SecondLove.be

SecondLove is een datingsite speciaal voor mannen en vrouwen die willen vreemdgaan. Veel leden hebben al een relatie maar zijn op zoek naar een spannend avontuurtje met iemand anders. Secondlove.be is de eerste datingsite die puur op vreemdgaan en overspel is gericht, en biedt de mogelijkheid om discreet een affaire op te bouwen met iemand die ook overspel wil plegen.

Second love BelgieSDe leden zijn niet per sé ongelukkig met hun huidige relatie, maar hebben gewoon niet zo veel op met monogamie. Sommige mannen en vrouwen die lid zijn van Secondlove zijn dit dan ook met medeweten van hun partner; zij zien dit zelf dan ook niet als vreemdgaan. Discretie is verzekerd; foto’s zie je alleen als je lid bent van de site. U kunt dus niet zomaar herkend worden. Als de sleur in uw relatie is opgetreden en u bent op zoek naar spannend of erotisch contact, kunt u de site eens bekijken. Ook voor een spannende sexdate bent u bij Second Love aan het juiste adres. Bezoek de site Secondlove.be

Inschrijven is bij Second Love.be, de site voor vreemdgaan en overspel, altijd gratis; u kunt na wat rondkijken zien of deze datingsite wat voor u is. Gratis inschrijven verplicht u tot niets. De precieze kosten van Second Love? De prijs voor 2 maanden is € 69,95. Momenteel zijn er geen andere abonnementsvormen.

SecondLove is begonnen in Nederland en was daar meteen een succes. Binnen korte tijd werden maar liefst 30.000 mannen en vrouwen lid, en dit aantal is de afgelopen jaren gegroeid. Niet lang na de start van Secondlove in Nederland startte er ook een variant voor België, waar Vlamingen kunnen vreemdgaan of een affaire kunnen regelen.

Sites als Second Love

Ook in België sloeg deze datingsite snel aan. Als u op zoek bent naar een spannende date of sexcontact is dit de ideale site. De eigenaar van de datingsite vindt niet dat hij relaties ruïneert of vreemdgaan stimuleert; hij denkt dat deze site kan helpen de dagelijkse sleur te verjagen en saaie relaties weer nieuw leven in kan blazen. Second Love was de eerste datingsite die echt mikt op mannen en vrouwen die willen vreemdgaan. Later zijn daar bijvoorbeeld C-dating (lees ons artikel) en ook het Scandinavische Victoria Milan, waar je hier meer over kunt lezen bijgekomen. Een affaire beginnen is kennelijk hip.

Ervaringen met Second Love?

Heeft u al ervaringen met Secondlove? Laat dan uw review achter in de comments. Uw ervaring kan andere mannen en vrouwen helpen bij het kiezen van de juiste datingsite voor vreemdgaan, dus we zien nieuwe reviews graag tegemoet. Als u een ander type datingsite zoekt kunt u boven in het menu meer lezen over de grote Vlaamse datingsites.

VN:F [1.9.22_1171]
Algemene Indruk
Werkwijze / Functies
Aantal Leden
Man / Vrouw Verhouding
Prijs
Snelheid Website
Rating: 3.8/5 (1 vote cast)
SecondLove.be, 3.8 out of 5 based on 1 rating

Comments

  1. HALLO IEDEREEN.
    BEN JE OP ZOEK NAAR EEN VRIENDSCHAPSRELATIE OF KNUFFEL… EN MEER DAN BEN IK ER VOOR JOU. ZELF BEN IK 49 J UIT DENDERMONDE. BEN 1M70 EN 69 KG.

    HEB JE INTERESSE LAAT GERUST IETS WETEN.
    GRTJS

  2. de_prins says:

    59 jarige live, intelligente en sensuele man zoekt dame om samen de goede dingen van het leven te genieten.

Speak Your Mind

*