TeSamen.org

Een datingsite die net even wat anders is dan de andere datingsites van België, dat is TeSamen. Voorheen bekend als Tesamen.org, maar nu als Tesamne.be.

De dienst noemt zichzelf een niet-commerciële datingsite, en de prijzen zijn inderdaad van dien aard dat hier rustig over gesproken mag worden. Gaat dit ten kosten van de kwaliteit? Het lijkt er op van niet. De site TeSamen.org steekt goed in elkaar en komt bijzonder professioneel over.

Ook bij deze datingsite kunt u zich gratis inschrijven. Voor de kosten voor een betaald abonnement leest u verder.

tesamenNa de gratis inschrijving gaat u uw datingprofiel samenstellen. Dit gebeurt o.a. aan de hand van een aantal open vragen. Deze vragenlijst is redelijk uitgebreid; neemt u hier even de tijd voor. Als uw profiel is goedgekeurd krijgt u een overzicht te zien van singles die voldoen aan uw criteria.

Naast de open vragen vult u bij Tesamen ook een persoonlijkheidstest in. De uitslag hiervan komt op uw profiel te staan, zodat andere daters een indruk van uw karakter krijgen. Of u ook een foto plaatst bepaalt u zelf, maar als u geen foto wenst neer te zetten moet u niet raar opkijken als anderen a) minder interesse in u hebben en b) ook geen foto willen laten zien. Over de foto-procedure vindt u meer op de website van TeSamen.org

Tarieven TeSamen

Tesamen.org is een van de meest schappelijk geprijsde datingsites van België. Het basislidmaatschap, dat u na een gratis inschrijving verkrijgt, blijft kosteloos. Een lidmaatschap van 3 maanden is er al van 75 euro. Dat is slechts 25 euro per maand. Bij elke abonnementsvorm horen verschillende privileges; in onderstaand overzicht ziet u alle prijzen en bijbehorende functies en mogelijkheden. Check voor de meest actuele kosten altijd eerst de website.
tesamen tarieven

Artikelen

TeSamen gaat verder waar veel andere datingsites ophouden. Zo kunt u op de site interessante artikelen lezen die te maken hebben met daten en relaties. Denken mannen echt alleen aan seks? Bestaat eeuwige trouw? Verder kunt u tal van interessante blogposts lezen, die zo te zien geschreven zijn door TeSamen leden.

Ook kunt u tips en advies krijgen over uw datingprofiel. Datingprofielen met teksten als “Vertel ik later” worden door deze datingsite niet vertoond. Er wordt verwacht dat singles werk maken van hun datingprofiel, en het juist leuk vinden andere singles te informeren over zichzelf. Sterker nog: onvolledige profielen worden niet gepubliceerd, en alle profielen worden handmatig nagekeken. Dit lijkt streng, maar zorgt voor een veilige, betrouwbare date-omgeving en schrikt fakers ernstig af.

Succesverhalen TeSamen

In tegenstelling tot vele andere datingsites geeft TeSamen geen succespercentages aan. Zo een percentage is altijd een gemiddelde en zegt voor u persoonlijk niet zo veel. Daarbij wisselen de percentages nogal per doelgroep. Wel kunt u op de website getuigenissen lezen van oud-leden van Tesamen. Deze verhalen zijn allemaal persoonlijk geschreven door mannen en vrouwen die aan Tesamen een vaste relatie over hielden. Bezoek TeSamen.be

Contact Informatie

Contact zoeken met deze datingsite is eenvoudig. Tesamen vzw, Vredeborgstraat 7 te 2530 Boechout.
www.TeSamen.be
Telefoonnummer: 03-2896609. Op de website treft u ook een contactformulier aan. De dienst is lid van allegrovzw.be, de koepelorganisatie voor niet-commerciële single & alleenstaanden organisaties.

Ervaringen met TeSamen

Bent u een van die mensen die al eens ingeschreven heeft gestaan bij TeSamen? We lezen erg graag uw ervaringen! Wat beviel u aan deze datingsite en wat is voor verbetering vatbaar? U kunt uw review hier onder achterlaten. Vele anderen gingen u voor op datingbureau.be

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 2.7/5 (7 votes cast)
TeSamen.org, 2.7 out of 5 based on 7 ratings

Comments

 1. Anoniem says

  De site was in het begin gratis om dan na enige tijd, als er voldoende leden zijn, de site betalend te maken. Deze site verschilt in dit opzicht dus niet van een andere sites.

