Meetplaza

Meetplaza is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze vriendschap, liefde of een relatie. De site heeft momenteel meer dan 62.000 leden die allen op zoek zijn. Zowel Belgen als Nederlanders kunnen lid worden.

meetplaza.be websiteMeetplaza deelt de profielen op in hetero’s, senioren en holebi’s en zo zorgen zij ervoor dat iedereen een profiel kan vinden die bij hem of haar aan zal sluiten.

Op de voorpagina zie je, zonder in te hoeven loggen, al een hoop profielen staan. Of je hier expliciet toestemming voor moet geven als lid is ons onbekend. Men kan zich voorstellen dat niet iedereen zomaar met zijn hoofd voor op een datingsite wil staan. Deze profielen staan ‘in de kijker’ dus mogelijk hebben deze mensen juist betaald om goed zichtbaar te zijn.

Meetplaza is al sinds 2005 actief en is met hun ledenaantal één van de grotere datingsites te noemen. Datingsites als Meetic (zie review) en Pepper (review hier) zijn wel groter. Inschrijven bij Meetplaza is gratis en kan op meetplaza.be

Hoe gaat Meetplaza in zijn werk

Als eerste moet u zich natuurlijk aanmelden, maar dat spreekt voor zich. U vult een gebruikersnaam en een geldig e-mailadres en een wachtwoord in en geeft aan of u man of vrouw bent en waar u naar op zoek bent en vinkt vervolgens aan dat u 18 jaar of ouder bent en eventueel kunt u er ook voor kiezen dat men kan zien dat u nieuw bent.

U dient uw mailbox te openen om uw lidmaatschap te verifiëren. Al met al vrij standaard, zoals het op de meeste datingsites gaat. Vervolgens kunt u in 7 simpele stappen het profiel invullen om verder te gaan. Het plaatsen van een foto is ook belangrijk, want uw profiel zal worden gecontroleerd. U kunt deze stap ook overslaan om het later te doen.

Verder kunt u dan aan de rechterkant op zoek gaan naar bij u passende profielen en aan de linkerkant is er een hele kolom met alle gegevens, die u altijd aan kunt passen. Het zoeken gaat heel erg snel. Zo kunt u aangeven waar de persoon die u zoekt moet wonen, wat in zowel Nederland als België kan zijn. U heeft dus een enorm uitgebreid gebied waarin u kunt zoeken en waarin u ook gezocht kunt worden.

Als u meer wilt weten over de werkwijze van deze datingsite kunt u op de site de online tour doen. Zo leert u snel meer over de mogelijkheden en functies van deze site. De korte introductie-tour vindt u hier. Meetplaza heeft ook een leuk blog, waar u dating-geplateerde artikelen kunt lezen. Wellicht kun u zelf ook een bijdrage insturen; gen idee of die mogelijkheid bestaat.

Functies

Volgende functies zijn op deze dating site aanwezig. Welke precies bij het gratis en welke bij het betaald abonnement horen is niet duidelijk.

 • opmaak van persoonlijke profielpagina
 • profielfoto’s bekijken van anderen
 • is het profiel online / offline op de datingsite
 • foto’s bekijken van anderen
 • leuke berichten sturen
 • berichten van anderen ontvangen
 • leden in je contacten / favorieten plaatsen
 • online chatten & live chatten
 • knipoogjes zenden & ontvangen
 • profielen blokkeren
 • automatische e-mail alerts in je mailbox

Kosten op Meetplaza

Als gratis lid kunt u profielfoto’s plaatsen, profielen doorzoeken en een fotoalbum maken. maar wilt u van alle opties gebruik maken, dan dient u premium lid te worden, waarvoor de kosten als volgt zijn:

 • 1 maand MeetPlaza premium: € 17,95
 • 3 maanden MeetPlaza premium: € 13,95 / mnd ( – 20% )
 • 6 maanden MeetPlaza premium: € 9,95 / mnd ( – 45% )
 • 12 maanden MeetPlaza premium: € 7,95 / mnd ( – 55% )

Hiermee is deze datingsite een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld Parship of Elite Dating.

Alle betaalpagina’s zijn met SSL beveiligd en dat houdt in dat alle gegevens versleuteld verzonden zullen worden. Door Meetplaza premium lid te worden maakt u volgens de site 50% meer kans om op contact met andere leden. Let op: check altijd de meest actuele kosten op de website zelf. De prijzen hier boven kunnen inmiddels verouderd zijn.

Bedrijfsinformatie

Adres: geen adres vindbaar op de site
Website: www.meetplaza.be
E-mail Adres: info@meetplaza.com
Telefoonnummer: geen telefoonnummer vindbaar op de site

Eindoordeel Meetplaza

Het is een duidelijke en overzichtelijke datingsite. Als Meetplaza premium lid heeft u behoorlijk veel opties en de kosten hiervoor zijn goed te doen. De site werkt verder snel en de profielen worden allemaal gecontroleerd, wat op zich een fijn gevoel geeft.

Verder is de website behoorlijk makkelijk te navigeren en zijn er genoeg profielen om te bekijken en om eventueel ook met iemand in contact te komen. Zeker een site om uit te proberen, vooral ook omdat u de mogelijkheid heeft om met mensen in België en Nederland in contact te komen. Een beetje datingsite heeft een pagina met succesverhalen, en dit is op Meetplaza.be ook het geval.

Ervaringen met Meetplaza.be

Heeft u onlangs of in een verder verleden gebruik gemaakt van de diensten van Meetplaza? Dan zijn we erg benieuwd naar uw ervaringen. Had u een gratis of betaald abonnement, en was u tevreden met de mogelijkheden die dat abonnement bood? Als u bij meerdere datingsites lid bent geweest: hoe verhoudt deze zich tot andere sites? Uw review kut u hier onder achterlaten.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Speak Your Mind