Flunner

Flunner is naar eigen zeggen de grootste gratis datingsite van België, en dat zou best een kunnen kloppen. Zo veel gratis datingsites zijn er namelijk niet in ons land, en andere grote datingsites (zoals Meetic.be en Rendez-Vous) hebben alleen een kosteloze aanmelding. Flunner is geheel kosteloos; inschrijven kan hier

flunner websiteFlunner.com is opgericht in 2011, en heeft dus al enige tijd ervaring in het online samenbrengen van singles. Hoewel de site er nogal ‘basic’ uitziet weten ze kennelijk toch voldoende bezoekers te trekken, waarschijnlijk niet in de laatste plaats vanwege het onbtreken van abonnementskosten.

Veel andere gratis datingsites zijn eigenlijk niet echt gratis. Dat wil zeggen, als je berichten wilt versturen naar andere leden, dan dien je een abonnement af te sluiten. Helemaal dubieus zijn datingsites waar je per bericht met credits moet betalen. Dat is hier allemaal niet van toepassing: De functionaliteiten van deze datingsite kosten je geen geld. Dat geldt ook voor zoekopdrachten en foto’s en profielen bekijken.

Inschrijven bij Flunner

Elke dag schrijven tientallen singles zich in op deze site. Dit komt omdat er in België weinig goede gratis datingsites zijn. Weinig concurrentie dus! Dit in tegenstelling tot onze Noorderburen. In Nederland heb je er verschillende, zoals Paiq.nl en Knuz. Helaas, in ons land moeten daters die niks willen betalen het met Flunner en enkele kleinere sites doen. In dit artikel lees je meer over gratis datingsites die voor Vlamingen geschikt zijn.

profiel flunner

Zo ziet het aanmaken van je datingprofiel er uit

Meld je aan via de site. Tijdens het inschrijven geef je gelijk al aan waar je naar op zoek bent. Is dat Kennismaking, Vriendschap, Liefde of wil je gewoon een maatje om Activiteiten mee te ondernemen? Het gros van de bezoekers zal echter ‘daten’ als einddoel hebben.

Er is ook een forum te vinden op de site, maar dit is niet al te actief helaas. Een klik op de chatbox leert dat veel leden geen profielfoto hebben ingesteld. Je zou ook kunnen zeggen dat pakweg de helft dat wel heeft gedaan, als je positief ingesteld bent. Er lijken ook meer mannen dan vrouwen in de chat aanwezig te zijn.

Leuke feature is de fotowall, waar je foto’s die andere leden van zichzelf hebben geplaatst van een rating kunt voorzien. Ook kun je reageren op een foto. Ook hier lijkt de activiteit wat aan de lage kant te zijn.

Zoeken naar Dates

Het makkelijkst is waarschijnlijk om toch gewoon de zoekfunctie te gebruiken net als bij andere datingsites. Zie je ene profiel dat je aanspreekt, stuur hem of haar dan een bericht, of maak je interesse op een andere manier duidelijk. De zoekfunctie is tamelijk uitgebreid; je kunt op veel criteria selecteren.

Denk aan leeftijd, lengte, gewicht, regio, maar ook persoonlijkheid, (introvert, mysterieus et cetera). Uiteraard moeten de leden deze persoonskenmerken dan wel in hun profiel hebben aangegeven.

De site is behoorlijk no-nonsense maar wel vrij overzichtelijk en snel. Minpuntje is de grote banner bovenin je scherm, maar ook gratis datingsites moet érgens hun geld vandaan halen.

Bedrijfsinformatie

De site is wat schimmig wat betreft bedrijfsinformatie. Er is geen adres, telefoonnummer of zelfsmaad telefoonnummer van Flunner te vinden. Wel is er een contactformulier dat je kunt invullen. Dat vind je hier.

Profiel verwijderen van Flunner.com

Log in en hou de muiscursor rechtsboven op het icoontje dat een mannetje voorstelt. Je ziet dat onder andere ‘Bewerk Mijn Profiel’ oplichten. Klik hier op en klik op ‘Profiel Bewerken’. Onderaan zie je dan de optie ‘Verwijder Profiel’ staan. Klik hie rop en op opslaan. Je account is nu van Flunner.com verwijderd. Je zou ook geen e-mails meer moeten krijgen.

Ervaringen met Flunner

Heb jij al een tijdje ingeschreven gestaan bij deze dating site? We lezen een ervaring graag terug op datingbureau.be. Waarom heb jij specifiek gekozen voor Flunner en maakten ze je verwachtingen waar? Ben je lid geweest van andere datingsites voor je overstap? We horen het graag.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 3.1/5 (3 votes cast)
Flunner, 3.1 out of 5 based on 3 ratings

Comments

  1. COOLS GUNTHER says

    5 KEER INGESCHREVEN GEWEEST NIET 1 REACTIE

Speak Your Mind