  Er zijn relatief weinig leden, als je dus niet in een grootstad of er dichtbij woont heb je wel een beetje pech. Berichten sturen naar niet betalende leden kan maar je tekst wordt helemaal door elkaar gehaald omdat je zeker geen privégegevens zou kunnen achter laten. Gevolg is dat je tekst kinderachtig overkomt want zonder hoofdletters, punten, komma’s lijkt dit echt op niets. Bovendien laat de site het toe dat een lid zomaar iemand verwijten stuurt zonder deze te schorsen. Enkele voorbeelden : ik hoop dat je een eenzaam leven mag lijden!!! “Zielig, laag bij de

  grond ventje…vandaar je grootte!” “je hebt een zeer lage persoonlijkheid…” “ocharme je kids die zo n vader hebben!!!” Dit wordt dus toegestaan, integendeel iemand die wordt aangevallen en zich daarover beklaagt wordt geschorst, de omgekeerde wereld. U mag zelf oordelen …

 2. Enkel echte profielen en wie een tijd niet actief is of niet op berichten antwoordt wordt uit de lijst van kandidaten verwijderd. Al de rest hangt af van jezelf en van degene met wie je berichtjes schrijft.

 3. Anoniem klaagt volgens mij onterecht! Als je niet aan de regels houd zoals ik veronderstel is het maar normaal dat de site je blokkeert. .volgens ik begreep en ook duidelijk op de site werd aangegeven is het gratis in schrijven en het sturen van gratis mail bedoeld om aan ieder de gelegenheid te geven om inzage te geven of het concept iets is dat je aanspreekt.

  Verder kan je ook zien of er interesse is voor jou profiel voordat je overgaat tot betaling.Weinig andere sites geven deze mogelijkheid. Op andere sites past men ook stilzwijgende verlenging toe.dit betekent vaak dat als je niet oplet er ineens weer een groot bedrag van je rekening verdwijnt. Om deze reden ook wil Tesamen geen betalingen met kredietkaart. Als iemand besluit op te zeggen gaat dit onmiddellijk in, dus geen gesjoemel met ondoorzichtige opzegtermijn bij tesamen

 4. Heb ondervonden dat er geen plaats is voor mensen met psychische aandoening bij tesamen namelijk depressie die zwakbegaafd zijn en leven van werkloosheid verhoogd met integratie-uitkering. normaal-begaafden tonen geen interesse in minderbegaafden met of zonder psychische aandoening ongeacht als ze nu werken of niet. Wat is uw standpunt en advies ?

  Tesamen is vrij duur ben minderbegaafd beperkt inkomen en heb verhoogde uitkering dan ocmw maar is geen ocmw en de vrouwen toonen geen interesse in iemand die niet werkt en minderbegaafd is wat is uw advies en standpunt ?

 5. Kan maar beamen dat dit een site is zoals er honderden zijn. M.a.w.: je moet al wat geluk (of ongeluk) hebben als er iemand reageert.

 6. Goede manier om kennis te maken. Bij kritiek op de werkwijze vallen de oprichters al gauw door de mand. Ondanks pauzestand blijft m’n vriendin aanbiedingen van mannen ontvangen. Op deze rare gedragslijn gewezen kan Maria cs. niet anders voortbrengen dat ze dat nou eenmaal doen …

 7. Dit was een niet-commerciële site die, nadat ze voldoende leden hadden gesprokkeld, overgegaan is op plat commerciële motieven. Alles aan je profiel wordt volledig gemodereerd. Zo kan je nog niet eens je eigen profieltekst aanpassen zonder daar eerst toestemming voor te vragen. Ook je berichten met andere personen worden eerst volledig doorgelezen en aangepast, niet alleen op contactgegevens, maar de volledige inhoud, opmaak en structuur (!).

  De site op zich komt ook niet professioneel over, met een layout die eerder aan 5 jaar terug doet denken, met fouten in de code en zo voort. Contact met sitebeheer gaat bovendien traag.

  Om dan toch positieve punten aan te halen: ze moedigen leden aan om wel degelijk te reageren op berichten, ook al is het een beleefde afwijzing. Bovendien lijken alle profielen echt te zijn.

  Over het algemeen een afrader omwille van het zware Big Brother gehalte en het slechte sitebeheer.

 8. anoniem says

  Niet-commerciële site mijn neus, je kan niks of ze vragen geld een goede foto plaatsen gaat niet want het mag niet te groot zijn en allemaal wel fake profielen die gewoon niet reageren en om te reageren moet je betalen anders wordt je gewoon geschrapt linke truc om toch geld te verdienen gewoon

 9. Had me ooit eens ingeschreven op deze website maar zij bepalen zelfs in welke leeftijdscategorie je wil zoeken. je moet de admin contacteren om dit te veranderen, dus idd een heel hoog Big Brother gehalte.
  Een te vermijden datingsite vind ik.

Speak Your Mind