50plusrelatie

logo 50plusrelatie.be

Bent u alleenstaande en op zoek naar nieuwe 50+ contacten? U bent lang niet de enige. Er is in ons land een aantal datingsites dat zich speciaal richt tot de doelgroep ‘vijftigplusser’.

Eén hier van is de site waar u deze review over kunt lezen. Bezoek 50plusrelatie.be

Maak kennis met de site via het gratis proefaccount, of lees onze review en/of ervaringen van (oud)-leden. 50plusmatch.be is trouwens een uitstekend alternatief voor deze site, met meer leden en een internationaal track-record.

Schrijf u nu gratis in bij 50plusrelatie.be >>>

Wat is 50plusrelatie.be?

50plusrelatie.be is een datingsite voor 50 plussers in zowel Nederland als België. Hier kunt u zich inschrijven om op zoek te gaan naar iemand van 50 jaar en ouder, die net als u op zoek zijn naar een leuke relatie in hun leven. In tegenstelling tot sommige andere datingsites voor vijftigplussers zijn hier veertigers ook van harte welkom.

50plusrelatie.be is in eerste instantie een site waar mensen lid worden om een nieuwe partner te vinden. Zoekt u echter nieuwe vriendschappen of gewoon gezelligheid, kunt u zich ook inschrijven. Geef dan echter wel duidelijk in uw profiel aan dat u geen relatie zoekt. De site heeft dezelfde (Nederlandse) eigenaar als NieuweRelatie.be.

website 50plusrelatie.be
de website van 50plusrelatie.be

Inschrijven 50plusrelatie

Om te beginnen is inschrijven op 50plusrelatie.be helemaal gratis. Het gaat heel simpel en hiervoor moet u bovenaan de pagina zijn. Daar dient u een e-mailadres in te voeren en een paswoord op te geven. Daarna kunt u meteen een gebruikersnaam invullen, of u een man of een vrouw bent en – ter verificatie – uw geboortedatum.

Gaat u verder, dan vult u heel eenvoudig uw persoonlijke gegevens, zoals postuur, haarkleur, de hoogst genoten opleiding, religie, of u wel of geen kinderen heeft en meer in. Op de laatste pagina een stukje over uzelf. Dan kunt u nog een foto toevoegen. Doet u dit dan ontvangt u gratis extra dagen full membership. Denkt u er overigens wel aan uw e-mail te bevestigen, zodat uw account geactiveerd kan worden. Het is jammer dat dit niet direct wordt vermeld, klein minpuntje waaraan gewerkt kan worden.

50plusmatch banner 728x90

Het profiel kunt u nu nog uitgebreider invullen, zodat er goede matches gemaakt kunnen worden. Overigens zal uw profiel eerst gecontroleerd worden. Is dit gedaan, dan kunt u van alle opties op de website gebruik gaan maken. een goede manier dus om ervoor te zorgen dat er geen nepprofielen tussen zullen staan.

Naast software die alle profielen controleert, controleren wij alle profiel met de hand om er zeker van te zijn dat er alleen serieuze profielen op de site staan. – 50plusrelatie.be

Hoe werkt deze site?

Als uw profiel is goedgekeurd, kunt u dus aan de slag. Naast het aanpassen van uw profiel, zijn er uiteraard nog meer opties waar u van kunt genieten. Zo is het mogelijk om te kijken hoeveel bezoekers er op uw profiel zijn wezen kijken. Ook kunt u hier zien wie u bij zijn of haar favorieten heeft opgeslagen en wie er met u heeft geflirt. Toch een leuke optie, zo weet u ook wat voor mannen of vrouwen er op uw profiel komen kijken.

Dan is er nog de optie ‘Profielen’, waar u alle profielen die op de datingsite aanwezig zijn kunt bekijken, maar ook de nieuwste aanmeldingen en verder nog wie er op dit moment online zijn. Staat daar iemand tussen die u aanspreekt, zou u daar natuurlijk ook direct contact mee op kunnen nemen. Dan is er ook nog een fotomuur, waar allerlei foto’s van gebruikers staan. Echt perfect om eens tussen te neuzen. En uiteraard heeft u ook een eigen postvak, waar u berichten kunt schrijven en ontvangen en indien gewenst in de prullenbak kunt deponeren.

