van de WER bepaalt uitdrukkelijk dat
   “Als de totale prijs excessief is, wordt het evenredige bedrag berekend op grondslag van de marktwaarde van het geleverde.”

 18. Tip van de dag: sluit nooit geen abonnement af bij Parship. Ik heb me enkele weken terug lid gemaakt. Dat was een grote vergissing! Voor slechts (lees met sarcasme) 222EUR had ik een abonnement voor 6 maand. Blijkt dit een mega onhandige site te zijn. Voor dit bedrag, waarbij ze ook nog eens extra rekenen als je maandelijks wil betalen, krijg je ook nog eens geen enkele foto te zien. Daarom wou ik ook beroep doen op mijn herroepingsrecht binnen de 2 weken. Welk bedrag krijg ik terug: €55! En ik ben nog niet eens 2 weken lid geweest! Zogezegd hebben ze mij 9 contacten aangebracht. Als je een ijsbreker van iemand zonder naam/foto mag zien als een contact tenminste. Bedankt Parship…ik blijf wel alleen!

  • Ik ook! Blijf weg van die afzetters!

  • Michel DV says:

   Parship is hiervoor veroordeeld in Duitsland. De FOD economische inspectie en Europees Centrum voor de Consument zijn niet akkoord met abusievelijke en misleidende praktijken van Parship. Wend je tot Leen Desmedt, legal advisor van ECC, om jouw verhaal toe te voegen bij de andere dossiers en zij zal je advies geven hierin. Ik heb ook mijn Mastercard laten blokkeren en aangifte van fraude gedaan bij Atos, die het geld terugboeken bij Parship. Parship stuurt nu rechtsreeks aan mij betalingsherinneringen, maar ik laat het over aan Atos Worldwide, die aan mijn kant staan. Want ik ben niet de eerste en helaas niet de laatste gedupeerde. Ook een journalist is nu op de zaak bezig

 19. Als je bijna 10x meer betaalt dan op andere datingsites kun je berichten sturen naar andere leden. Alleen jammer dat die leden je berichten niet kunnen lezen omdat ze zelf niet betaald hebben. Zeg nu zelf welke single vrouw zou 200 euro betalen aan een datingsite. Lijkt me dan ook logisch dat deze site geen groot succes kan worden. Het zo door hun aangeprezen matchingsysteem laat ook te wensen over. Slechtse datingsite dat ik ooit heb bezocht.

 20. ualgasi serge says:

  hallo. Ik heb begin december na 1 jaar mijn lidmaatschap opgezegd via mail en er netjes een antwoord op gekregen met bevestiging dat het op 1/01/ 2017 vervalt , maar dat mijn profiel wel gratis blijft. Dit moet ik zelf verwijderen via de site. Verder moet ik zeggen dat ik 2 leuke dates heb gehad zonder verder gevolg. Veel interesse gehad van vrouwen , maar als ze je foto vragen zonder zelf hun foto vrij te geven blijft het muisstil. Ik heb verschillende datingsites geprobeerd en kan daar maar een ding uitmaken dat het niet alleen met de site te maken heeft maar ook aan de mensen ligt die veel te kieskeurig zijn en de perfecte partner zoeken. Die bestaat niet!!!!!. Zelf heb ik veel complimentjes gehad dat mijn profiel uit het hart was geschreven. Wat het ook was. Maar uiteindelijk draait het om de foto. Ik heb nooit iemand op zijn foto beoordeeld en heb altijd netjes geantwoord ook al was het niet mijn type.Mijn job als vrachtwagen chauffeur doet veel vrouwen schrikken. Anders had ik al lang een relatie gehad. Ik wens iedereen een leuk 2017 en mooie relatie. serge uit duffel

 21. Michel DV says:

  Ben je helaas lid, blokkeer dan meteen je kaart, zodat ze er niet meer aan kunnen. Ze zijn niet alleen belachelijk duur, maar rekenen 50€ per smilie of een vraag om een foto en beschouwen dit als een contact. Terwijl bij de profielen enkel een wazige foto staat. Een dieventruc. Toen ik mijn lidmaatschap herriep binnen de 14 dagen, kreeg ik mijn 143,8 € niet terug en rekenden ze zelfs een supplement van 58,3 € aan voor een extra contact, want zij garanderen 5 contacten, terwijl ik er zogezegd 6 had gehad. Dwz 2 berichten, 2 smilies en 2 vragen om een foto. Dat is geen contact, maar wel voor hen. Het bedrag hebben ze meteen van mijn Visa rekening gehaald, net voor ik die kon blokkeren. Er loopt momenteel een beroepsprocedure in Duitsland, waar ze in 2014 veroordeeld waren voor abusievelijke wanpraktijken. Dat vertelde mij de jurist van ECC die ook contact heeft gehad met de Belgische en Nederlandse tak. Zij houden voet bij stuk.

  Ik heb mijn kaart geblokkeerd en aangifte van fraude gedaan bij Atos (Mastercard). En nu krijg ik een mail met de vraag om resterende lidgeld voor de volgende 3 maanden te storten, want ze kunnen niet meer automatisch aan mijn geld. Ondanks mijn stopzetting ! Aan hen om me te dagvaarden, dan kan de rechter inzage krijgen in hun praktijken, en zolang er geen uitspraak is in Duitsland, zitten Parship juridisch geblokkeerd. ECC krijgt elke week talrijke nieuwe klachten binnen, maar Parship blijft maar doorgaan. STOP PARSHIP. Vorm een blok tegen hen, verwittig iedereen en gooi het in de media !!

