Happy Pancake

Happy Pancake is een 100% gratis datingsite die zich richt op mensen die gemakkelijk en snel willen zoeken naar een gezellige date of levenspartner. Bij deze datingsite krijg je niet te maken met moeilijk gedoe voordat je op zoek kunt gaan naar leuke singles.

Je kunt je inschrijven (op Happy Pancake) en direct aan de slag met je datingprofiel en voorkeuren. Wel geeft de datingsite aan dat er een controleteam aanwezig is om de nieuwe profielen te checken.

happy pancake datingsite

Inschrijven is bij HappyPancake echt volledig gratis. Je hebt niets te maken met gratis proefperiodes of demo’s, maar de website is en blijft gratis. Het is dus ook niet nodig om na een bepaalde tijd alsnog een abonnement af te sluiten. HappyPancake is kosteloos te gebruiken voor iedereen die dat wil.

De nummer 1 datingsite in Finland en Zweden

HappyPancake is geen Vlaamse of zelfs Belgische datingsite. De datingwebsite is opgericht voor singles uit Finland en Zweden. In deze landen staat HappyPancake met stip op de eerste plaats. In Belgie en Nederland hebben we nog niet zo uitgebreid kennis kunnen maken met deze datingsite. In februari 2018 werd de Nederlandse versie, ook bedoeld voor singles uit België, gelanceerd.

Of er ook een versie met een echt .be domein komt (in plaats van .nl) is vooralsnog onbekend. Dit zal waarschijnlijk afhangen van het succes van deze datingsite in Vlaanderen en Wallonië.

HappyPancake geeft duidelijk aan dat de datingsite echt bedoeld is voor mensen die zoeken naar ware liefde. Voor iedereen die hulp nodig heeft in zijn of haar zoektocht naar deze speciale persoon is er een klantenservice ingericht. Hier kun je een beroep op doen als je er niet helemaal uitkomt op de website. Iedereen is welkom bij HappyPancake. Het doel van de datingsite is om singles bij elkaar te brengen voor langdurige relaties en hierin mogen leeftijd, geslacht of bijvoorbeeld geloof geen rol spelen. 

Eenvoudig aanmelden bij Happy Pancake

Het aanmelden bij HappyPancake is heel eenvoudig. Op de startpagina van de website vind je een button voor aanmelding. Je kunt dan een profiel aanmaken onder de button ‘account aanmaken’, waarna je een mailadres in moet voeren. Als je dit gedaan hebt, dan kun je overige gegevens invoeren. Hierbij kun je denken aan je geslacht, je woonplaats en je eventuele voorkeuren voor een date. Ook kun je hier je gebruikersnaam en je wachtwoord kiezen en instellen. Bezoek Happy Pancake

Verder is het ook mogelijk om je bij HappyPancake aan te melden met je Facebook account. De datingsite geeft aan niets ongevraagd te zullen delen op je Facebook tijdlijn, dus hier hoef je je waarschijnlijk geen zorgen om te maken. Aan de andere kant: de site leeft van advertenties, dus tja… Na het afronden van je aanmelding kun je direct aan de slag met het zoeken naar een leuke date. 

Profiel Opties

Net als bij andere datingsites geef je ook hier voor je profiel antwoord op een hoop vragen. Hoe lang je bent, of je kinderen hebt/wilt, of je alcohol drinkt, welke leeftijdscategorie je zoekt, enzovoort. Zo kun je vrij nauwkeurig zoeken naar singles van jouw gading. Echter, omdat de site nog niet zo heel vele leden heeft beperk je jezelf dan wel vrij snel.

Klachten over Happy Pancake

HappyPancake is nog niet heel erg lang actief voor Belgische en Nederlandse singles, maar er is wel al een veel gehoorde klacht. Veel singles die zich hebben aangemeld zijn van mening dat de datingsite verdacht veel gebruik maakt van reclame. Dit zal dan ook nodig zijn om te voorkomen dat er kosten in rekening moeten worden gebracht bij de leden. Ook zijn veel mensen van mening dat aardig wat profielen, voornamelijk van dames, wat onbetrouwbaar overkomen. Je kunt natuurlijk altijd zelf gratis testen of jij dit ook zo ervaart.

Contact met HappyPancake

Het is mogelijk om contact op te nemen met HappyPancake, bijvoorbeeld als je vragen hebt of je hebt ergens hulp bij nodig:

Postadres: Happy Pancake AB Box 38137 10064 Stockholm
Website: www.happypancake.nl
Je kunt een mail sturen naar info@happypancake.com. 

Contact met HappyPancake

Heb jij al gedate via deze Zweedse datingsite? We zijn benieuwd naar je bevindingen. Zijn er genoeg landgenoten lid om van toegevoegde waarde te zijn, of zijn het toch vooral Nederlanders? Wat vind je goed aan Happy Pancake en wat is er minder? De website van HappyPancake vind je hier). Alternatieven zijn Parship.be en Elite Dating.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 4.7/5 (1 vote cast)
Happy Pancake, 4.7 out of 5 based on 1 rating