Verschillen Betaald en Gratis 50plusrelatie.be Abonnement

Inschrijven en rondneuzen op deze site geeft u een goed idee of het wat voor u is. Echt daten is echter een moeilijk verhaal omdat u, zoals bij de meeste datingsites, moet betalen om berichten te kunnen versturen. Er zijn meer verschillen tussen het gratis en betaalde lidmaatschap. We zetten ze op een rijtje:

FunctieGratis AbonnementBetaald Abonnement
Profiel aanmaken
Foto’s bekijken
Flirts sturen
Ongelimiteerd berichten versturen
Eén op één chats starten met iedereen
Uitgebreid zoeken
Zien wie uw profiel bekijkt
Zien wie uw profiel als favoriet opslaat
Zien wie uw berichten leest
Zien wie met u flirt
Uw profiel bovenaan de zoekresultaten: meer reacties
Uw foto bovenaan de Fotomuur: meer aandacht
De gehele site reclame vrij
50plusrelatie.be banner

Kosten van een volledig Lidmaatschap bij 50plusrelatie.be

Bij een betaald abonnement gelden de volgend kosten. Check altijd of deze prijzen nog actueel zijn, ze kunnen namelijk verouderd zijn. Actuele prijzen vindt u uiteraard op de site 50plusrelatie.be.

LooptijdTotale KostenGemiddelde Maandkosten
1 maand€ 14,99 
3 maanden€ 29,97€ 9,99
6 maanden€ 45,00€ 7,50
de abonnementsprijzen van 50plusrelatie.be

Gecontroleerde Profielen

Het is fijn om te zien dat men niet zomaar een account aan kan maken en zomaar iets kan gaan doen. De manier waarop de profielen goed worden gecontroleerd geeft een goed en veilig gevoel als gebruiker.

Daarnaast kunt u door het profiel volledig in te vullen en een foto toe te voegen gratis full membership dagen krijgen, zodat u de site in zijn geheel uit kunt testen. Het lijkt een prima website om als 50 plusser aan daten te beginnen, Goed en overzichtelijk, zonder enige ingewikkelde poespas. Wel zal het lastig worden voor 50plusrelatie.be om voldoende leden te vinden om op te kunnen boksen tegen bijvoorbeeld sites als 50plusmatch.

Wij hebben een eigen anti fakers systeem ontwikkeld, dat fake profielen uit het buitenland buiten de deur houdt.

Aantal Leden

Veel datingsites zijn nogal vaag over hun ledenaantallen. Zoals wellicht bekend stappen steeds meer online daters over op dating apps als Tinder en Badoo. Ook deze site is niet echt duidelijk over hoeveel 40plussers er lid zijn.

We lezen op de site: ‘meer dan 85.000 mensen kozen ook voor 50Plusrelatie.be’. Echter kunnen hier tienduizenden profielen tussen zitten die niet meer actief zijn. Dit zegt weinig over het actuele aantal leden.

Dating App

Deze datingsite is te klein om een eigen app te ontwikkelen. Die is er dus ook niet. Wilt u graag mobiel daten? Lees dan onze uitgebreide pagina over de verschillende dating apps die in België worden gebruikt.

Adres en bedrijfsinformatie

Onderdeel van Didio Internet BV
Reyer Anslostraat 79
3522DH Utrecht
Website: www.50plusrelatie.be
E-mail Adres: geen, contactformulier op de website
Telefoonnummer: geen
KVK-nummer: 30275518

Klantenservice

Op de website vindt u onder de link ‘Informatie’ een aantal Veelgestelde Vragen, maar dit is vrij beperkt. Een echte klantenservice lijkt er niet te zijn. U kunt het beste uw vraag via het contactformulier sturen.

50plusrelatie.be opzeggen

Wilt u uw account verwijderen? Om op te zeggen doorloopt u deze stappen:

  • Log in op uw 50plusrelatie.be account
  • Klik daarna op ‘mijn instellingen’
  • Klik op ‘profiel verwijderen’
  • Geef de site nog een rating van 1 tot 10 mee en geef een reden van uw opzegging
  • Klik op ‘verzenden’. Uw data en profiel zijn gelijk gedeactiveerd en verwijderd.

Alternatieve Datingsites voor 50plussers

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Ook 50plusmatch.be richt zich op single vijftigers. Ook zou bijvoorbeeld Meetic een optie kunnen zijn; deze wat duurdere datingsite trekt voornamelijk oudere alleenstaanden. Ook Singles50 is een dure datingsite gericht op 50plussers.

Ervaringen

Omdat we heb belangrijk vinden dat online daters hun eigen ervaringen kunnen delen met de lezers van Datingbureau.be, heeft u de gelegenheid een eigen review te schrijven.

Bent u lid (geweest) van 50plusrelatie.be dan vernemen we graag wat u er van vond. Wat kan er beter en wat is er goed/slecht aan deze datingsite? U heeft hier onder de gelegenheid een korte review achter te laten.

Plaats een reactie