 22. Michel DV says:

  Parship rekent abusievelijke hoge kosten door, die ze niet vermeld in hun voorwaarden !! Ze vragen een zeer hoog abonnementsgeld! 143 euro per 3 maanden. Voor die prijs garanderen ze 5 contacten op 6 maanden! Nergens staat echter vermeld dat zij elke smilie of vraag om een foto ook als contact beschouwen en dit aanrekenen! Op de site zie je enkel wazige foto’s, dus moet je wel om een foto vragen. Heb je meer dan 5 contacten, rekenen zij rond de 50 € per extra contact (smilie of …) Deze prijzen staan nergens vermeld in hun voorwaarden. Als argument zwaaien zij met hun voorwaarden, maar bij onderschrijving van deze voorwaarden, heeft dit geen juridische verbintenis met de tekst over waardecompensatie die onder “Help en Contact” staat. Ook nergens staan hier de tarieven per smilie enz… vermeld. En dan nog moet hier de pro rata toegepast worden, in verhouding tot het aantal dagen men gebruik heeft gemaakt van de diensten. Bij herroeping binnen de 14 dagen, die je per fax aan hamburg moet doen, moet men die compensatie pro rata berekenen, maar Parship rekent voor de volledige abonnementsperiode en zij rekent het aantal zogezegde contacten mee in hun compensatiewaarde. Dat betekent zelfs extra kosten ipv teruggave! Ze halen gewoon 58 euro extra (voor 1 extra contact) van je Mastercard rekening. In Duitsland, waar hun hoofdzetel is, werden ze door de rechtbank veroordeeld voor deze wanpraktijken, maar met hun leger advocaten zijn ze in beroep gegaan. Zolang er in Duitsland geen uitspraak is, blokkeert dat hun juridische slagkracht hier. En ze vallen onder de Belgische rechtspraak. Want nu vallen ze de daters in de Benelux aan, met hun criminele praktijken. En ook hier lopen er wekelijks 5 klachten binnen bij Europees Centrum voor der Consument. Zij bemiddelen met Parship, maar die houden voet bij stuk, onder druk van hun bazen in Duitsland. Mastercard heeft al in verschillende dossiers de betalingen teruggestort, dus probeert Parship het via een aanmaning per mail toch zijn geld terug te krijgen. Ze zetten daar eventueel ook een incassobedrijf voor in, maar zolang er een procedure loopt, kunnen die niks maken. Bij klachten meteen aangifte doen bij Mastercard en Europese Econmische Inspectie: Leen Desmedt van ECC kent alle dossiers. Triest dat het vaak afloopt met een juridisch staartje, terwijl je honderden euros kwijt bent voor niets!! Advies: NIET inschrijven bij Parship, die je verblinden met mooie tv-spots en website. Ze zijn erger dan wolven, maar criminele varkens

 23. Joachim Van Dijk says:

  Gelukkig heb ik bovenstaande gelezen. Ik had mij ook lid willen maken!
  We kunnen misschien beter hier een “datingsite” beginnen hier kunnen we gratis reageren en alles lezen…

  Ik ben dus Joachim, 41 jaar, … 😉

 24. Jan Janssen says:

  Een aantal weken geleden eens een profiel aangemaakt om te kijken. Dezelfde dag nog krijg ik een bericht van een dame uit de regio. Om te kunnen antwoorden op haar bericht moest ik me wel inschrijven, dus wat doe ik…betalen natuurlijk.

  De prijzen zijn hoog, maar ik ging er van uit dat dat meer garantie zou geven op contact met vrouwen die ook serieus zijn en echt iemand zoeken…en ik had trouwens al meteen een bericht. Als je naar hun betaalpagina gaat zou je denken dat je kan betalen voor 3 maanden, 6 maanden of een jaar.

  Maar let op! Je sluit onmiddellijk een jaarcontract af. Het is enkel de betalingstermijn die per 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar is. En rarara, eens betaald viel het contact plotseling stil, zelfs bijna geen bezoekers op mijn profiel. Ik had gelukkig de kleine lettertjes gelezen en heb gebruik kunnen maken van het herroepingsrecht. Het heeft me al bij al toch 50 euro gekost omdat ik al gebruik had gemaakt van hun “diensten”. Dat ene contact dus dat me had binnengelokt. Bezint eer ge begint!

 25. chris says:

  ik heb mij gratis lid gemaakt van deze site maar bij het lezen van al deze negatieve berichten ga ik zeker geen betalend lid worden.
  Gelukkig heb ik dit forum tijdig gelezen 🙂

 26. I have also fallen into the trap.
  Last July I noticed an unusually large withdrawal from my bank. I immediately blocked it and retrieved it.
  I email parship to immediately suspend my account. To which they replied, that they have stopped my premium account, but if I want, I can still use my ‘basic account’
  Two days later, I get notices to pay two times, 78 euros. For me, this is ridiculous. FOR WHAT?

  They sent up until this day about 4-5 ‘harassing’ emails. I ignore this.

  However today, some call2collect company sent an email, that I must pay, and apparently phoned the house.

  What can I do? Is this not solicitation?

Speak Your Mind

*