50plusrelatie

50plusrelatie.be is een datingsite voor 50 plussers in zowel Nederland als België. Hier kunt u zich inschrijven om op zoek te gaan naar iemand van 50 jaar en ouder, die net als u op zoek zijn naar een leuke relatie in hun leven. In tegenstelling tot sommige andere datingsites voor vijftigplussers zijn hier veertigers ook van harte welkom. Bekijk 50plusrelatie.be

Tijdelijke & Exclusieve Actie via datingbureau.be: 3 dagen volledig lidmaatschap bij 50plusmatch.be: helemaal gratis. Een unieke gelegenheid om 50plusmatch kosteloos te testen

50plusrelatie50plusrelatie.be is in eerste instantie een site waar mensen lid worden om een nieuwe partner te vinden. Zoekt u echter nieuwe vriendschappen of gewoon gezelligheid, kunt u zich ook inschrijven. Geef dan echter wel duidelijk in uw profiel aan dat u geen relatie zoekt.

Inschrijven 50plusrelatie

Om te beginnen is inschrijven op 50plusrelatie.nl helemaal gratis. Kosteloos kunt u dus een account aanmaken. Het gaat heel simpel en hiervoor moet u bovenaan de pagina zijn. Daar dient u een e-mailadres in te voeren en een paswoord op te geven. Daarna kunt u meteen een gebruikersnaam invullen, of u een man of een vrouw bent en – ter verificatie – uw geboortedatum.

Gaat u verder, dan vult u heel eenvoudig uw persoonlijke gegevens, zoals postuur, haarkleur, de hoogst genoten opleiding, religie, of u wel of geen kinderen heeft en meer in. Op de laatste pagina een stukje over uzelf. Dan kunt u nog een foto toevoegen. Doet u dit dan ontvangt u gratis extra dagen full membership. Denkt u er overigens wel aan uw e-mail te bevestigen, zodat uw account geactiveerd kan worden. Het is jammer dat dit niet direct wordt vermeld, klein minpuntje waaraan gewerkt kan worden.

Het profiel kunt u nu nog uitgebreider invullen, zodat er goede matches gemaakt kunnen worden. Overigens zal uw profiel eerst gecontroleerd worden. Is dit gedaan, dan kunt u van alle opties op de website gebruik gaan maken. een goede manier dus om ervoor te zorgen dat er geen nepprofielen tussen zullen staan.

Opties op 50plusrelatie.nl

Als uw profiel is goedgekeurd, kunt u dus aan de slag. Naast het aanpassen van uw profiel, zijn er uiteraard nog meer opties waar u van kunt genieten. Zo is het mogelijk om te kijken hoeveel bezoekers er op uw profiel zijn wezen kijken. Ook kunt u hier zien wie u bij zijn of haar favorieten heeft opgeslagen en wie er met u heeft geflirt. Toch een leuke optie, zo weet u ook wat voor mannen of vrouwen er op uw profiel komen kijken.

Dan is er nog de optie ‘Profielen’, waar u alle profielen die op de datingsite aanwezig zijn kunt bekijken, maar ook de nieuwste aanmeldingen en verder nog wie er op dit moment online zijn. Staat daar iemand tussen die u aanspreekt, zou u daar natuurlijk ook direct contact mee op kunnen nemen. Dan is er ook nog een fotomuur, waar allerlei foto’s van gebruikers staan. Echt perfect om eens tussen te neuzen. En uiteraard heeft u ook een eigen postvak, waar u berichten kunt schrijven en ontvangen en indien gewenst in de prullenbak kunt deponeren.

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij 50plusrelatie.be

Bij een betaald abonnement gelden de volgend kosten. Check altijd of deze prijzen nog actueel zijn, ze kunnen namelijk verouderd zijn. Actuele prijzen vindt u uiteraard op de site van 50plusrelatie.be

 • Prijs voor 1 maand: € 14.99
 • Prijs voor 3 maanden: € 29.97  ( = € 9.99 per maand)
 • Prijs voor 6 maanden: € 45,-  ( = € 7.50 per maand)

Een betaald abonnement heeft de volgende voordelen ten opzichte van het kosteloze lidmaatschap:

 • Ongelimiteerd persoonlijke berichten versturen
 • één op één chats starten met iedereen
 • Uitgebreid zoeken
 • Zie wie jouw profiel bekijkt
 • Zie wie jouw profiel als favoriet opslaat
 • Zie wie jouw berichten leest
 • Zie wie met jou flirt
 • Je profiel bovenaan de zoekresultaten: mogelijk meer reacties
 • Je foto bovenaan de Fotomuur: meer aandacht
 • De gehele site reclame vrij (als gratis lid zie je dus wel wat advertenties hier en daar

Het is fijn om te zien dat men niet zomaar een account aan kan maken en zomaar iets kan gaan doen. De manier waarop de profielen goed worden gecontroleerd geeft een goed en veilig gevoel als gebruiker. Daarnaast kunt u door het profiel volledig in te vullen en een foto toe te voegen gratis full membership dagen krijgen, zodat u de site in zijn geheel uit kunt testen. Het lijkt een prima website om als 50 plusser aan daten te beginnen, Goed en overzichtelijk, zonder enige ingewikkelde poespas. Wel zal het lastig worden voor 50plusrelatie.be om voldoende leden te vinden om op te kunnen boksen tegen bijvoorbeeld sites als 50plusmatch.

Ervaringen

Omdat we heb belangrijk vinden dat online daters hun eigen ervaringen kunnen delen met de lezers van Datingbureau.be, heeft u de gelegenheid een eigen review te schrijven. Bent u lid (geweest) van 50plusrelatie.be dan vernemen we graag wat u er van vindt. Wat kan er beter en wat is er goed/slecht aan deze datingsite? Houd het netjes. Overdreven slechte of positieve reviews kunnen worden geweigerd. Gewone klachten zijn uiteraard welkom, en complimenten eveneens.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 2.7/5 (1 vote cast)
50plusrelatie, 2.7 out of 5 based on 1 rating