Pinguïns hebben datingprofiel op Relatieplanet

Sinds vrijdag zijn er heel aparte profielen op een datingsite aangemaakt. Het gaat namelijk om profielen van twee Belgische Humboldt pinguïns!

Ze heten Tommy en Preciosa en ze zijn broer en zus die in het Belgische agariumpark Sea Life te vinden zijn. De twee pinguïns hebben op zich een goed leven, maar waarom staan ze dan toch op een datingsite ingeschreven?

pinguins

Hoewel ze het erg naar hun zin hebben, zijn het natuurlijk nog steeds broer en zus, dus op relationeel vlak hebben ze in dat opzicht bijzonder weinig aan elkaar. En het andere probleem is dat zij geen geschikte partner tussen de andere Humboldtpinguïns kunnen vinden. Niet zozeer omdat er geen klik of chemie tussen hen is, maar om de simpele reden dat alle andere pinguïns al een partner hebben en dus niet meer vrijgezel zijn, wat het hele dating verhaal natuurlijk een stuk moeilijker voor hen maakt, zoals u waarschijnlijk wel kunt begrijpen.

Pinguins zijn trouw

En aangezien pinguïns, als zij eenmaal een partner hebben gekozen, hun gehele leven bij elkaar blijven, heeft het wachten op het eindigen van een relatie ook geen nut.

1357485Daarom heeft het aquariumpark de hulp van Relatieplanet gevraagd. Relatieplanet is de grootste datingsite die er in Vlaanderen te vinden is, dus die zouden toch welgeschikte partners voor Tommy en Preciosa moeten kunnen vinden?

Tezamen met de dierenverzorgers hebben de pinguïns een profiel op de datingsite aangemaakt, waar men kan lezen dat het duo gek op duiken is en dat liefde over de grens vinden voor hen ook geen enkel probleem zou vormen, daarvoor zouden zij met alle liefde naar het buitrenland vertrekken, zonder er bij na te hoeven denken.

Dating profielen van pinguïns zijn niet alleen grappig bedoeld

Het plaatsen van deze oproep op Relatieplanet is niet alleen grappig bedoeld, er komt ook een serieuzere noot aan te pas, zo vertelt het Aquariumpark. De Humboldtpinguïn wordt met uitsterven bedreigd. Het is een pinguïnsoort die normaal gesproken aan de westkust van Zuid-Amerika leeft. Dus ook al zijn deze dieren in gevangenschap groot geworden, toch is het van belang dat zij zich voort kunnen planten, zodat hun soort behouden zal blijven. Daarom is er dan ook een profielpagina op de datingsite aangemaakt.

Over niet al te lange tijd zal de eerste date van de broer en zus bekend gemaakt worden. Als u hun profielen zou willen bekijken, dan is dat uiteraard goed mogelijk en dat kan hier: relatieplanet.nl/sealife Laten we samen hopen dat zowel de broer als de zus een fijne partner zullen treffen, zodat zij het behoud van hun soort voort kunnen zetten. Uiteraard zijn ook menselijke singles nog gewoon welkom op Relatieplanet; meer over deze dating site leest u op deze pagina.

Datingsites voor dierenliefhebbers

Voor singles die van dieren houden en een partner zoeken die ook van beesten houdt is er een aantal datingsites voor dierenliefhebbers. Bent u gek op honden, dan kunt u terecht op de datingsite datinghondenliefhebbers.nl, ook toegankelijk voor Belgen. Of deze site erg actief is valt te bezien, want de ledenpagina lijkt leeg, maar wie weet trekt dat nog bij.

Voor mensen die zo van dieren houden dat ze ze niet willen eten is er, eveneens Nederlands, de site vegadates. Vegadates.nl is zoals de naam al doet vermoeden een relatiesite voor vegetariërs en veganisten, die je weer minder vaak vindt op relatieplanet.be

VN:F [1.9.22_1171]
beoordeel dit artikel:
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Speak Your Mind

*